Къде в Пловдив??? - 79

• 55 167
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
В това фото влизам само ако ми е супер спешно. Може да работят добре, обаче собственикът нещо не ми допада.
Има нещо такова...

# 511
Аз препоръчвам студио папарака -на бул.Източен (точно на спирката с/у стадион Ботев, до кафене Маша и Медвед Simple Smile ), по скайп им изпращам снимките и съм доволна от качеството на принта. Имат и ваучери понякога Simple Smile

В това фото влизам само ако ми е супер спешно. Може да работят добре, обаче собственикът нещо не ми допада.
И мен нещо не ми допада отношението,иначе качеството наистина е добро.

# 512
Качеството е отлично и аз съм го ползвала.Останалото не ме интересува.

# 513
  • Пловдив
За мен е важно всичко, затова си ходя във фотото до стария ми блок на "Мария-Луиза".

# 514
Къде има работещ спешен кабинет по тпва време? За възрастен питам.

# 515
  • о`майна лунна нощ е
ВМИ, в спешния сектор.

# 516
Зависи за какво. Неотложна помощ има в сградата на поликлиниката във ВМИ, на Васил Априлов.
Иначе има дежурни освен на Пещерско, още в Окръжна болница, спешно отделение има и в Пълмед.

# 517
За салатите с разни буболечки искам да кажа, че въобще не се мият, а се слагат направо от пликовете, в който се продават в нарязян вид в големите магазини. Бях гледала и готвач от някой от последните готварски формати, който обясняваше, че зелени подправки / от сорта на магданоз и копър, рукола и др./ никога не се мият, защото слягат и нямат вид, като се намокрят...
Имам пластмасова центрофуга за листни зеленчуци и винаги кисна и след това плакна с няколко води и после центрофугирам и и мога да кажа, че излизат доста боклуци от марули, рукола и подобни.... По тази причина разни зелени салатки в заведения не консумирам Simple Smile

# 518
  • Пловдив
Моля, препоръчайте къде да водя детето да й пробият ушите?

# 519
д-р Должиков.

# 520
здравейте, някой знае ли от къде мога да купя стелаж за дрехи- такъв  дето се закачат дрехите само със закачалка,  да не се монтира на стена, а да е подвижен

# 521
  • Пловдив
здравейте, някой знае ли от къде мога да купя стелаж за дрехи- такъв  дето се закачат дрехите само със закачалка,  да не се монтира на стена, а да е подвижен

https://praktiker.bg/bg/Hangers/ЕДИНИЧЕН-ЩЕНДЕР/p/465449
 това ли търсите?

# 522
От тук: http://eurodesignbg.com/shtenderi/shtenderi-za-drehi-249-905

Или да поровиш в OLX и bazar.bg, където доста фалирали магазини си разпродават оборудването.

# 523
  • Пловдив
И аз него препоръчвам. Simple Smile

# 524
https://jysk.bg/skhranenie/stoyki-za-drekhi

Общи условия

Активация на акаунт