Халит Ергенч и Бергюзар Корел в "Ти си моята родина" и след това - тема 29

• 40 657
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Привет!

Хубава нова седмица и от мен!  Heart Eyes

Фотосесията в Монако много ми хареса, сега чакам с нетърпение и тази, защото виждам, че също ще бъде интересна.

А за разликата от снимките няма да говоря! Някой беше казал в темата, че Берг не остарявала, а се подмладявала...Не мога да се съглася, ама изобщо. Късата коса я направи различна и като визия, и като излъчване, но на корицата от 2008 си е абсолютен бонбон.

На мен винаги ми е хубаво, стига да я виждам. Когато има сериал - всяка седмица задължително е на екрана, плюс удоволствието да я гледам в роля, като няма - има време за десетки други неща... Особено този сезон, но и така трябва да бъде, годините бързо минават. Никой няма да тръгне да я снима три пъти в годината, когато стане на 50 и да избере да бъде на корицата. И с ролите нещата няма да са все така.
Освен, ако сценарият не е написан за герои на тази възраст. Имам предвид главните герои.

Между другото, ако снимат версия на Доктор Фостър и се придържат към характера на героинята, и ако Берг приеме ролята, няма да и е лесно. Самата тя, като такава е предизвикателство, но имайки предвид консерватизма на съседите....Колкото до темата за изневярата, тя е актуална винаги, но нещата, които ще извърши героинята, машинациите и, цялостното и поведение са доста далечни за представите на масовата публика. Просто равноправието между мъжа и жената и други болни теми, особено за турското общество сериозно ще бодат очите. Освен, ако не променят сериозно много от събитията. Независимо от последиците си пожелавам да я видя в този образ. Все пак е само една роля. Един опит още.
Просто искам да я видя в нещо много различно.

# 391
През март ще започне излъчването на турската версия на американския сериал This is us.
Оригиналът също не е много подходящ за консервативната турска публика.
Ще видим как са го префасонирали.
Всъщност, не толкова публиката е консервативна, колкото правилата, според които техният СЕМ наказва сериалите с парични глоби или спиране.

Снощи започна "Братя и сестри".
Приличен рейтинг направи за първа серия.
А рейтингът на сериала на Мирай продължава да пада.
Не знам защо изобщо се мъчат.

Вчера АЯ пуснаха първи фрагман на новия си сериал "Кузгун"
Така се казва главният герой, с прозвище Бялата врана.
От сценаристките на нашия филм.

Има и още нови сериали, но нямам време да ги пиша сега.
Режисьорът Джем Карджъ също започва нов проект.
Не знам защо се махна от "Гюлпери".
Скараха ли се нещо в екипа, не се разбра.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 14:41 от varna_2

# 392
Здравейте!  Hug

Mydream  Hug благодаря, че сподели за ,,Доктор Фостър,, започнах да гледам и ми харесва.

Варна  Hug благодаря за информацията!

Hug за всички в темата! Hug

# 393
BГ, не мога да открия втори сезон, ако ти попадне, пусни един линк.  Hug

Сериали има за всеки вкус в ТР. Идват, отиват си... Само да има време за гледане.

Варна, благодаря за информацията!

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 18:28 от Mydream

# 394
Привет Hug

Варна bouquet благодаря за информацията Hug

Дата за филма няма, дано поне фотосесията и интервюто да излязат по- скоро... Rolling Eyes

Доктор Фостър го гледах, но само 1 сезон- 5 серии с бг. превод. Не намирам останалите серии newsm78 и на мен ми харесва, искам да го догледам...  Rolling Eyes

п.п.

Да, открих, без превод Wink

https://yandex.ru/video/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81/%D1 … D0%B7%D0%BE%D0%BD

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 18:25 от Lilims

# 395
Привет,дами!
Хвърлих поглед на последните страници с надеждата ,че ще открия нещо ново за филма на Берги и Енгин,но няма.
Варна,благодаря за информацията и снимката на Берг украсила корицата на още едно списание.
Прекрасна е!
Майдрим права си ,че с новата прическа изглежда различно и като визия,и като излъчване,но изглежда по-млада от последните и снимки с дълга коса.
Харесвам я всякак,но с къса коса е не само красива,но и много сладка.

# 396
Наде,  Hug добре дошла!

# 397
Наде, добре дошла!  Hug

Лили, благодаря много!

# 398
# 399

Добро утро и хубав ден!

Стари, но хубави снимки. Heart Eyes Heart Eyes

Дано днес се появи нещо новичко.
Поне да излезе текстът на интервюто с Берг.

# 400
Добро утро, момичета! Hug

Нищо, че навън е зима, нека в душите ни е разцъфнала пролет!

Благодаря на всички за новините, снимките, ......за всичко,
което сте споделили! bouquet

Наде, добре си се завърнала!  Hug

Щастлив и цветен Вторник от мен! Heart bouquet

# 401
Привет wavey

# 402
Привет!

Изгледах Доктор Фостър до 4 серия на втори сезон. Допадна ми. Бих гледала с удоволствие още.

При главната героиня има нещо характерно, което се подчертава във всеки епизод - страстта и хубавия секс, който получават "партньорите"...Някои от тях я описват като "диво животно" по време на секс, за хубавото тяло също не пропускат. Определено искам Берг в тази роля, независимо, че тези сцени само ще бъдат загатнати, а Ердо най-много да получи удар  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

Със сигурност, ако направят версия ще е мнооого променена. Но пък е много различен от турските сценарии. Със сигурност всички изоставени съпруги ще се радват на действията, които предприема геронията - хладнокръвна, пресметлива, с няколко стъпки напред,когато предприема нещо, но....нещастна, самотна, макар и много добра в работата, умна и способна.

Изобщо не се учудвам, че сериалът е внесъл толкова разногласия след зрителите и критиката. Въпреки всички приумици на сценаристите се е получил продукт, който е актуален като тематика, много динамичен, съвременен, но и с универсални теми и отношения.

Хахахха! Наистина си го пожелавам, пък ако ще и на 8-я епизод рейтингът да се срине. Той и без това целият сериал може да се събере в 5 серии, но може и да се разтегли.

Не се доизказах... Joy Joy Joy Искам тази роля на Берг, не заради секса, за който писах, в никакъв случай, просто е много, много  различна. Дрехите, поведението, професията, житейските случки, машинациите, останалите герои, заради всичко.

Хубав ден на всички!

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 14:39 от Mydream

# 403

Майдрийм, така като чета, в турския римейк май ще запазят само името на оригинала.  Joy

Ердо днес е подписал новия закон за киното.
По този повод е имал среща с кино продуценти.
Вижда се и Керем Чатай сред тях.

Да видим дали филмите вече ще тръгнат.

# 404
Ще тръгнат и още как.

Общи условия

Активация на акаунт