Къде в Пловдив??? - 79

• 55 076
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, имам питане за град Съединение, но понеже темата там е от 2014 година, а е близо до Пловдив, реших да попитам тук. Знаете ли къде там има мелница за лимецово брашно, не знам подробности, освен че човекът се казва Наско?

# 676
За Хипоталамус и аз днес разбрах от познат лекар. Вчера са обявили фалит.

# 677
  • Gotham City
Скъпи мои, въпроса ми не е точно за тук, нямам кой друг да попитам.
Може ли някоя от вас да ми каже от спирката на бул. Васил Априлов, срещу Baci която е, с какво мога да стигна до бул. Мария Луиза 60?

# 678
  • Пловдив
С нищо директно. Вариант ти е 99 или 44 до Военна болница и оттам 36 - това трябва да се пада някъде срещу Централни гробища като номер

# 679
С нищо директно. Вариант ти е 99 или 44 до Военна болница и оттам 36 - това трябва да се пада някъде срещу Централни гробища като номер
Или до четвъртък пазара и после 21
По-малко е врътката.

# 680
Когато го пуснете в Гугъл мапс, излиза, че няма директен транспорт. Ако влезете в сайта на Масов градски транспорт - Пловдив, излиза вариант с автобус № 93 от спирка "Васил Априлов" до крайната цел.
Проблемът е, че на мен не ми зарежда картата и не мога да проследя маршрута, за да съм сигурна в тази информация.

# 681
  • Пловдив
Да, 21 от Четвъртък пазара е най-удобно да се хване - не се сетих за него

# 682
  • Gotham City
Благодаря ви!
И аз гледах в сайта на ГТ Пловдив, ама хич не мога да се ориентирам там, гледам го директно по спирки. Пише наистина, че 93 отива към Мария Луиза, но тъй като не бях сигурна дали им е ъпдейтната информацията, реших да се допитам тук.
Иначе е срещу бензиностанция Арена този номер

# 683
  • Пловдив
Аз мислех, че на този номер се пада хотел Мирена, ама явно е предната сграда - до бензиностанцията

# 684
  • Пловдив
Аз мислех, че на този номер се пада хотел Мирена, ама явно е предната сграда - до бензиностанцията
Да, точно там е...на втория етаж се пада и има табела отвън.

# 685
  • Gotham City
Нямам идея кой е хотела, аз имам час при Амалиеви за 4D да видим бебо, но за първи път ще ходя там и за това се чудя как да стигна

# 686
  • Пловдив
Нямам идея кой е хотела, аз имам час при Амалиеви за 4D да видим бебо, но за първи път ще ходя там и за това се чудя как да стигна
Автобус 10 спира на бул.Източен малко преди бензиностанцията и от там до сградата.
По бул.М.Луиза се движат 25,66,36,6,93 които спират на хотел Мирена и се връщаш 100м. назад до клиниката.

# 687
  • Пловдив
Мистик, поправка - 6 не се движи оттам. Откакто възстановиха движението по 6-ти септември през Бриколаж, 6,22 и 26 си вървят по техния си маршрут. Може би си имала 21 предвид.

# 688
  • Пловдив
Мистик, поправка - 6 не се движи оттам. Откакто възстановиха движението по 6-ти септември през Бриколаж, 6,22 и 26 си вървят по техния си маршрут. Може би си имала 21 предвид.
21 да, моя грешка  Simple Smile

# 689
  • Gotham City
Автобус 10 спира на бул.Източен малко преди бензиностанцията и от там до сградата.
По бул.М.Луиза се движат 25,66,36,6,93 които спират на хотел Мирена и се връщаш 100м. назад до клиниката.

Много, много, много благодаря!  bouquet

Благодаря и на всички включили се с отговори  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт