Къде в Пловдив??? - 79

• 56 162
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
А тази фирма Габриели само до Лондон ли пътува? Влязох в сайта им, но нещо не мога да се ориентирам има ли други градове във Великобритания, които обслужва.

# 226
  • Пловдив
А тази фирма Габриели само до Лондон ли пътува? Влязох в сайта им, но нещо не мога да се ориентирам има ли други градове във Великобритания, които обслужва.

Нямам идея, честно казано. Ние само до/от Лондон сме пращали/получавали. Има телефони, на тях предполагам би трябвало да Ви дадат информация. Hands V

Магазина за прежди и гоблени преместил ли се е или е затворен?

И това не знам. Пазарувала съм от там, но не много често и не съм се питала.

# 227
  • Пловдив
Магазинът за прежди е преместен на улицата в посока поликлиниката. Помещението беше аптека преди, а до тях има дюнери.

# 228
  • Пловдив
Можете ли да препоръчате транспортна фирма, с която да изпратя пратка до Англия?
КД шопинг.

# 229
  • Пловдив
Можете ли да препоръчате транспортна фирма, с която да изпратя пратка до Англия?
КД шопинг.
От информацията на сайта им останах с впечатление, че правят курсове само от Англия за България.

На мен ми трябва в обратната посока.
Габиели ще свършат работа.

# 230
KД шопинг ползват транспорта на Габиели всъщност.

# 231
Предварително се извинявам за повторението( зададох вече въпроса в темата за лекарите в П-в, но понеже информацията ми трябва възможно най- бързо, затова си позволявам да питам и тук)- добър гинеколог- онколог да ми препоръчате( дори и в София, а не само в Пловдив, ме устройва)?

# 232
  • до едно тепе
Изработват ли някъде табелки с името на улицата и номера?
Редактирам се. Излезе ми в търсачката някаква фирма на Отец Паисий. Ще проверя тези дни. Wink

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 20:10 от pospalancho

# 233
  • Пловдив
Най-добрият гинеколог- онколог - д-р Ямаков.

# 234
Най-добрият гинеколог- онколог - д-р Ямаков.
Подкрепям. Часове се запазват през Супердок.

# 235
доктор Христамян-гинеколог - онколог.

# 236
В Била предлагат плата, както със сирена,, така и с мезета. Цената е около 25-30лв.

# 237
  • Пловдив
Препоръчайте ми добър кожен лекар който работи със Здравна каса.
Благодаря!

# 238
Аз съм много доволна от д-р Жанета Матева - кожен лекар, работещ със Здравна каса, преглежда в частния си кабинет в Пловдив, ул."Димитър Страшимиров" № 31, 0888 644325

# 239
Препоръчайте ми добър кожен лекар който работи със Здравна каса.
Благодаря!
Препоръчвам д-р Боян Костов, Кожен диспансер

Общи условия

Активация на акаунт