Априлски бебета - тема 4

• 63 711
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Много се чудя как ще я науча да ходи в кукуто, защото тя ака 2 пъти на ден и то стабилно. Проблема е че когато се събуди сутринта към 5-6 часа тя вече си е свършила работата и за мама има една миризлива изненадааа Joy
Предполагам,че като започнеш да я слагаш през деня често и преди къпане, ще започне да си върши работата в гърнето и няма да ака през нощта...но ще отнеме време.

# 106
Аз, третото хранене заместих в 8 м. След като въведох глутена и почнах попарка сутрин, така няколко седмици и почна да се буди в 04:00 за АМ (до преди това се будеше около06:00/07:00)явно си има нужда от мляко.

На гърне го слагам още откакто сяда стабилно сам, тоест малко след шестия месец, за около месец се научи че акото се върши там, сега работя за пиш😉

# 107
АМ изобщо не е па почит тия дни , спря да  се буди около 4 :00 за него.
Става ту в 6 ту в 7 часа пие около 60 мл и чака закуска.
Отдавна не и бях правила попара със сирене не го ядеше , е тази сутрин изяде за моя радост.
От няколко дена спи по 1 път на ден около обяд , ляга рано става рано.
Пищи през нощта през час два , давам биберона и заспива.
Научи се да се подпира на ръката си и да става от легнало в седнало положение.

# 108
Може да я мъчат зъбките, щом се буди и пищи, и при нас е така преди да избие зъб. За спането през деня е около два три часа, на два пъти.

# 109
Здравейте!
Интересно ми е дали позволявате на бебчетата си да гледат ТВ, клипчета на телефони и таблети?

П.П.От няколко дни дъщеря ми е неузнаваема!Плаче по цял ден, трътка се и иска да е вечно в мен.До сега не е имало такова нещо.Знам, че причината са зъби.

# 110
  • Пловдив
Телевизора работи по цял ден почти, сменям често каналите, но той се заслушва и заглежда единствено на "шапката" на Нова ТВ,преди и след рекламите Simple Smile

Относно клипчетата, понякога за заспиване пускам песен от телефона.
П. П. Моето бебче заспива на песента на Disturbed - The sound of silence (любима моя и на ММ) Grinning

# 111
Моят не гледа нищо, освен Маша и мечока. На Маша направо се смее с глас. Позволявам му.
За заместените хранения не мога да отговоря. Заместванията станаха неусетно. При нас захранването тръгна тромаво, а ето, че сега имаме сутрин и вечер хранене с АМ и три заместени хранения.

# 112
  • Русе, България
Досега един-два пъти да съм пускала телевизия на малкия, гледа БейбиТВ. Единия път се зазяпа за цели 5 минути! Grinning Като цяло у дома не гледаме телевизия. Докато беше новородено, аз си разнообразявах с 24кичън и FineLiving, но не съм ги пускала от месеци.
С гърнето сме доникъде, но то е, защото аз нямам особена воля в момента за това. Иначе изхожданията му са често - обикновено има две или три само за първата половина на деня, а след това може и още. Днес ме изненада неприятно със зелена слуз и леко разстройство, но се надявам да е било нещо моментно.
Иначе има три хранения с твърда храна, по-рядко - четири - зависи от дневния сън; кърменето е все така на поискване - понякога по-често, друг път - по-рядко.

И да попитам: има ли семейства, които са пътували с мъниците си зад граница? Решихме за пролетната ваканция да си организираме малка екскурзия и сега усилено чета всякаква информация, която ми попадне. Чудя се как ще напаснем неговия режим с програмата ни, колкото и НЕамбициозна да е тя. Имате ли опит с летене + бебе?

# 113
  • Лайпциг / Перник / София
@Pyjamka, ние на 2 месеца водихме малкия до Гърция. Относно полетите имаме вече 2 (София-Германия, Германия-София). Малкия няма никакъв проблем. Снощи си дойдохме. Полета беше 2 часа, той спа час и половина.

# 114
  • Варна
Охх,че хубаво сте го планирали...как ми се пътува и на мен, но засега възможно най-рано се очертава да е есента...но пък не спирам да си мисля за това, имам нужда от такова зареждане AirplaneBlue Car
Относно гледането на тв,  вкъщи работи по цял ден като фон, но той рядко се заглежда, ако видя,че го прави по-продължително, изключвам твто за малко. Иначе от youtube му пускам да гледа песничките (не само да слуша) или клипчета от сорта на "как правят животните", но не повече от 5-10 мин на ден, а от няколко дни гледаме и " Лека нощ деца" преди лягане,което също е много кратко.

# 115
Аз му пускам песнички от youtube на Български почти всеки ден за по 10минути с цел да знае и малко български песни защото на яслата на английски му пеят

# 116
Пускам и детския канал докато и направя закуска.

# 117
Аз не мога без тв ! Дори и да Не гледам просто искам нещо да ми шуми и от както се е родил тв работи нон стоп , но се заглежда рядко и то само на разби реклами с кучета ! Вечер като го слагам да спи задължите включваме тв и така като , че ли заспива по- бързо пък и като шуми мога да си върша нещо в другата стая без да му правят впечатление разни звуци

# 118
И аз му пускам песнички на YouTube много им се радва, на лаптопа и отделичен максимално. Тв. не съм го пускала от три, четри месеца, гледам ама в кухнята, защото е по малък екрана, а в стаята при малкия е доста голям и ме е страх да не ми разваля очичките. Иначе на лаптопа гледа около час на ден.

# 119
Как ,кога и по колко слагате на куку?

Общи условия

Активация на акаунт