Къде в Пловдив??? - 79

• 55 193
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Духи, бяхме там...Чанове, да, но вече е друг клуб и е заето. В училищата също е ок, да...ще звъня да питам.
Мерси!

# 466
Препоръчайте ми ресторант с хубава кухня, който да е подходящ за семейна вечеря. Изключвам: смокини, сол и пипер, щастливци под тепето, паваж, густо, гребеца, ловен парк, мегдана, сентрал парк, ловен парк, йегерхов.
Искам да е нещо уютно, да е вкусно и не много шумно заради бебе на почти 6 месеца.

Отзиви за турски ресторант Антик?

# 467
  • Пловдив
За Антик лоши отзиви от познати имам.

# 468
# 469
Препоръчайте ми ресторант с хубава кухня, който да е подходящ за семейна вечеря.

Ресторант "Style" в Тракия също и ресторант "Терасата" близо до Търговската гимназия.

# 470
Препоръчайте ми ресторант с хубава кухня, който да е подходящ за семейна вечеря. Изключвам: смокини, сол и пипер, щастливци под тепето, паваж, густо, гребеца, ловен парк, мегдана, сентрал парк, ловен парк, йегерхов.
Искам да е нещо уютно, да е вкусно и не много шумно заради бебе на почти 6 месеца.

Отзиви за турски ресторант Антик?

Нобел на шеф Шишков в новия хотел Residence City Garden?

# 471
Зависи какво имате предвид под семейна вечеря.
Аз обикновено ще замъкна в хепи или някоя пицария, ако е семейно с децата. Ако ще е по специален повод тогава според броя на гостите, бюджета и времето.
По нафръцкани ресторанти тип гурме не бих ходила с родата. А специално за храна по чуждо мнение не се водя, защото вкусовете са от тук до луната различни... Ходя, ям - ако ми е ок повтарям Simple Smile
Относно мненията по-горе например - Антик приятел любител ми го похвали много.

# 472
  • до едно тепе
Моето дете много им харесва агнешката супа. На Антика. Лятото сядахме последно под навеса отвън. Турската кухня си е доста специфична все пак.

# 473
Avocado за бебе е супер.

# 474
  • Пловдив
Хемингуей от мен Wink

# 475
Момичета, да ме подсетите къде в района на Сточна гара/Събота пазар/Белите брези мога да  намеря магазин за калъфи за мобилен телефон?

# 476
В подлеза на централна гара.

# 477
  • Пловдив
Хепи имат доставка. Тип Хепи? Поръчваш от Хепи. За обедно меню поръчвам от Шеф хаус, но дали работят вечер. Или от здравословно меню във Фейса. Но там основно мъж ми поръчва. Харесвам и Чили. Но от там "готвя" на място. Близо ми е.

Хепи никога повече. В салатата последния път имаше хлебарка.
А в моята имаше гол охлюв. И колкото се опитвах да бъда дискретна, за да не разваля обяда на приятелите, сервитьорката тури пепел на стремежа ми Stuck Out Tongue

# 478
  • тук-там
Аз с питане за шивач/ка около Гранда. Обаче, да шие по снимки!  Laughing
По-скоро "парцалчета", не костюми и от котюр....
Повечето неща, които искам са разфарфальокани....без точен размер и прецизност.

# 479
Хепи имат доставка. Тип Хепи? Поръчваш от Хепи. За обедно меню поръчвам от Шеф хаус, но дали работят вечер. Или от здравословно меню във Фейса. Но там основно мъж ми поръчва. Харесвам и Чили. Но от там "готвя" на място. Близо ми е.

Хепи никога повече. В салатата последния път имаше хлебарка.
А в моята имаше гол охлюв. И колкото се опитвах да бъда дискретна, за да не разваля обяда на приятелите, сервитьорката тури пепел на стремежа ми Stuck Out Tongue
В айсберга ми във Верди щъкаше зелена гъсеница. Никъде не е гарантирано, че не може да се случи неприятна изненада.

Общи условия

Активация на акаунт