Къде в Пловдив??? - 79

• 55 048
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
Бихте ли ме насочили към детски хирург.
Оказа се сложно за намиране.
Д-р Петър Ташев или синът му - д-р Васил Ташев

# 721
  • до най-прекрасния мъж
От Синево вече има също много оплаквания...
Възможно е, не съм ги ползвала. За момента ползвам Бодимед, но лекар ми е казвал, че Синево също са добри. Специално разговорът беше за хормони при мен. Но нямам личен опит. Засега от Бодимед съм доволна.

# 722
  • Пловдив
Мен Синево ме изкараха здрава,а  съм носител от години Rolling Eyes

# 723
А по колко пъти си пускате изследвания и как разбирате кои резултати са истински?

# 724
  • Точно където трябва
Къде в центъра мога да намеря опаковъчна хартия? Едноцветна, тъмна, за пратка, не за подарък.

# 725
  • Пловдив
А по колко пъти си пускате изследвания и как разбирате кои резултати са истински?
При мен лично, откриха вируса преди десетина години, случайно Simple Smile Имам предположения за това кога и как съм заразена, но нямам доказателства, така че са си само мои теории... Както и да е Simple Smile
Всяка година правя изследвания 2 пъти годишно (работя в специфична среда), та от Синево изведнъж ме изкараха напълно здрава Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 726
Къде се събират капачки? Виждала съм, но не мога да си спомня...дали има контейнери в ДМ или хранителните магазини?

# 727
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми треньор по плуване в плувния комплекс на ВСИ, който да води групи с деца. Искам да запиша четиригодишната си дъщеря.

# 728
  • до най-прекрасния мъж
В аптеки Запад, по-конкретно в тази пред м-н Триумф в Тракия събират. Вероятно и в други техни обекти може би събират.

# 729
  • Пловдив
Къде се събират капачки? Виждала съм, но не мога да си спомня...дали има контейнери в ДМ или хранителните магазини?
Сега в събота на 13 на паркинга на Метро ще се предават капачки към акцията на Капачки за бъдеще, чрез която се купуват кувиози. Имат фейсбук страница, ако искате вижте какви точно капачки събират.

# 730
  • Пловдив
adoration_ ние водим нашето дете при Клара, беше ни препоръчана за работа с деца, и сме доволни.

# 731
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали частна занималня за ученик в първи клас, която да работи в събота? Благодаря!

# 732
Препоръчайте фотограф за кръщенка?

# 733
  • Пловдив
Препоръчайте фотограф за кръщенка?

Димитър Дардов
Останахме изключително доволни от него на нашето кръщене.

# 734
  • Близко съм
Здравейте, от автогара юг до бул.ИзТочен коя линия ходи дотам,ако въобще ходи? На зъболекар съм при Стайка Кирчева.

Общи условия

Активация на акаунт