Къде в Пловдив??? - 79

• 55 072
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Привет на всички! Спешно ми трябват парти артикули с футболен клуб Барселона.Моля да ме упътите къде да търся балони с техен знак, по-големи емблеми за закачане, знаменца и такива неща за малки фенове на FC Barcelona?

# 691
В Джъмбо гледах.

# 692
  • Пловдив
gerda1,какво има на Барселона в Джъмбо? Аз два пъти ходя и нищо тяхно не видях.

# 693
Какво правят децата ви през лятната ваканция? - имам предвид по-малките, тези които са на предучилищна и 1 клас. Има ли някъде нещо целодневно?

# 694
Какво правят децата ви през лятната ваканция? - имам предвид по-малките, тези които са на предучилищна и 1 клас. Има ли някъде нещо целодневно?
И ние се оглеждаме. Занималня някаква, с английски, примерно.

# 695
"Синьо лято" в Младежкия център на Гребната база работят с малки деца, вкл. и в градинска възраст имат и занимания по английски език. Сутрин са игрите, заниманията следобед. Имат ФБ страница.

# 696
"Синьо лято" в Младежкия център на Гребната база работят с малки деца, вкл. и в градинска възраст имат и занимания по английски език. Сутрин са игрите, заниманията следобед. Имат ФБ страница.

В какъв диапазон са им таксите?!

# 697
Нямам актуална информация.

# 698
  • Бургас
Здравейте, момичета. Може ли да ме упътите към златарски ателиета, които изкупуват злато на по-високи цени? По-скоро искам да заменя стари бижута за нещо ново. Благодаря.

# 699
  • Пловдив
На моя позната детето ходи две лета подред в тази занималня. Точно след предучилищна и след първи клас. Таксата за цял ден беше 12 лв. с храна и отделно се плащат някакви мероприятия, ако има. Беше доволна.

# 700
  • Точно където трябва
Никъде не намерих адрес, телефон...

# 701
На моя позната детето ходи две лета подред в тази занималня. Точно след предучилищна и след първи клас. Таксата за цял ден беше 12 лв. с храна и отделно се плащат някакви мероприятия, ако има. Беше доволна.

Звънях там - 320лв е таксата за цял месец и обяда отделно се заплаща -4 лв. Ще търся нещо по евтино, някой ако знае...

# 702
В тази възраст голямата ходеше в занималнята, която е в партера на сградата на Проектантска организация, на площад Съединение. Сега там е Прокуратурата. Това е от Гугъл.
Скрит текст:
Добре се грижат за децата и тогава не беше особено скъпо, сравнено с другите възможности (преди десет години).

# 703
  • Бургас
Здравейте, къде има във вашият град магазини за обувки естествена кожа? Уличката от автогарата към хотела която беше основно на български производители с актуални модели ли е? Мол ли да посетя,и кой да е?

# 704
От както горяха тютюневите складове, ул. Иван Вазов не е това, което беше за търговията с обувки.

Общи условия

Активация на акаунт