Кой какво сервира снощи.... кой какво ще готви днес?

• 28 909
  • 564
  •   1
Отговори
# 30
Вчера - чорбичка от тиквички и зелени сливи, а за десерт - баница с локум.
Днеска - чорбичка от бакла, картофки и зелени сливи, панирано кисело мляко и за десерт фламбиран сладолед.

# 31
  • Sofia
Бомбо, съжалявам  ама съм изхвърлила кутията и не мога да ти кажа нищо повече освен, че го бях купула от Хит-а преди около 2 седмици и беше внос от гръцко.... сори ooooh!. Обаче не е много по-бързо от това да си го приготвиш сама, а и мисля, че не е по-хубаво.

Аз за днес реших да е салатка- шопска, че  и без това сме само с децата и спретнахме с щерката бананово руло с плънка- крема сирене... ммммм Crazy..... пък си мислех дали да не пропуснем салатата и да си караме само на десерта... добре, че не знаят децата, че щеше да отпадне чуденката Grinning

# 32
Вчера пиле фрикасе и светкавичния кекс на Natalina , а днес кренвирши и шопска салата.

# 33
  • Карлово
Тази вечер хапнахме шопска салатка, омлет с колбас и хлебна торта. Утре за обяд не съм решила още

# 34
bomboto благодаря ама  и мен ме довърши за тази вечер тоя лед  Joy

# 35
Приятелката ми се разболя, моето излизане пропадна, но за сметка на това си поръчахме

малко скъпо, ама доста бързо става.. и кухнята не се чисти след вечерята Mr. Green

# 36
  • Карлово
За обяд готвя мусака. За вечеря ще имаме гости и ще е нещо за барбекю, вероятно шишчета

# 37
вчера-наденица и тиквички печени на барбекю,шопска салата.За десерт ягодовия сладкиш с целувки на Зори и angel cake
днес-риба на барбекюто и салата

# 38
Вчера тараторче, миш-маш и "бързи питки със сирене" от форума...мммммммм  chef
Днес - зелена салата с рукула и чери доматки, има и за дояждане. Но мога да врътна и някаква торта. /Купила съм от бързите кремове на RUF и ще ми е интересен резултата newsm78/

# 39
Вчера картофи соте с копър и една софийска салата - на мен на разядка ми прилича по скоро, ама салата се води. Но стана така че не вечеряхме у нас и си ги ядем днес.

# 40
  • София
Снощи - пилешки дробчета с гъби;
днес - пълнени патладжани с кайма, които чакам всеки момент да станат готови.

# 41
Снощи свински шишчета, салата.
За днес ще опека тиквички във фурната.

# 42
бяхме на спагети снощи  после сладолед за десерт!

# 43
  • София
За довечера - шницели и шопска салата с печени чушки. Макарони със захар яйца и мляко на фурна.

За обяд свинско с грах /за детето/, за мен макароните. Мъжа ми го няма за обяд.

# 44
Таратор с моркови за обяд  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт