Кой какво сервира снощи.... кой какво ще готви днес?

• 29 773
  • 564
  •   1
Отговори
# 45
Таратор с моркови за обяд  Simple Smile

Искаш да кажеш моркови вместо краставица? newsm78

# 46
  • Карлово
За обяд ще дояждаме мусаката от вчера. Снощи посрещнах гости със свински бекончета на скара и тортата на Сладка Хапка. Довечера - бързи кюфтенца с кисело мляко

# 47
  • там нейде .............
сутринта - "мързеливки"

за обед- свинско със зеле  (от снощи) за вечеря мисля една мусака да врътна а десерта се охлажда-парфе "Скрънза"

# 48
Днес мисля да готвя макарони на фурна, м/у спагети и мусака, получава се нещо средно.
Салата - овчарска, а за десерт имам още от парфената торта на Лео.

# 49
labrex да

ето ТУК
показах целия процес  Sunglasses въпрос на вкус

# 50
labrex да

ето ТУК
показах целия процес  Sunglasses въпрос на вкус

Благодаря за линка!  bouquet Още довечера ще го опитаме. Морковите са ми любима храна, но що не ми е дошло на ум да ги сложа в таратор, след като ги правя на какво ли не, не знам......... newsm78

# 51
 Grinning
щом са ти любими ..мисля, че ще ти хареса и можеш да подгониш под твой вкус вече с подправките и гъстотата на таратора.

# 52
  • все тук
Вчера - панирани тиквички, пресни картофи на фурна, полети със сос от кисело мляко, чесън и копър; крем-карамел, торта "Крем а ля крем", палачинки.
Днес - мусака, свински пържоли на скара, парфе с бишкоти в чаши.

# 53
  • Sofia
Вчера печени картофи и пилешки пържоли на скара, днес манджа с тиквички и кайма и шопска салата. Десерта е сладолед и диня  bouquet

# 54
Снощи кебапчета и картофена салата, днес за вечеря още се чудя какво да направя  имам тиквички само дето незнам как да ги приготвя още, но тук виждам страхотни идей  Hugтака че все ще измисля нещо   chef

# 55
СноЩи пица, днес на обед паста със сос от сьомга и салата. За ве4еря таратор и кренвирШи  с каШкавал.

# 56
Днес за обяд - пилешка супа, а за вечеря пилешки пържолки и картофено пюре.

# 57
За закуска - ананасова торта.
А за обедо-вечеря рибно суфле /голямо благодаря на Моренка - обрах овации Grinning/, хумус /най-после намерих готов нахут в консерва, че много мразя да го варя/, зелена салатка с домати и пълнозърнест хляб.

# 58
снощи пица,днес таратор и шунка със картофи

# 59
irinii къде намери консервиран нахут?

Общи условия

Активация на акаунт