Къде в Пловдив??? - 79

• 55 113
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Има ли още таксита в Пловдив, които возят от точка до точка за 3лв. /или друга фиксирана цена/?

отдавна не.

# 631
Някой може ли да помогне с телефон на електротехник? Става дума за лампи-една на която й изгарят крушките и една, която трябва да се монтира на тавана,  ако разбира и от микровълнови ще е супер бонус 😁

Моля и за препоръка за добра маникюристка, само да не е в Тракия.

# 632
Намерих Глизолид в аптеки Бети, от твърдия. Имаха и трите размера и съм много доволна. Пуснали са и софт версия, но аз предпочитам оригинала.

# 633
Здравейте! Къде продават ученически раници Gabol?
Книжарница Джулия на ул. Антим първи и на втория етаж в Гранда. Има и на други места, но там поддържат целогодишно асортимент.

# 634
  • о`майна лунна нощ е
Къде надписват балони? И може ли да ме ориентирате за цени, трябва ли аз да нося, или имат на място подходящи? Тъй като бройката ще е скромна искам да преценя дали си заслужава изобщо да се захващам.

# 635
Някой може ли да помогне с телефон на електротехник? Става дума за лампи-една на която й изгарят крушките и една, която трябва да се монтира на тавана,  ако разбира и от микровълнови ще е супер бонус 😁

Моля и за препоръка за добра маникюристка, само да не е в Тракия.
Аз редовно ползвам услугите на този човек  - https://rempus-elektrik.com/.

# 636
Къде надписват балони? И може ли да ме ориентирате за цени, трябва ли аз да нося, или имат на място подходящи? Тъй като бройката ще е скромна искам да преценя дали си заслужава изобщо да се захващам.
Във Форума ,които е в Тракия,на първия етаж продават балони и украса за тържества,та там биха ви свършили тази работа.

# 637
  • Пловдив
Благодаря много за отговорите за раници Габол!

# 638
  • малкия йеросалим
Търся хартиени формички като за мъфини,но малко по-големи, подходящи за малки козунаци.

# 639
  • Пловдив
Търся хартиени формички като за мъфини,но малко по-големи, подходящи за малки козунаци.
Снощи ходих до Триумфа в МОЛ Марково тепе. Мярнах такива и ми се сториха малко по-големи от обикновено, но не съм се дозагледала. Ако имаш път погледни ги.

# 640
В Лекси има също доста видове.

# 641
  • Пловдив
В Джъмбо  Wink

# 642
Глизолид съм купувала преди време от Кауфланд. Не знам дали има сега обаче.

# 643
  • под тепетата
В Евроленд на главната имаше картонени - кръгли и квадратни. Малко по-големи са от хартиените и се ползват в голямата тава на фурната. Когато пека много бройки ми вършат чудесна работа. Не съм ходила този месец обаче и не съм сигурна дали са в наличност.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 20:14 от bilqna_69

# 644
Глизолид съм купувала преди време от Кауфланд. Не знам дали има сега обаче.
Снощи специално гледах и в Кауфланд и в Метро, но не видях.

Общи условия

Активация на акаунт