На море в Турция - тема 57

• 61 293
  • 783
  •   1
Отговори
# 270
Serenis Hotel не ви съветвам,ако имате друг избор.За ниско бюджетен хотел става.Хотела е много компактен.Храна има много,но нищо особено,например баклава няма.3 басейна,единия е с морски вълни.Бара на басейна вечер работи като нощен бар.Плажа е хубав с плавен подход в морето,но не се поддържа много ,имаше доста счупени шезлонги .

Благодаря, много полезна информация. Зачерквам го!

# 271
Ще съм благодарна да ми кажете кои курорти могат да предложат това, което търсим, както и конкретни хотели.
[/quote

Как да ти кажем като си забранила ЛС/

Явно са някакви нови настройки, защото преди винаги съм получавала ЛС без проблем. Оправих го Wink

# 272
  • София
Много благодаря за отговора!

Ние бяхме от 01.06-11.06 в същия хотел - първите няколко дни водата в морето не беше топла, но ставаше. Иначе басейни и температура на въздуха си беше като разгара на лятото в България. Голяма зелена площ, място за разходка с количка бол, аквапарка също е мноого приятен за всякакви възрасти. Пред хотела спира маршрутка, с която можеш да стигнеш до където поискаш. На територията на хотела има магазин, но не съм се заглеждала дали продаваха памперси и пюрето честно казано. Но ми направи впечатление, че имаше семейства с детски колички. Като цяло е семеен тип хотел.
Щях да пропусна нещо важно, щом сте с бебе - освен основната сграда има няколко 3 етажни блокчета и няма асансьор - да не се изненадате неприятно.
Аз лично бях много доволна от почивката там.
[/quote]

# 273
  • В.Търново
malka maimunka, щом ще почивате през май и със самолет, моят съвет е да разгледате хотелите и в Анталия. Хем времето ще е по-топло, хем трансферът от летището до хотела ще ви е по-кратък. ✌

Вече се насочихме към този хотел, гледахме за Анталия, но там бяха бая скъпи и не ми харесаха плажовете към хотелите. За мен е важно да е хубав плажа, не ми се ходи на скъп хотел с басейн, искам моренце Simple Smile
Когато аз проучвах разбрах, че края на май морето варира около 20-22 градуса за този район.Студеничко е бих казала и няма да става за къпане, докато в Алания вече ще е 25 гр.

# 274
Търся мнене за хотелите Kirman в Аланя . Ако някой е ходил до сподели

# 275

През кой от мостовете на Истанбул минавате? Четох, че голяма част от хората минавали по втория (дано не бъркам), но по третия, който е платен, било по-спокойно.

Ние минаваме през втория мост Фатих. Всички мостове в посока Азия се плащат. За вторият мост сумата е поносима докато за третия е много висока в сравнение с останалите, а и обикалянето на Истанбул е огромно. Миналата година минахме по третия мост с автобуса и честно си признавам,че бях заспала и като се събудих мислех че сме минали Истанбул, а се оказа че реално го заобикаляме.

# 276
Malka maimunka, не е удобно да се пътува със самолет за Кушадасъ. Полетът е до летище Милас. След това имате трансфер, който е около час и половина-два, а може и повече - зависи къде ще слизат хора за други хотели. На отиване пристигане последни, а на връщане ви вземат първи. Вие преценете.

# 277
Аз продължавам да се чудя за Онекс тур, само при тях цената на Tui Magic Life Jacaranda е ниска, чак вече е съмнително да не изгоря. Как пък само те ще го предлагат на ниска цена, е може и си имат с тях някаква договорка, но като чета отзивите за тая агенция... а има и добри, не само лоши. /като се изключи че както казвате те са фалиралите Он травел.
Освен това ми казаха че застраховката в пакета за пътуване била групова. Какво означава това- полицата била обща, не трябва ли на всеки поименно да бъде? Преди години един път сме ходили в Турция с агенция, но не помня как беше. Вие сега като пътувате как стои въпроса със застраховката, може ли да кажете?

# 278
  • Sofia
Аз продължавам да се чудя за Онекс тур, само при тях цената на Tui Magic Life

Предимно сме пътували с Тез Тур, при тях застраховката е индивидуална и поименна. Миналата година пътувахме до Сицилия с Абакс, при тях застраховката беше групова, което доста ме изненада, да не говорим, че самата полица се намираше в представителя на туроператора, който ни посрещна на летището в Катания. За 7 дневния ни престой така и не видях полица! Късмет, че не ни се наложи да опрем до застраховката Simple Smile  Пътувала съм и с Бохемия, мисля, че при тях също беше индивидуална.
Доколкото си спомням Онекс е бившия Он травел, ако не се лъжа собственикът и на двете е един.
Какъв аванс ви искат, до колко дни преди пътуването трябва да им до платите и какви са условията за анулиране?

# 279
При записване 50 % , доплащане до 30 дни преди пътуването.
Анулационни срокове:
3.1.  Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка, е до 60 дни преди датата на пътуването.
3.2.  При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 50% от цената на пътуването.
- Ако направената анулация е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
- Ако направената анулация е 15 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването;

Не знам вече, може и всичко да им е наред и да няма проблеми, но така като ще го мисля постоянно....ще има ли почивка, няма ли, ще изгоря ли с парите...
Хареса ми хотела, хареса ми и цената, но пък заради един хотел... май да търся друг

# 280
  • Пловдив
След дълго умуване и ровене в сайтовете, почти се спрях на Sueno beach Side..🙄
Някой да помага 🤗

# 281

И трите хотела са прекрасни. Имат компактни територии, чакълест плаж и отлично обслужване. Държат високо ниво от години. Много са популярни сред немци и холандци.

Malka maimunka, не е удобно да се пътува със самолет за Кушадасъ. Полетът е до летище Милас.

Емералд имат обявен полет до Измир. Трансферът до Кущадасъ пак е дълъг, но не чак толкова, колкото от Милас.

# 282
  • Sofia
@Stani.1997 Не знам дали наистина  си струва треперенето Simple Smile Понякога е и до късмет Simple Smile Но лично аз не бих рискувала....
Целта на почивката е да разтовариш стреса и напрежението. Не да се друсаш от нерви дали ще я има, или не!
Съберете семейния съвет, преценете "за" и "против" и вземете най-правилното решение Simple Smile

# 283
  • София

И трите хотела са прекрасни. Имат компактни територии, чакълест плаж и отлично обслужване. Държат високо ниво от години. Много са популярни сред немци и холандци.

Malka maimunka, не е удобно да се пътува със самолет за Кушадасъ. Полетът е до летище Милас.

Емералд имат обявен полет до Измир. Трансферът до Кущадасъ пак е дълъг, но не чак толкова, колкото от Милас.

С Емералд ще сме до Измир, някакво ново летище на 75 км от Кушадъсъ, или нещо такова, предполагам час ще имаме с рейса, като казаха че за бебето има столче.

# 284
Привет! Търся мнения за хотел Barut B Suites в Сиде. Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт