Халит Ергенч и Бергюзар Корел в "Ти си моята родина" и след това - тема 29

• 40 633
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Феновете са полудели. Дано наистина поне едната история е толкова хубава, за каквато говорят Енгин и Берг,  и продуцентите я наричат към снимките!

Всички снимки, които пуснаха, са толкова слънчеви!
Мислих си, че турските дизита рядко показват любовта като радост, като сладко опиянение, като онзи взрив от бяла енергия, правеща всичко по-светло и по- красиво.
Вечно е обременена с някакви драми и трагедии.
И във филма ще ги има, то е ясно, но нека поне хубавите моменти между Умут и Дениз бъдат по- вълнуващи, отколкото в гръцката версия.
После естествено ще си кажа "Внимавай какво си пожелаваш", защото ако любовта им е много красива, по-трудно ще приема тъжния финал.  Sad Sad

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 20:39 от varna_2

# 271
Добро утро Hug

# 272

Добро утро и хубава седмица!

Понеже сме в юбилейната за брака на Халит и Берг 2019 година, съм решила да пускам от време на време снимки от 2009.
Да започнем с първите месеци.

25 януари 2009

Медиите цитират думите на Джейда Дювенджи, която беше с Берг и Халит по време на прословутата ваканция в Париж.  Grinning

Джейда Дювенджи, която беше свидетел на началото на любовта на Бергюзар Корел и Халит Ергенч, за първи път коментира новата любовна двойка.

"Халит и Бергюзар много си подхождат. Двамата са наистина много щастливи един до друг. Тяхното щастие е и мое, защото и двамата са мои много скъпи приятели и заслужават да бъдат щастливи.'

февруари 2019

# 273
Много специален период, обожавам този период, спомних си какво най- много ме впечатли- това, че Халит се изчерви в тези първи репортажи и в шоуто на Беяз също, изчерви се  , а очите му се усмихват срамежливо щастливи... Two Hearts

А това е любимата ми снимка от "този период" Heart Eyes

# 274
                                   Добро утро, Прекрасни!  Hug

Понеделник е... начало за нови начинания! Пожелавам ви простор в мислите,
интересни идеи и пъстро настроение..
Имайте една уникална, вдъхновена седмица, изпълнена с красиви емоции, с щастливи прекрасности... Heart
Бъдете цветни, бъдете усмихнати, обичайте... и не забравяйте да се наслаждавате на всеки един ден,
защото той никога няма да се повтори!

Цитат
Понеже сме в юбилейната за брака на Халит и Берг 2019 година, съм решила да пускам от време на време снимки от 2009.
Варна, чудесна идея! bouquet Как ти хрумна?  

Цитат
Публикувана от: Lilims
Вмъкни Цитат
Много специален период, обожавам този период,
Лили, и аз така Heart Eyes  

Щастливо-сбъдващ, чудно-красив и вълшебно- усмихнат Понеделник за всички вас, приятели!
Орисвам ви да сте ЩАСТЛИВИ!  Heart

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 09:59 от HELEN60

# 275
Добро утро!  Hug

Много ми харесва предложението на Варна за стари снимки с нашето семейство. Heart Eyes

Хубава седмица!

# 276
Днес е  Ден на Прегръдката

Прегръдката е символ на топлота и приятелство, дарява доверие и обич на хората,
които волно или... неволно прегръщаме. Нищо не е така прекрасно, както прегръдката...
Да стоплим днешния ден с прегръдка!
Много прегръдки и от мен мили приятели Hug Hug Hug

# 277
# 278
Привет!

Прекрасна нова седмица и от мен! Hug

От мен -един сладкодумен разказ на Надето за срещата им с Халит и Берг в Словакия  bouquet

"Първо искам да ви се извиня,че не писах, но отстъпих правото на едно чудесно дете,което
беше безкрайно  щастливо ,сияеше от радост, затова че мечтата и вече беше реалност и копнееше час по скоро да сподели тези радостни мигове с вас.Докато тя пише аз затварях очи и си представях всичко отново и отново.
Както разбрахте тръгването ни беше осъществено за часове.Да е жива и здрава приятелката ми,
която ме изтърпя да давам заявки за билети,да ги отказвам и отново заявки.За час и половина три пъти правих промени по телефона без да имам възможност да изляза.
Цялото ни пътуване беше като по чертеж.
Напразно се притеснявахме дали са в този хотел
Никакви проблеми,но много вълнение,много напрежение.Дали ще ги видим?
За мен както и да е. Не, че не искам и то много да ги видя отново,но нямаше да е трагедия,но Дари?
Пристигаме ,а пред  хотела хора въоръжени с фотоапарати.Еврика!Тука са!
Хвърляме куфари!Вече треперим!Вадим фотоапарати и чакаме.Разбрахме ,че няколко минути са ни деляли от тяхното пристигане.Колите и шофьорите стояха,което беше знак,че ще
излизат скоро. Влязохме в хотела,оставихме багажа и казахме,че ще се регистрираме по късно.
Условията за наблюдение бяха повече от великолепни.Фоайето за такъв огромен хотел малко.
Разбрахме,че друг вход няма.Срещу асансьорите маси и фотьойли.Прелест!Курдисваме се и чакаме.
На всяко светване на лапичката от седмия етаж,стомасите и на двете ставахме на кълбо.
Точно в девет и пет асансьора се отвори.Сърцето ми щеше да изхвръкне.Дари казва,че на гърлото има топка.
Ах, каква гледка!Мамина хубавица!Много млада и много,много хубава!Ама много!
Навярно чакате да ви кажа нещо за Онур,а може би за Сюлейман?Не, не беше никой от двамата.
Срещу мен беше Халит Ергенч.Няма да употребя епитетите,които казах за Берги,но ще изкрещя-
М-Ъ-Ж-К-А--А-А-А-Р!!!!!ДОРИ ДРЪНКА!НО РАЗЛИЧЕН!
С Онур нищо общо,освен темето и цвета на очите.Със Сюлейман освен тези двете и брадата,която този път беше по голяма от предишните пъти,когато съм го виждала.
Милите ми те!Обичам ги такива,каквито са!!!!
Ще продължа след малко,защото ме страх да не изтрия,а направа ли това няма да напиша нито ред повече.

Интересно!Берги и на снимките/на повечето снимки/ е красива,но не толкоз млада.Не знам дали си спомняте,но на връщане от Загреб,когато в самолета я видях от 50 смразстояние,тя седнала,а аз права до нея установих същото и го написах.Да, от близо тя е много млада.
Халит сега ми изглеждаше доста различен от предишния път.Но в нито един от трите пъти не разпознах Онур. Явно брадата много го променя.Очите му в действителност изглеждат по-големи,но и по изпъкнали.Погледа му Дари го нарече страшен,но аз в никой случай не бих употребила този епитет.За мен най -точното определение е- пронизващ.
Решихме,че ще ги чакаме докато се приберат,но ги изпуснахме,защото те се прибраха по-рано,
а бяхме се качили до стаята да вземем подаръцитеме .Журналистката, с която се бяхме запознали се обади по телефона на Дарето,че са долу,но като слязахме тях вече ги нямаше.Разочарование!
Утро!Едно чудесно утро за Надето и Дарето!
Отново на пост!Никаква закуска докато не ги видиме.Предполагахме,че може да им занесат храната горе.Да,ама не!Те искат да закусят с фенките от България.
Отново светва седмицата,отново вълнение и ето ги сладурите!
Те напред,ние след тях.Видях къде Берги си остави чантата,използвах момента, когато те отидоха да си вземат храна/ресторанта е от две помещения,плюс тераса/ и избрах маса точно до тях. 
Не губих нито секунда,грабнах чинийка и се монтирах с нея до кого мислите?Нали не трябва да казвам името?Движех се плътно до него,той слага в чинийката,аз слагам в моята,не слагах , какво харесвам,а какво има пред мен.Все едно ми беше. Дълго избираха и двамата и това беше чудесно.С тази разлика,че аз не избирах.Не знам Дарето дали ви писа,но Берги като видя сладкиши/явно обича/каза:"О,о,о,има сладко!", а той шеговито:
"Ама има ли?"Седнах ме.За мое огромно съжаление той беше с гръб,но на  Берги се нагледахме.
Беше като бонбон,хубаво,та хубаво!Много се смяха заедно с Ебру и Елеиф. Наслаждавах се на
една страхотна жена, един страхотен гръб и още по-страхотен тембър.
Те станаха и ние след тях.Излязохме навън да снимаме.Вътре беше забранено."

Следва продължение  Heart Eyes

# 279
 Mydream,  Hug хиляди благодарности, че ни припомни тези вълнуващи моменти!  bouquet

И за Надя и Дарето  bouquet bouquet, че ги споделиха с нас.
Скрит текст:
Чета и се вълнувам пак, макар, че толкова време мина от тогава. Grinning

# 280
Продължението

"Още няколко думи за  моето и на Дари  щастливо пътешествие.
След незабравимата за нас закуска тръгнахме и ние за празника
на Маркиза. Съвсем малко стояхме,защото много се притеснявах как ще се приберем.
На отиване такси ,но на връщане как?Такси изключено,рейсове не виждах,
а море от народ.В 5 часа трябваше да сме в хотела.Нали ни обещаха да ни уредят снимка.
Пак извадихме късмет,видяхме рейс и  успяхме да се метнем на него.Много бързо се прибрахме   за разлика от отиването,И слава богу,защото те си дойдоха в 16 часа.
Журналистката на Маркиза обаче, както вече разбрахте не ни обърна никакво внимание.
Нямаше нищо общо с жената ,с която говорихме сутринта.Трябваше да действаме сами.
.Подготвяха интервю в кафето на хотела.Берги беше на два метра от нас.Халит отиде към ресторанта.Казах си сега или никога.Грабнах кутийката и направих крачка към нея.В този момент някаква германка с мъжа си ме изпревари,снима се с нея.Аз изчаках,Берги ме видя и веднага
щом направиха снимката се обърна към мен.Казах и ,че това е за Али,че сме от България и сме тук специално заради тях.Дарето стои зад гърба ми,беше си глътнала езика в началото.Казвам и давай катерицата.Тя я подаде.Вероятно се интересувате какъв е моя подарък?Купих го още ,когато ходих в Загреб.Едва ли тях може да ги впечатлиш с нещо,но важен е жеста.
Представлява метър за мерене на височината на детето..В правоъгълна кутия много сладка главичка на панда,която се прикрепва към стената и надолу разграфена подложка.Немски са
и хубаво изработени.Отгоре колажчето с Али зайче прикрепено с две калинки.В малко прозрачно пликче залепено отгоре бях сложила ключодържател в формата на DSM,но часовниче,което съм
купила от летището на  Хамбург/от магазин за часовници/,работи безупречно и е много сладко.
Ахна като видя колажа с Али.Вътре бах надписала колажа,за който Варничка ми каза Надя де Винчи.Когато и казах,че заради тях съм била в Загреб и Белград тя каза:"А защо не се обади?
Не може да си представите колко беше мила?Снимах ме се.Никога не бих си позволила да я целуна,ако тя
не беше го направила.И то не веднъж.Германката я отсвири набързо.После седна на масата
и започна да подписва колажите ,които и дадохме.Дарето вече беше дошла на себе си и тъй като говори добре и обясни ,че гледаме сериалите,че има форум и тя поиска линка на форума и
имейла и понеже тя влиза за интервюто да ги предадем на журналистката ,която и съхраняваше вещите.Малко преди да влезат с периферното зрение мернах/бях с гръб/,че някой застана от дясната ми страна.Обърнах се -Халит!Кимна ми с глава и ми подаде ръка.На него казах същото,което казах на Берги.Той се опули,големите му очи станаха още по -големи и може би затова  на Дари и се е сторило,че гледа страшно.Въобще не беше така.Вече ви писах,очите са му по-големи от на снимките, но и по-изпъкнали.Погледа му Берги го нарича дълбок,защото я гледа влюбено,а аз мисля,че е пронизващ,поне аз така съм го почувствала. Когато се движеше из хотела гледан от страни не ми изглеждаше висок,но като застана до мен, беше вече различно.  
Снимах ме се.Е,опрях си гръбчето,не се оплаквам!Този допир така ме зашемети,че не се сетих да искам автограф,въпреки че държах колажи в ръцете си,а на масата имаше други на Берг,които той загледа.Това,което мога да кажа е,че напълно оправдава епитетите,които сме му сложили-
мъжкар,Стойката му,походката му,погледа му...
Моята приятелка разбира чехски и ми преведе няколко мнения на фенове.Като цяло за Халит казват,че е по-хубав на екрана,и с брада не го харесват,а за Берги,че е съвсем различна.Не са я познали.
Вечерта,когато отиваха  на вечера бяха много готини.Тръгнаха на ляво към колата,но явно им казаха,че ресторанта е съвсем близо и те завиха на дясно.Само да ги бяхте видяли!Куп журналисти
тичаха пред тях с камерите,а Халит вирнал глава стъпваше сякаш света е негов!А защо не?
Жъне успехи от това, което е показал на сцената заедно със своята /вече любима съпруга/
партньорка хубавицата Бергюзар,също като американски звезди.Тълпа от народ ги следваше.
Това беше един триумф на таланта и красотата!
Не снимах от неудобство.Само преди час се бяхме запознали.Сега съжалявам.
Ресторанта беше точно срещу хотела,настаниха ги на терасата и се виждаха от нашия прозорец
на хотела.Ако имахме бинокъл можехме с Дари да им броим залците.
Сутринта се надявах на още една закуска,получи се ,но не така както предишния ден.
Слушахме Берги как говори с "анне",а след това и със синчето си,вероятно за да си свери
часовника.Имах щастието да наблюдавам и Халит как говори с него.На Дари и пречеше колоната ,но аз виждах.Поръчаха си омлети и излязаха на терасата.Естествено,че не беше удобно да ги последваме.След малко  отказаха омлетите,явно закъсняваха,но забележете ,преди да тръгнат тя влезе в ресторанта каза ни довиждане и това че имейлите са и предадени.
Аз не съм толкова оптимист като Дарето,но от факта, че не ни забрави ми стана много приятно.
А преди да тръгнат и двамата ни махнаха,а Берги дори свали стъклото.Бяхме само аз и Дари.
Никой не знаеше ,че тръгват толкоз рано.Бяха само  журналисти от Маркиза.
Аз съм на два-три метра от тях."

Дааа, емоциите са били на макс в темата!  Heart Eyes Hug

Малко красота още,докато чакаме новинки от ваканцията на Ергенчови  Laughing Grinning Heart Eyes

# 281

Прекрасен колаж от Вилма!  Hug

# 282
Снимката на части - Халит в по-едър план и в по-чист вариант. Свеж като репичка.  Joy Joy Joy
Спомням си думите на Азизе в ТМР. "Баща ти ли? Баща ти е много добре! Пу-пу да не му е уроки! Свеж като репичка!" Joy Joy Joy Joy

Това би трябвало да е пълният вариант!  Grinning

И един Бурак след 10 години  Laughing Laughing Между другото, много активен в ТТ. Да е жив и здрав, вчера е бил рожденик!

---------------------

КД - зад кадър "С комсар Ясин"  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 14:10 от Mydream

# 283
Преглеждам нещата от 2009.
Направи ми впечатление, че премиерата на "Любовта идва неочаквано" е била на 6 ноември 2009, а интервюта с Берг и Толгахан, свързани с филма, са започнали да излизат още през месец септември. Laughing Laughing

Берг беше бременна във втория месец по време на снимките.

Някои моменти от интервюто.

30 август 2009

Въпрос:  Как преминава бременността Ви?

Берг:  Добре. Рисковият период вече отмина. В началото ми се повдигаше. Щастлива съм, вълнувам се. Животът ми си продължава нормално. Ежедневието ми, работата ми си вървят. Понякога забравям, че съм бременна. Правя резки или бързи движения. В такива моменти приятелите ми ме предупреждават: "Бергюзар,  по-бавно, по-полека! Бременна си!" Но ще свикна с новото си състояние.

Въпрос: Лесно ли се справихте с трудния период?

Берг:  В началото беше тежко. Не се хранех, защото не понасях миризмата на храна. Още ми пречи, ако има  цигарен дим наоколо, но вече съм по-спокойна.   Всичко друго е наред. Все още не осъзнавам напълно промяната. Със сигурност ще родя в Турция. Не съм си и помисляла да раждам извън страната. Искам, ако всичко е наред,  да родя по естествен път. Аз съм привърженик на нормалното раждане, когато обстоятелствата позволяват.

Въпрос:  Какво мислите да екипа, с който работихте?

Берг: Режисьорът ми каза, че екипът ще бъде изненада. Нищо не знаех предварително. Но когато разбрах с кого ще работя, се развълнувах много. Мислех си, че екипът ще бъде добър, но не очаквах да бъде толкова силен. Много бях притеснена в първите дни на снимачната площадка. Но   толкова опитни и успешни актьори ми партнираха, че всеки ден отивах с вълнение на снимки.  Мисля, че Толгахан е кадърен актьор. Напомня ми за Тарък Акан (известен турски актьор от миналото). Атмосферата, сценичното поведение, кадрите, специално в романтичните комедии, винаги ми напомнят за актьорите от старите турски филми.

Въпрос:  Харесвате ли старите филми?

Берг:  Много. Майка ми разказва много неща за старото кино. Гледам филми, разглеждам снимки. Всичко ми изглежда толкова простодушно, наивно, чисто и хубаво. Например, сградата, в която снимахме беше много стара постройка и в това имаше нещо въздействащо. Защото  шеметното развитие на технологиите мен лично ме стресира. С господството си над хората, технологиите погубват много неща, не оставят никакво лично пространство. Разбира се, те имат и своите плюсове, но аз съм поставила граници, не позволявам да обсебват живота ми. Използвам само мобилния си телефон и си преглеждам имейлите.

..........................

Въпрос към Толгахан: Как се работеше с Бергюзар Корел? Познавахте ли се с нея?

Толга: Не, не се познавахме. Аз знаех за нея от вестниците. Запознахме се, благодарение на филма. Много се радвам, че работих с нея. Добре се сработихме двамата. Бергюзар е много талантлива, позитивна, много успешна актриса е. Много се радвам, че се запознах с нея.

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 19:40 от varna_2

# 284
Гьозде е много мил образ. Да видим нашата Дениз... Laughing Laughing Heart Eyes

Като сте започнали за 2009 , слагам още една снимка оттогава  Heart Eyes оппаааа! Тази е от 2010 , Аличи беше вече роден

Общи условия

Активация на акаунт