Къде в Пловдив??? - 79

• 55 077
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
къде в Пловдив могат да ми направят вратички за кухнята от мдф - намерих Анди дизайн, но ми се иска да имам база за сравнение?
Съливер? В пресечката, преди КАТ на Голямоконарско шосе.

# 661
  • Пловдив
Балкан юг също предлагат вратички от МДФ.

# 662
къде в Пловдив могат да ми направят вратички за кухнята от мдф - намерих Анди дизайн, но ми се иска да имам база за сравнение?
Съливер? В пресечката, преди КАТ на Голямоконарско шосе.
Съливер има и в Кичука, зад хотел Родопи. 🙂

# 663
там правят но не ги боядисват, а аз не знам къде да ги занеса да ми ги боядисат.

# 664
А не може ли да изберете цвят, който ви подхожда и да не се налага боядисване въобще.

# 665
  • Пловдив
Здравейте, къде има магазини за луксозни съдове и принадлежности за домакинството и по-точно комплекти за подправки и оливерници?

# 666
Здравейте, къде има магазини за луксозни съдове и принадлежности за домакинството и по-точно комплекти за подправки и оливерници?

Доста голям избор на домакински принадлежности има в бившия магазин Молдавия в Кичука (незнам как се казва магазина). Не съм гледала оливерници, но има доста хубави неща. Купувах чинии миналата седмица.
Аз лично много харесвам продуктите на WMF, но тях купувам от Амазон. Тук може да разгледаш - https://wmf.bg/. Виждала съм ги и в Техномаркет, но на доста завишени цени.

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 14:26 от Merilin M

# 667
Къде продават колички Stokke в Пловдив?
И в Chicco-то на Мария Луиза

# 668
  • Пловдив
Купувала съм за подаръци от Dims
Имат магазин в МОЛ Марково тепе, МОЛ Пловдив и мисля на Главната.

# 669
  • Пловдив
Купувала съм за подаръци от Dims
Имат магазин в МОЛ Марково тепе, МОЛ Пловдив и мисля на Главната.
Димс няма магазин на главната, двата фирмени Denix са в Мол Пловдив и в Мол Марково тепе Simple Smile

# 670
  • Пловдив
Явно има предвид Соло - там също има подобни неща. Има и един магазин за кристал малко по диагонал срещу стълбите на Каменица

# 671
  • Майничка
До "Верди" на радиото и телевизията има магазин за луксозна посуда, както и на "Отец Паисий", зад градинката на Джумаята.

# 672
  • до едно тепе
 Не знам дали е за тук, но някак не върви да го пусна в белия списък. Затварят МЦ Хипоталамус. Къде отиват специалистите нямам идея. ЛЛ са още там може би до края на месеца.

# 673
  • Пловдив
Ако ги местят, това ще им е второ местене - по-рано бяха в комплекса срещу църквата "Света Петка". Само веднъж бях опряла до спешния им кабинет, след като за малко изпуснах преди време тогавашния ми ЛЛ, който имаше договор с тях. И сегашният ЛЛ беше към тях и ми беше спокойно, защото живея в района на Военна болница.

# 674
  • до едно тепе
Не ги местят. Фалирал е МЦ. ЛЛ търсят къде да се преместят.

Общи условия

Активация на акаунт