Детски ясли и градини Варна - прием 2019/2020

• 48 014
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 930
Психилогът от яслата ни каза, че детето е добре да го води и взима човек, към който не е толкова привързано както към майката. В нашия случай е баща ѝ и ще я води от ден първи, пък да видим. Не било добре майката да води детето, щото трудно се разделят. Каза на входа без прегръдки, без целувки и дълги сбогувания.

# 931
То с новата система. Оставяне на детето пред портала. Няма много значение кой ще го заведе.

# 932
  • Варна
То с новата система. Оставяне на детето пред портала. Няма много значение кой ще го заведе.
Това къде? Аз водя моя син вътре до стаята, предавам го на сестрата.

# 933
Това къде? Аз водя моя син вътре до стаята, предавам го на сестрата.
На родителската среща казаха, че никой няма да бъде допускан в сградата на градината. Децата ще ги предаваме на госпожата пред външния вход.

# 934
Психилогът от яслата ни каза, че детето е добре да го води и взима човек, към който не е толкова привързано както към майката.
 Каза на входа без прегръдки, без целувки
.
Какво са тези глупости , в коя ясла говорят подобни небивалици?
Ако преди 2г в яслата където ходеше синът ми ми го бяха казали това щях да се изсмея. Ако родителите са като нас сами (аз и мъжът ми) кой трябва да води и взима детето?

# 935
Психилогът от яслата ни каза, че детето е добре да го води и взима човек, към който не е толкова привързано както към майката.
.
Ако преди 2г в яслата където ходеше синът ми ми го бяха казали това щях да се изсмея. Ако родителите са като нас сами (аз и мъжът ми) кой трябва да води и взима детето?
Зайо Байо
Ако е привързано повече към майка си, гоче води бащата.

# 936
  • Варна
Явно в някой градини мерките са сериозни !
При нас също в Моряче няма такова нещо. Водим си детето до вратата на групата.
Ох , ако можех да го оставя от колата в ръцете на някоя госпожа и да тичам на работа , ама не може 😂😂😂

# 937
В нашата градина ги водим през входа  на двора , водим ги до стълбите(след тях е вратата на групата), там медицинската сестра гледа гърлото и мери температурата, след това ги поема лелята. Децата свикнаха с тези мерки и сами се нареждат и чакат реда си. За мен тези мерки трябваше много отдавна да ги има, говоря специално за това с термометъра и се надявам да остане занапред меренето.

# 938
_MM's, ние сме точно така, само аз и бащата. Не сме го оставяли и за 5 Мин на друг човек. Детето е еднакво привързано и към двамата, та тази препоръка (да се оставя от родител, към който е по - малко привързано) не е подходяща в нашия случай. Вече реших, че ще го оставям в началото аз, мисля че е редно детето да разбере защо се разделя с мен. Поне с баща си е свикнал да се разделя сутрин, когато тръгва за работа.

# 939
.
Комшийката сигурно.
Тези психолози по яслите не се чуват какво говорят.

# 940
Е защо да са глупости. Съвсем логично е. Най често децата са по привързани към майка си. Логично е бащата да заведе детето и да няма целувки и прегръдки за да не се създава такава усещане у детето че кой знае каква драма се случва. Не мисля че психолижката е имала предвид баба, дядо, леля, стринка а просто този родител от двамата към когото детето е по малко привързано.

# 941
Е, вие четете ли какво написах? Ние също нямаме баби и дядовци наоколо. Два пъти мисля, че написах, че след като детето е привързано повече към майка си, ще го води бащата. Което не значи, че не е привързано към баща си... Къде съм споменала баби, дядовци и съседки... Оф, съжалих, че го споделих...

# 942
А ако бащата отсъства често и няма кой да води детето? Ако майката е сама, какво да прави? Според психоложката в яслата? М?

# 943
Ами да ти дам телефона да я питаш Grinning Не мога да разбера защо се палите за глупости Grinning Разбира се, че става въпрос, ако бащата има възможност да води детето... Леле, чак е абсурдно, че се налага да го обяснявам! Аз приключих с темата, исках да помогна със съвет, с това, какво са ни посъветвали, то стана трета световна...

# 944
  • Варна
Ели Мели, смятам, че съветът ти е полезен. Естествено, че ако няма избор ще го води, който може, ако пък има и някой е в чудене би могъл да пробва каквото е посъветвала психоложката.

Общи условия

Активация на акаунт