Априлски бебета - тема 4

• 63 737
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Честито на всички бебчета с малко закъснение, нека да са здрави жизнерадостни и много да ви радват.
Извинявам се ако съм писала вече по този въпрос, но не помня.
Та имам няколко въпроса спрямо втората година майчимство.
- Първата година се изплаща до датата на раждане или до термин. Питам защото аз родих почти месец по рано.
- Освен декларацията до фирмата други документи трябва ли да подавам?

Изплащането е на датата на термин. Декларация на мен не ми искаха да попълвам, казаха ми от счетоводството на фирмата, че всичко е електронно и те ще си подадат заявленията електронно. От мен нищо не се изисква.

# 541
Честито на всички бебчета с малко закъснение, нека да са здрави жизнерадостни и много да ви радват.
- Първата година се изплаща до датата на раждане или до термин. Питам защото аз родих почти месец по рано.

Изплащането е на датата на термин. Декларация на мен не ми искаха да попълвам, казаха ми от счетоводството на фирмата, че всичко е електронно и те ще си подадат заявленията електронно. От мен нищо не се изисква.
Ще ме извините,но работя в НОИ. Освен декларацията, друго не се изисква. Както казахте, плащането на 1-та година е до термин.

# 542
tonibonboni  много ти благодаря. Края на март месец звънях в офиса на фирмата и от там ми казаха че ще ми пратят декларацията за да я попълня преди датата на която съм родила(27 април). Тя ме убеждаваше че нямало как първата година да е до 24 май когато ми е бил тернима. Аз останах шах и мат, та за това питах вас Hug

# 543
  • Пловдив

Ще ме извините,но работя в НОИ. Освен декларацията, друго не се изисква. Както казахте, плащането на 1-та година е до термин.

Еми явно аз лично няма как да я подпиша тази декларация понеже е  електронно... Та и не съм подписала нищо от самото начало, но си получавам всичко навреме.

# 544
И нашето парти мина. Да ми е много здрав рожденика и да ме прави все така щастлива. Доволна съм от парти агенцията, украсата, аниматорите, фотографа всичко беше на ниво. Аз успях само тортата да снимам, качвам снимка

# 545
  • Лайпциг / Перник / София
И нашето парти мина. Да ми е много здрав рожденика и да ме прави все така щастлива. Доволна съм от парти агенцията, украсата, аниматорите, фотографа всичко беше на ниво. Аз успях само тортата да снимам, качвам снимка
Честит рожден ден и на твоя рожденик! Да е много здрав и щастлив! Simple Smile

# 546
  • Пловдив
Честит рожден ден на Иван! Да ви е жив и здрав и много да ви радва! Blush

# 547
Честит рожден ден на Иван! Да расте здраво и весело дете!

# 548
  • Русе, България
Честит рожден ден на всички априлчета, които вече навършиха годинка! Да са живи и здрави децата, да носят радост на своите родители и да бъдат много обичани!

Ние се прибрахме благополучно след екскурзията в чужбина. Нямахме никакви проблеми с децата, бебето не е гъквало и за момент дори. Малко му се смени режимът и сега все още се напасваме у дома. Освен това вече спи чувствително по-малко и успява дълго да изкара буден. С изненада открихме пето по ред зъбче, когато се прибрахме у дома.

Сега вече и аз се настройвам на вълна парти за РД. Днес купих разни украси, свещички, балони. Реших, че сама ще приготвя тортата. На деня ще направим и снимки с фотограф за спомен.

# 549
Рождения ден беше в четвъртък ние все още празнуваме и черпим, днес бабите и комшийките празнуват Joy
Освен това днес ходихме на ваксина и пуснахме кръвни изследвания. Взела съм и направление за мене си за преглед и изследвания, ей тъй профилактично.

# 550
Аз готвя безсолно и давам на малкото да опитва от нашето ядене,много й се услажда.

# 551
Аз дори в манджите на бебето слагам по щипка сол за вкус и чубрица.
От храната за нас много обича да яде - печен ориз, мусака, пълнени чушки, лазаня Grinning

# 552
  • Варна
Честито на навършилите годинка Birthday
Момичета, след колко дни въвеждане на белтък мога да считам,че няма проблем?
Имам и друго притеснение, малкият не изпълнява никакви команди, казва само тататтаа и какакка нецеленасочено, чудя се дали е нормално на почти 1 год

# 553
Днес сложихме Синфлорикса пуснахме кръвни изследвания. Подадох документи и за 2 година майчинство остана само да подам за детски.
Какви комадни трябва да изпълнява бебе, моето по скоро мене командва казва "давай ,ставай ,вземи" 😅

# 554
Моето изпълнява команди когато иска - ела, и къде е мяу-мяу.

Общи условия

Активация на акаунт