Къде в Пловдив??? - 79

• 55 132
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Привет, знаете ли дали в Пловдив или някъде около града има мелница Балван? Simple Smile

# 526
  • тук-там
Аз си повдигам въпроса - за добър шивач около Гранда. newsm78

# 527
Привет, знаете ли дали в Пловдив или някъде около града има мелница Балван? Simple Smile
Мелница Балван се намира близо до Велико Търново... Rolling Eyes
Може би имаш предвид дали в Пловдив някъде се продават техни брашна?  Thinking

# 528
Аз си повдигам въпроса - за добър шивач около Гранда. newsm78

На мъжа ми служебно им раздадоха костюми, официален панталон с баста, сако което му стоеше буквално като чувал, а иначе му бяха взели мерки, изобщо пълен смях.Препоръчаха му една шивачка, която ги преправи така както той искаше, много бързо и почти за без пари.Наистина се впечатлих.
Ателието и е на кръстовището на бул.Мария Луиза и бул.Източен. Ако искаш мога да ти дам на лични телефон  Peace

# 529
  • Близко съм
Здравейте, да попитам. Имам скъпи рожденни дни на две деца. Едното е май, другото октомври двамата правят 1год. Момиче и момче. Чудя се за оргинални подаръци? Единият който ми хрумна е портрет, но дали само на малкия или да е с родителите? Но къде го правят? Да е хубаво изпипано? А за другото се сетих за гравирана лъжицца макар че пак е масов подарък, но пак не знам къде да ида. Ако имате идеи давайте.

# 530
  • Пловдив
Комплект бамбукови чинийка и чаша със сребърна гравирана с името на детето лъжичка Simple Smile А защо не и всичко да е гравирано

# 531
  • Близко съм
Мъниче,къде мога да ги намеря, поръчам?

# 532
  • Майничка
Аloevera_ , аз бих взела качествен детски комплект съдове - чиния, чаша и купичка от аркопал или порцелан.

# 533
  • Близко съм
gargamela били ме насочила?

# 534
  • Майничка
Например "More" на "Отец Паисий", "Гама Елит" на ул."Найден Геров", магазините, в които се продават неща на "Луминарк" (включително и в "Лекси").

# 535
  • Пловдив
Ивам точно 4 комплекта за хранене......от подаръци. Винаги подарявам плик с пари. Само на племениците са подаръци стриктно съгласувани със сестра ми и зълва ми. Не е романтично, но е практично. Животът стана скъп за подаръци.

# 536
  • Близко съм
Какво ще кажете за портрета?

# 537
  • Берлин
+1
Аз в момента подготвям голям подарък за бебето на племеника. Съгласувала съм видовете дрехи по вид и размер, играчките също. Златният комплект обици и гривна ще е изненадата. Дядо ми казваше:"не са времена за фалшива гордост". Та в този дух-инвестирам големи суми в подаръци,винаги съгласувани. Слагам дреболийка или щура опаковка за изненада. В последните 5 години процедирам така и 100% всички са доволни

# 538
  • Майничка
Какво ще кажете за портрета?
Портрет не, но можеш да подариш ваучер за фотосесия при добър фотограф, ако майките са от тези (като мен Mr. Green), които не се сещат за по-раздвижени снимки. Със сигурност ще са добър спомен.

# 539
Всеки подарява каквото има възможност, никога не съм се сърдила за подарено, но и ми става неприятно, когато отсрещната страна е с фасони и капризи и ме карат да ходя да им сменям подаръка.

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 06:42 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт