Априлски бебета - тема 4

• 63 742
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
😆Аз, минавам да се похваля, че от вчера пролази и на пода. А вие сте проходили, та и прощапулник ще правите. Браво! 👏
А аз, тъкмо се бях отказала от това пролазване, че почна да се изправя по мебелите и да прави крачки на страни. И си мислех че ще проходи без да лази, но уви, престраши се. След няколко удара по главата в опити да лази на пред, се беше отказал,  още преди около месец че и повече. Явно след изправянето стана по смел и уверен.

# 136
Всяко бебе се развива по различен начин. Морето от няколко дена се търкаля върху леглото, трябва да съм нащрек да не падне. Аз се отказах от лазенето, но тия дни се придвижва седнало по дупе напред което май е тип лазене.

# 137
Миме, промените стават изведнъж за една-две седмици всичко се променя и не може да стигнеш бебето, появява ти се от всякъде.

# 138
Бебка май се отби от АМ намали го постепенно 180-150-120-90-60-30 мл вчера и сега рано сутринта просто неще. Не я мъчат зъби не е болна. Ами щом неще няма да я насилвам.
Ако има някое отбито бебче да ми пише на лични да споделим опит.

# 139
  • Пловдив

От тази има и овес, ечемик, спелта, лимец, пълнозърнеста.

# 140
Не се вижда от кой производител е.

# 141
# 142

Съдържанието на тази юфка е като тази която аз купих - брашно, вода, сол. Домашната знам, че се прави с яйца, или поне моята баба я правеше така.
Освен това лимец и спелта не са ли различни неща Hushed

# 143
Два различни вида пшеница са спелтата и лимеца, но са пшеница 😉

# 144
От няколко дена моето меченце много се търкаля върху спалята. Оставям я да спи отивам до тоалетна и я намирам провиснала от леглото на косъм да падне. Слагам възглавници вдига ги и ги хвърля на земята. 😐

# 145
От няколко дена моето меченце много се търкаля върху спалята. Оставям я да спи отивам до тоалетна и я намирам провиснала от леглото на косъм да падне. Слагам възглавници вдига ги и ги хвърля на земята. 😐

И при нас е същата работа.Има само една страна от която може да падне, поставям там една дунапренена възглавница, която е дълга малко над метър и когато измяука, че е будна отивам със скоростта на светлината и я виждам там в същото положения - готова да пада надолу с главата.

# 146
  • Варна
Същата история е и при нас и ще търся предпазна преграда за легло,защото иначе няма спокойствие.

# 147
  • Русе, България
Аз ограждам с възглавници моя на спалнята, докато спи, но - познайте! - също като при вас, събуди ли се, за отрицателно време възглавниците са преодоляни. Скоро не е имало падане от легло, но, като се изправя по мебелите из апартамента, редовно крачетата го подлъгват и пада като талпа или "артистично" се претъркулва.

# 148
Моето бебе единствено скача и се хвърля като делвфин на спалнята и ако го оставя без надзор ще си разбие главата.

# 149
  • Пловдив
Искам да попитам майките на момченца. Пилето до кога трябва да го повдигаме нагоре, когато слагаме Памперс? Питам защото всяка вечер е едно и също при нас-опикаване, и се събужда и не винаги заспива веднага, понякога след час два игра. Смених марки и номера на памперси, през деня няма проблем с никой модел, но през нощта е Deja vu....
А и за него не е комфортно така да се опикава, да се събужда и разваля съня.  И не знам къде е проблема?! Дали не е и от позата му на спане...?!
Thinking

Общи условия

Активация на акаунт