Къде в Пловдив??? - 79

• 55 092
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Някой ходил ли е на ЛЛК в МЦ Капана, да сподели цена за болничен?

# 646
  • Пловдив
Имаме ли арабски магазини в града?

# 647
Имаме ли арабски магазини в града?
За арабски не знам. Ще ми е интересно да разбера и аз. Иначе много, много арабска стока има в Бахарика- има в кючука на пазара, до кафе камеи, както и някъде из тракия.

# 648
  • у дома...
Миналата година се обещаваше, че на Бунарджика ще има влакче до Альоша. Дали вече е факт?

# 649
  • Майничка
Не е. В момента оправят старата алея до бившия ресторант. "Автомобилният" път, по който вероятно ще минава влакчето, също има нужда от ремонт.

# 650
  • гр.Пловдив
уф, не ми се прави пролетно основно почистване в къщи. Препоръчайте ми фирма или лице, което да свърши тази работа вместо мен.

# 651
  • Пловдив
Ресторант Класик на бул. „Източен“ работи ли все още?

# 652
  • Пловдив
Миналия ден ми се стори, че сякаш правят ремонт, обаче да не подведа

# 653
Здравейте! Виждали ли сте някъде в Пловдив да продават подобни кутии за бисквитки, мъфини и др и сатенени ленти? (нещо подобно на тези) Гледах в джъмбо, но не ми харесаха, а нз къде другаде има. Благодаря предварително! Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 00:07 от qni_973

# 654
  • Майничка
Сатенени ленти продават в кинкалериите. Картонени кутии има в магазините за крафт материали, например Ем арт (в първата пресечка на "Заимов", откъм Джумаята). В онлайн магазини от типа на Слънчоглед също има.

# 655
къде в Пловдив могат да ми направят вратички за кухнята от мдф - намерих Анди дизайн, но ми се иска да имам база за сравнение?

# 656
  • под тепетата
В Ем арт има и сатенени панделки.

# 657
Здравейте! Къде продават ученически раници Gabol?
Книжарница Джулия на ул. Антим първи и на втория етаж в Гранда. Има и на други места, но там поддържат целогодишно асортимент.
И аз от книжарница Джулия купувам от марката Габол!

# 658
Къде продават колички Stokke в Пловдив?

# 659
  • Пловдив
Къде продават колички Stokke в Пловдив?
В Екселсиора на Главната.

Общи условия

Активация на акаунт