Къде в Пловдив??? - 79

• 55 170
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Бихте ли ми препоръчали добър офталмолог, от който сте доволни?

# 496
Може ли препоръка за ортопед?За дете ми трябва за гръбначно изкривяване...
д- Стоян Арнаудов и д-р Иво Чолаков

Бихте ли ми препоръчали добър офталмолог, от който сте доволни?
д-р Албена Теодосиева-Кръшкова

# 497
д-р Албена Теодосиева-Кръшкова за мен най-добрата в града.

# 498
Д-р Мая Минева

# 499
Има ли в Пловдив фотостудио, на което да се пратят снимките за разпечатване по мейл и после само да се вземат от мястото?

# 500
Има ли в Пловдив фотостудио, на което да се пратят снимките за разпечатване по мейл и после само да се вземат от мястото?
Аз пускам ето тук http://koralmedia.com/

# 501
  • Пловдив
От къде в града мога да купя това https://pazarluk.com/ad/Magnitni-topcheta-Mag-cube-216br-Q2oTH.html

# 502
В предишната тема имаше дама, която търсеше подобни детски масичка и столче, или бъркам. Днес, на руския пазар.
Скрит текст:

# 503
Големите книжарници (сиела и подобни) - от там сме купували за РД (по моловете които са)

# 504
Аз съм пращала по този начин на Фото "Патент" /до Чифте баня/ и на Фуджи /на бул. "Шести септември/. Предполагам, че и другите работят по този начин.

# 505
  • близо под тепетата
Аз съм пращала по този начин на Фото "Патент" /до Чифте баня/ и на Фуджи /на бул. "Шести септември/. Предполагам, че и другите работят по този начин.

Аз препоръчвам студио папарака -на бул.Източен (точно на спирката с/у стадион Ботев, до кафене Маша и Медвед Simple Smile ), по скайп им изпращам снимките и съм доволна от качеството на принта. Имат и ваучери понякога Simple Smile

# 506
Аз съм доволна от фото"Окото"(подлеза на Трумонциум).Доста пъти съм изпращала снимки по имейл,и на следващия ден съм минавала да си ги взема.Момичето е много любезно!

# 507
Бихте ли ми препоръчали алерголог от който сте доволни.😘

# 508
Препоръчвам д-р Бакалова,частен кабинет на ул.Янтра.Ако желате имам тел.за връзка с нея.

# 509
  • Пловдив
Аз препоръчвам студио папарака -на бул.Източен (точно на спирката с/у стадион Ботев, до кафене Маша и Медвед Simple Smile ), по скайп им изпращам снимките и съм доволна от качеството на принта. Имат и ваучери понякога Simple Smile

В това фото влизам само ако ми е супер спешно. Може да работят добре, обаче собственикът нещо не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт