Хубава нова седмица и от мен!

Фотосесията в Монако много ми хареса, сега чакам с нетърпение и тази, защото виждам, че също ще бъде интересна.
А за разликата от снимките няма да говоря! Някой беше казал в темата, че Берг не остарявала, а се подмладявала...Не мога да се съглася, ама изобщо. Късата коса я направи различна и като визия, и като излъчване, но на корицата от 2008 си е абсолютен бонбон.
На мен винаги ми е хубаво, стига да я виждам. Когато има сериал - всяка седмица задължително е на екрана, плюс удоволствието да я гледам в роля, като няма - има време за десетки други неща... Особено този сезон, но и така трябва да бъде, годините бързо минават. Никой няма да тръгне да я снима три пъти в годината, когато стане на 50 и да избере да бъде на корицата. И с ролите нещата няма да са все така.
Освен, ако сценарият не е написан за герои на тази възраст. Имам предвид главните герои.
Между другото, ако снимат версия на Доктор Фостър и се придържат към характера на героинята, и ако Берг приеме ролята, няма да и е лесно. Самата тя, като такава е предизвикателство, но имайки предвид консерватизма на съседите....Колкото до темата за изневярата, тя е актуална винаги, но нещата, които ще извърши героинята, машинациите и, цялостното и поведение са доста далечни за представите на масовата публика. Просто равноправието между мъжа и жената и други болни теми, особено за турското общество сериозно ще бодат очите. Освен, ако не променят сериозно много от събитията. Независимо от последиците си пожелавам да я видя в този образ. Все пак е само една роля. Един опит още.
Просто искам да я видя в нещо много различно.