Априлски бебета - тема 4

• 63 744
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе, България
embrion_f, аз никога не съм нагласяла пишката в някаква посока. То, напоследък, толкова е трудно обуването на памперса, че това е последното, за което бих могла да следя.
Може би приема много течности преди лягане, примерно допълнително вода освен млякото? Или сънят му е твърде дълъг и памперсът не може да поеме? Между другото, и при нас имаше такъв проблем, почти всяка сутрин бебо беше подмокрен, но като смених марката, нещата се оправиха. Търси пелени, които имат ластична лента на гърба, не само отстрани. Или той е мокър отпред?

# 151
А гащи пробва ли?

# 152
И при нас има този проблем точно и аз щях да пиша за това днес, почти всяка сутрин е мокър. На Памперс 4+ почнаха да му се отбелязват на крачетата взехме 5 но май са му големи и за това пропускат. През деня нищо не става но вечер не мога да го преобличам той ще се разсъни и трябва да си играем после цяла вечер. Вие какво бихте направили да му се отбелязва или да му е голям памперса 🤔

# 153
  • Пловдив
Мокри се отстрани, винаги от ляво. И с гащи пробвах. През деня нямаме проблем. Но през нощта той се буди три часа след като е заспал. Изпива си млякото 170мл и заспива. Но когато се е измокрил памперса не е пълен.
Сега използвам Мамиа 4+,но пак същия ефект. Иначе през деня сме на Памперс гащички, но и с тях през нощта се опикава. Sad

# 154
  • Варна
Ако е голям памперса ще пропуска повече със сигурност. Хубаво оправям ластиците отстрани и вътрешния и външния и го преобувам непосредствено преди спане. Това ни помага.

# 155
Но през нощта той се буди три часа след като е заспал. Изпива си млякото 170мл и заспива. Но когато се е измокрил памперса не е пълен.
Сега използвам Мамиа 4+,но пак същия ефект. Иначе през деня сме на Памперс гащички, но и с тях през нощта се опикава. Sad
Ами пълен е памперса защото пие АМ през нощта и най-вероятно преди лягане.

# 156
И при нас беше така, но за през нощна почвам Мамия 4 , а пред деня гащички на Памперс ! Памперс му пропущат вечер ! Относно пишката никога не съм я наместваша.. така или иначе през деня като е с гащичките и като му го вдигам тя отива нагоре! И моето момче вечер яде супа и преси лягане мляко , но няма проблем щом е с Мамия !
Щях да ви питам как сте със съня през деня ! Ние спинкай ме по 2 пъти - един път към 10:30 и още веднъж към 15ч , но от два дни става в 8 сутринта и не иска да спи преди обяд , с му се спи! Приспивам го повече от час и не заспива и то накрая идва време за обяд ! Дали ще е достатъчно да го слагам само на обяд ( той спи по 30 Мин)

# 157
ОФ, този проблем с пропускането ми беше ад, всичко съм пробвала, смяна на марки, номера, опъване на ластици,пропускаха му постоянно през деня, през нощта, на разходка ей тогава ме беше най яд. Пелената почти суха, а целия той мокър и то от страни, точно от към пишлето. С памперс гащи се родих, сега от време на време има пропуск но е поносимо. На мен ЛЛ още при първото посещение ми каза че не е нужно да намествам пишлето на горе и аз не съм го правила. Аз щях да питам, вие забелвате ли? Забелвам от първата му баня, пак по съвет на ЛЛ, изчетох много и прецених да я послушам. Снощи дръпнах малко по силно и само ако знаете какво излезе от там🤢 Порева си доста и днес като пишка пищи. Обадих се на ЛЛ и каза да мия с смрадлика и да мажа с Дефламол, щяло да мине за ден, два. Не съжалявам, поне това вече няма да го мисля. Поне знам че там вече е чисто.
Относно спането, не се хабя вече да го преспивам, оставям го да си играе и като го видя че му се спи, дама бибата и заспива веднага. Понякога спи веднъж на ден, понякога два пъти. Иначе и аз преспивах по час и отгоре, но се отказах, в резултат имах изнервено бебе и мама също.

# 158
  • Пловдив
Но през нощта той се буди три часа след като е заспал. Изпива си млякото 170мл и заспива. Но когато се е измокрил памперса не е пълен.
Ами пълен е памперса защото пие АМ през нощта и най-вероятно преди лягане.

Работата е там, че памперса не е пълен.

Аз пилето го забелих, беше на 7 месеца като се забели. Мазах го няколко дни с Дермазин, да не се получат инфекции.

# 159
Забелих до край на 4 месеца ! Като на всяка смяна на памперса правих масаж лек ! Нищо не разбра и не го. Е боляло нямало е кървене !

# 160
ОФ, този проблем с пропускането ми беше ад, всичко съм пробвала, смяна на марки, номера, опъване на ластици,пропускаха му постоянно през деня, през нощта, на разходка ей тогава ме беше най яд. Пелената почти суха, а целия той мокър и то от страни, точно от към пишлето. С памперс гащи се родих, сега от време на време има пропуск но е поносимо. На мен ЛЛ още при първото посещение ми каза че не е нужно да намествам пишлето на горе и аз не съм го правила. Аз щях да питам, вие забелвате ли? Забелвам от първата му баня, пак по съвет на ЛЛ, изчетох много и прецених да я послушам. Снощи дръпнах малко по силно и само ако знаете какво излезе от там🤢 Порева си доста и днес като пишка пищи. Обадих се на ЛЛ и каза да мия с смрадлика и да мажа с Дефламол, щяло да мине за ден, два. Не съжалявам, поне това вече няма да го мисля. Поне знам че там вече е чисто.
Относно спането, не се хабя вече да го преспивам, оставям го да си играе и като го видя че му се спи, дама бибата и заспива веднага. Понякога спи веднъж на ден, понякога два пъти. Иначе и аз преспивах по час и отгоре, но се отказах, в резултат имах изнервено бебе и мама също.
какво да го правя като реве и е крив и нищо ! Направо не знам ! Не беше така преди сега хем е рев ,хем не спи и нито си игре нито нищо!

# 161
С памперсите на Лидъл спря да пропуска, та закрепихме момента.

# 162

[/quote] какво да го правя като реве и е крив и нищо ! Направо не знам ! Не беше така преди сега хем е рев ,хем не спи и нито си игре нито нищо!
[/quote]

Опитай, да смениш начина на преспиване или му предложи нова игра за двама ви. Такива разсейващи номера при мен минават. Например, като вида че е изнервен и нито играе, нито иска да спи, пускам музика, вземем го и почваме да танцуваме енергично. Смеейки се, опира глава на рамото ми и задрямва. Или пък го слагам в ерго раницата и си върша работата и той заспива. Период е ще премине, или зъбки.

# 163
Здравейте!Утре мисля да заведа дъщеря си на лекар, защото забелязах, че целият й гръб е в малки ситни пъпчици.Нямат силно изразен червен цвят, по-скоро розов и са грапави.Чудя се от какво са...и лекарят ще ме попита какво ново е яла, а напоследък съм въвеждала много малко нови неща.Тя няма апетит в последно време, което съм сигурна че се дължи на зъбите.
Основният ми въпрос е, дали е възможно да е от многото яйца, които АЗ ядох напоследък?Само на там клоня.

# 164
По-скоро са от препотляне и препотяване. Как спи, с какво спи облечена? При хранителна алергия на други места избиват обриви, а и щеше да има минимум още един симптом, примерно слуз в акото или странно на вид ако.

Общи условия

Активация на акаунт