Къде в Пловдив??? - 79

• 55 223
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Виждали ли сте бански по магазините?
В магазините за бельо има бански.

Аз да се похваля, че вчера минах през КАТ и свърших работа за 15-20 минути Blush

# 316
....То като го гледам как е оплют целия и ми става гадно само от мисълта да го пипна.
то само екрана се пипва, после се пускат парите и се взима белета - досега е минимален, а и през зимата въпреки отсъствието на сняг аз си нося ръкавици Simple Smile
И аз се интересувам от билетите. Даже и да успея да си купя от автомата, ако не работи устройството в автобуса какво става - купувам нов от кондуктора или? Никаква информация как точно работи системата няма. Само за проблеми се говори и никакво решение.
съгласна съм, че няма опътване... Недомислено е Sad

# 317
  • о`майна лунна нощ е
Виждали ли сте бански по магазините?

Декатлон и спортните магазини поддържат целогодишно модели.
В Мекюри/Меркъри на главната преди сладоледената къща и в този на Хр. Г. Данов преди енергото също имат.

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 15:28 от `ТуиГ

# 318
  • до едно тепе
то само екрана се пипва, после се пускат парите и се взима белета - досега е минимален, а и през зимата въпреки отсъствието на сняг аз си нося ръкавици Simple Smile
Точно екрана е оплют.
Колкото до това, ако вътре в автобуса не работи системата миии виждала съм пътника да показва картата на кондуктора и той си записва номера.

# 319
Пфу, ужас. Това къде?
Аз виждам само нови апарати. Екранът им си е чистичък.

# 320
  • до едно тепе
Те всичките ги слагаха едновременно. Просто този някой го наплю още в началото като го сложиха. Отделно в района сега като правят ремонти и всичко е потънало в прах.

# 321
  • Пловдив
Може ли препоръка за очен лекар в Тракия  Thinking
Има една нова оптика и прегледа се извършва от лекар...според вас ок ли е в оптика да се прегледа човек?

# 322
  • близо под тепетата
Знаете ли къде в Пловдив има магазин за артикули ръчна изработка? Освен в Джъмбо и Бижуленд... трябват ми неща за украса, не за бижута... Търся си и пенокартон, но онлайн ми излизат магазини, които не са в Пловдив или само за поръчки на едро Sad

# 323
Има една нова оптика и прегледа се извършва от лекар...според вас ок ли е в оптика да се прегледа човек?
Мисля, че са много малко оптиките, които имат оборудване, необходимо за стандартен очен преглед. По-добре в кабинет, но за Тракия не мога да дам предложение, не ги познавам.

# 324
  • Пловдив
Мисля, че са много малко оптиките, които имат оборудване, необходимо за стандартен очен преглед. По-добре в кабинет, но за Тракия не мога да дам предложение, не ги познавам.
Peace мерси!Записах час за Луксор.

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 10:56 от mystic woman

# 325
Някой може ли да даде съвет коя пицария е за предпочитане? До колкото разбрах опциите са Верди, Ориджинале и една на която не й помнят името, намирала се на пресечка на ул Богомил. Не ям пици и никак не съм в час, пицариите по моловете не са опция. Ако има някоя читава, ще съм ви благодарна да споделите 😀

# 326
Доминоооо.

# 327
"Пикантино" е в пресечка на "Богомил" /на ул. "Родопи"/. Хубави са им пиците.

# 328
Сериозно ли ви харесват? Не бих повторила.

# 329
  • Пловдив
Сериозно ли ви харесват? Не бих повторила.
и аз.

Общи условия

Активация на акаунт