Априлски бебета - тема 4

• 63 715
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
След сън и хранене ,при смяна на памперс , преди баня и когато я видя да напъва за ако.

# 121
След сън и хранене ,при смяна на памперс , преди баня и когато я видя да напъва за ако.
И аз така, само преди баня не го слагам, но ще почна.

# 122
Поздравления за новата тема! Нямам много излишно време за ровене в нета. Да кажа и аз,че ние говорим доста. Повечето неразбираемо, разбира се,но казва баба,мама,тата,кака,ало,дядо.
С пълзене сме до никъде. Не обича да е по корем,обръща се веднага като я сложа. Иначе вече стъпва стабилно за малко, уморява се и се отпуска. Взехме й буйки направо, понякога ги обуваме,понеже засега повече се задържаме вкъщи заради грипната епидемия.
Видях, че давате хляб и кисело мляко. Бихте ли споделили каква марка е?

# 123
Хляб давам такъв какъвто вземам за нас,  кисело мляко домашно.
Днес я оставих малко да се разкара боса нали е било полезно, обувки не съм взела все още. Оплела съм и вълнени чорапи с вързанки и ги нахлузвам тях ако ще ходим някъде че буйките не и стоят много на краката.

# 124
  • Варна
На гърне слагам след всяко хранене без последното преди лягане, защото не искам да го разсънвам, а преди това обикновено е вече гладен и бързаме са го къпим и според мен няма да иска да стои, но не съм го пробвала в интерес на истината.
Хляб не съм давала, сухари на хип ползвам. Тези,които дават юфка за закуска, каква купувате?

# 125
# 126
На Куку слагам след сън и след хранене и ако чуя , че се напъва!Юфка давам всякаква ( не ми харесва на Етър) давам домашна месеничка без яйца ! Мляко на “Боженци” ! И според вас на направени по 5,6 максимум 9 крачки( веднъж) може ли да се прави прощапулник или е рано?

# 127
Аз знам, че трябва да стъпва малко по-уверено.

# 128
Като падне изправя ли се само (без подпиране на нещо) бебето? Ако - да, пиши го проходило. Щерка ми проходи вече - като се задържа до 15 крачки и започна сама да се изправя и сега забрави лазенето, само прави тигели из стаята.

# 129
Как приготвяте юфката, с какво я предлагате?

# 130
Като падне изправя ли се само (без подпиране на нещо) бебето? Ако - да, пиши го проходило. Щерка ми проходи вече - като се задържа до 15 крачки и започна сама да се изправя и сега забрави лазенето, само прави тигели из стаята.
Не ! Иска да се подпре или да го хванеш и после прави бавни крачки и като стигне целта се хвърля направо :Д не знам дали това с изправянето сам ще стане скоро, защото имаме приятелче то си ходи даже бяга :д , ама трябва да се подпре някъде за да стане

# 131
Ми при малката стана за седмица някъде. Мже да заставаш пред него и да го викаш, така прави моята повече крачки и стана по-уверена. Като закотви 10-15 крачки мисля, че официално може да се похвалиш 😉😊 аз така направих.

# 132
Казват ми , че прави ли повече от 2, 3 Крачки се правил прощапулник уж , че после ще започне да ходи по- стабилно , защотот ако проходил стабилно вече не се прави , защото ходи, а не пристъпва! Явно навсякъде е различно и аз вече не знам! Бабите са ме запитали от месец сиг ! Хаха от както е направил 1 крачка

# 133
Направи го както на теб ти харесва!

# 134
Аз не съм правила, не си падам по такива неща, за голямо разочарование на бабите. Но родителите ми постоянно ме питаха и така ми казаха, като прави над 10 крачки и се изправя само се водело проходило и се правило прощапулник.

Прави, да се радват баби и дядовци, щом е такъв зор и те кефи традицията 🙂

Общи условия

Активация на акаунт