За тези, които четат любовни романи № 32

• 68 099
  • 793
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз започнах "Здравей,непознат", но защо така трудно ми върви?! Още съм в началото, надявам се натам да потръгнат нещата.

# 136
Прочетох  https://www.goodreads.com/book/show/11544421-magic-rises поредицата става все по-добра с всяка следваща книга. Обаче
Скрит текст:
тъкмо реших, че може и да харесам Хю, и хората му убиха Б.Толкова ме беше яд на този момент, че за малко да дам и по-малко звезди на книгата заради това.

# 137
Buttons and Lace определено не е моята книга. Чудя се как изобщо някой може да напише нещо подобно. Чудя се и на рейтинга в goodreads. Това просто е някакво безумие.

Е защо така? Frowning1

# 138
Buttons and Lace определено не е моята книга. Чудя се как изобщо някой може да напише нещо подобно. Чудя се и на рейтинга в goodreads. Това просто е някакво безумие.

Е защо така? Frowning1
Ти започна ли я?
Скрит текст:
Главната я отвлякоха, продадоха като робиня, пребиваха и изнасилвана многократно. Оказа се че бившето й гадже я е продал. Не е моята книга, нямам нищо против да е дарк, но насилието над жени просто ме отвращава.

# 139
  • На правилното място в правилния момент
Здравейте Hug , отдавна не съм писала, но и при мен голяма суша настана.   Нищо не ми хващаше окото, препрочитах стари любимци и така завъртях един омагьосан кръг.

missence, и аз мислех да я почвам и тъкмо днес я гледах. Харесвам Лайза Клейпас много, дано това не е разочарование. Ще я започна тази вечер и ще видим докъде ще подкарам.

# 140
  • София
Скрит текст:
Здравейте Hug , отдавна не съм писала, но и при мен голяма суша настана.   Нищо не ми хващаше окото, препрочитах стари любимци и така завъртях един омагьосан кръг.

missence, и аз мислех да я почвам и тъкмо днес я гледах. Харесвам Лайза Клейпас много, дано това не е разочарование. Ще я започна тази вечер и ще видим докъде ще подкарам.

И аз съм още в началото. Мисля, че Лайза К. няма да ме разочарова, а и имаше добър отзив в темата.

# 141
Ми да ви кажа разочаровах се от Коледната тайна. До средата беше превъзходна, но после като започна да се разплита историята и ми се разместиха чакрите. С две думи - средна хубост. Сега се чудя какво да почвам и аз.
Ех аз тъкмо я поръчах след хубави отзиви. Дано да ми допадне,че то само разочарования книжни напоследък.

# 142
Hate notes https://www.goodreads.com/book/show/38600870-hate-notes е забавна и емоционална, допадна ми  Simple Smile

# 143
  • ВАРНА
Започнах поредицата за Чарли Дейвидсън, мислех,че е за вампири,а не ги харесвам особено. Оказа се обаче друго и засега ми харесва,доста е забавна Simple Smile

# 144
Hate notes https://www.goodreads.com/book/show/38600870-hate-notes е забавна и емоционална, допадна ми  Simple Smile

на мен не ми хареса, мудно ми вървеше. А и с този дърпащ се главен и настъпателна главна. Да не говорим пък и за хобито му да пее в хор. Simple Smile

# 145
На мен пък точно затова ми беше забавна, имаше доста безумни ситуации Grinning А и той се дърпаше, защото не искаше да се обвързва емоционално. Очаквах някоя повърхностна и пълна със секс книга, а то се оказа точно обратното Simple Smile

# 146
  • София
Симаптична книжка беше, гледам, че съм ѝ дала 4 звезди. Обаче това с хора и на мен ми беше малко пресилено.

# 147
Ех аз тъкмо я поръчах след хубави отзиви. Дано да ми допадне,че то само разочарования книжни напоследък.
Вероятно ще ти хареса. Просто за моя изчанчен вкус не пасна добре - главната ми беше куку и авторката не успя да задържи наложеното в началото темпо. Не очаквай обаче да е коледна с типичните му описания на елхички, имел и бисквити.

# 148
  • в сърцето на един мъж...
Вероятно ще ти хареса. Просто за моя изчанчен вкус не пасна добре - главната ми беше куку и авторката не успя да задържи наложеното в началото темпо. Не очаквай обаче да е коледна с типичните му описания на елхички, имел и бисквити.

На мен ми хареса. Беше приятно разсейване. Само малко дебела ми дойде Simple Smile

# 149
Започнах https://www.goodreads.com/book/show/41450662-the-kiss-thief и около 1/3 минах вече и ми е доста интересна засега.

Общи условия

Активация на акаунт