Къде в Пловдив??? - 79

• 55 177
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Аз също съм доволна от Супа бара и от Верди.

# 376
Супабарът отстрани на Галерията ли е?

# 377
А на мен защо преди време ми се видя, че го няма?

# 378
  • Пловдив
Хепи имат доставка. Тип Хепи? Поръчваш от Хепи. За обедно меню поръчвам от Шеф хаус, но дали работят вечер. Или от здравословно меню във Фейса. Но там основно мъж ми поръчва. Харесвам и Чили. Но от там "готвя" на място. Близо ми е.

# 379
Хепи имат доставка. Тип Хепи? Поръчваш от Хепи. За обедно меню поръчвам от Шеф хаус, но дали работят вечер. Или от здравословно меню във Фейса. Но там основно мъж ми поръчва. Харесвам и Чили. Но от там "готвя" на място. Близо ми е.

Хепи никога повече. В салатата последния път имаше хлебарка.

# 380
  • Пловдив
Въх! Не думай! Поръчвам за децата като се съберат на гости у нас. Те не са по салатите. Хапки, пуканки, пурички.....ей такива неща. Салатите аз си ги правя.

# 381
Благодаря за предложенията,супа бар не знаех,че правят доставка,пробвала съм Чили,но те обслужват по райони,а този който е за моя много не ги бива.

# 382
Доминос ми бяха любими пици и като ходех в София задължително ядях от тях. Е, дойдоха и тук в Повдив,ама..качеството им не е същото за мое голямо съжаление... И все пак да кажа, ние наскоро "открихме" Пица лаб в мола и до момента сме супрер очаровани! Голямо предимство е да си сложиш каквото желаеш на пицата... Те имат пицария и на главната,на италианската уличка. Там не съм ходила, но мисля,че не са типичната пицария с обастановка като ресторант тип "Верди".
И аз Доминос в София ги харесвах преди, но в Пловдив пиците им не ми харесват. Сега сме фенове на Пица Лаб в Мол Пловдив.

# 383
  • в сбъднатите мечти
Къде продават качествени тенджери на сносна цена?

# 384
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, препоръчайте ми шивачка, която да може да направи добри калъфи за холовата гарнитура

# 385
Препоръчайте ми ортопед. Трябва да заведа бебка - на 5 месеца.
ЛЛ ме праща във Фихелт, но незнам отзиви за там.

# 386
  • в сбъднатите мечти
leia2015,  във Фихелт е д-р Чолаков. Разбира си от работата, много е човечен, но не приказва много.

# 387
При д-р Иво Чолаков видих скоро дъщеря ми (на 8г е) за спукана ключица. Добър е! Работи и в спешния център на хирургиите. Също мога да препоръчам и д-р Стоян Арнаудов и д-р Хазбун. За Арнаудов поне седмица по-рано запазете час.

# 388
Препоръчайте УНГ специалист, който чисти уши с вакуум уред.

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 09:03 от Morello_009

# 389
  • Пловдив
Здравейте! Някой виждал ли е в Пловдив да продават такъв крем?
Фирмата има фирмен магазин на
ул. Захари Стоянов № 9 - намира се зад кръстовището на "Шести септември" и "Васил АПрилов", зад ІІ-ро ДКЦ.
Магазинът е зареден с всичките им неща, които са страхотни. Това е страницата им , а имат и он-лайн магазин:

https://www.facebook.com/BodiBeauty/

Общи условия

Активация на акаунт