За тези, които четат любовни романи № 32

• 68 079
  • 793
  •   1
Отговори
# 435
Ами...значи аз подобен сюжет много не харесвам, но е приятна. Главната има заболяване на сърцето и властен брат близнак, и приятел от детинство. Влюбени са от деца, но по една или друга причина не им се получава. Има хумор и доста сексуално напрежение, всъщност това е цялата книга. То първата й пак нямаше кой знае какъв сюжет, но беше приятно написана Simple Smile и беше приятна за четене. И тази е така.Тук героинята е противоположност на предната Simple Smile Нахакана, оправна и т.н. и не иска съжаление за заболяването си. Приятна е за четене, има секси моменти, има хумор. Едва ли бих я прочела отново, но на фона на пълните бози, които се бълват, е добра. Очаквах някои обрати в сюжета, малко повече дълбочина, можеше да се постигнат лесно с няколко изречения само, но става. The kiss quotinet ми допадна по-малко от тази, тази бих определила като по-добра Simple Smile
О, девойката е пътувала доста, бегло споменава Рим Joy

# 436
  • София
Joy "Бегло" викаш. Тц, не искам бегло.
Харесвам такива сюжети, но нещо се разочаровах от другата, може би бях с прекалено големи очаквания. Евентуално по-нататъка ще я пробвам.

# 437
Замислих се, че не съм чела нито една книга, в която действието да се развива в Рим, или дори Италия
Обаче сега съм почнала https://egmontbulgaria.com/anishar-754/tsirtseja-p3423 , но на английски Simple Smile Но пък май не е точно любовен роман Simple Smile

# 438
  • варненка от София
Чета в момента поредицата на Мона Кастен и като цяло ми харесват книжките, прочетох първо последната, просто се обърках нещо, но като цяло не  е фатално. Млади, колежанчета с проблеми в семействата се преоткриват, има хумор, ненатрапчив секс, абе забавно четиво и препоръчвам.

# 439
Като стана дума за книги ,чието действие се развива в Италия  се сетих за :
Всеки ден в Тоскана - Франсис Мейс -https://hermesbooks.com/knigi/hudojestvena-literatura/romantichn … en-v-toskana.html
Жени в слънчева светлина - Ф. Мейс https://hermesbooks.com/knigi/hudojestvena-literatura/romantichn … eva-svetlina.html
Сутрешно каже в Рим - Диего Галдино
Вечерно кафе в Рим - Д.Галдино
 Със сигурност има и доста  други заглавия , дори и аз се замислих чела ли съм подобна книга и ... май не съм, а ми се прииска да се пренеса в слънчева Италия Simple Smile

Преди малко завърших "Първият гроб от дясно "на Даринда Джоунс и да си призная май очаквах малко повече. Идеята на книгата е добра , но изпълнението ...някак си куца. Самите герои не са изградени достатъчно достоверно и ми липсваше дълбочина в образите им. Поне такова беше моето усещане. Но пък не липсва чувство за хумор и интересни диалози , а самата Чарли определено е "странна птица" . Все пак книгата става за убиване на време.

# 440
  • В къщурката на хълма на феите
днес установих, че покрай ужасно много задължения съм забравила да поглеждам какво се случва във форума .. признавам си изобщо не успях да изчета предишните мнения в тази и предишната тема, която съм изпуснала, но пък не мога да не ви споделя впечатленията си от Пречистваща истина на К. А. Тъкър .. абсолютно съм влюбена в книгата .. бях възмутена, че изобщо има книга за Люк, понеже меко казано не го харесвах .. накрая обаче ми се щеше да има поне още една книга за него .. очарована съм от израстването в характера му, тотално очарована!

# 441
Харесвам поредицата за Чарли Simple Smile
Лековата е Simple Smile но става за убиване на време между други книги Simple Smile

# 442
  • Варна
Аз си продължавам със СЕФ и ЧС. От Бебето нататък и трите бяха хубави, обаче 6та за мениджъра на Кевин ме измъчи. Цяла книга му търсиха жена  на 85% той се осъзна, че иска главната, а чак накрая, че бил влюбен. Иначе имаше свежи моменти с много герои от другите книги. Фийби беше страхотна, зъл дракон Simple Smile Мисля да довърша и с последната и да я отметна цялата.

# 443
Тръгнах с голямата кошница да обирам позитивите на Забравена истина иии ... греда. То се оказа тийн и така хубаво ме приспа.

# 444
На мен "Погребани тайни" ми действаше по този начин. Някъде към 6 дни я мъчих и от инат я прочетох. "Забравена истина" беше една идея по-интересна, но като цяло авторката си пише предвидимо. Още не съм решила дали да дам шанс на "Пречистваща истина"

# 445
Прочетох „Страсти по госпожица Пондероза” Лили Прайър. Малко странна ми беше в началото, но след това историята ме увлече.
Започнах „ Непризнати грехове” Лайза Клейпас.

# 446
  • На правилното място в правилния момент
Аз също започнах "Забравена истина", но бях с по-големи очаквания. Първоначално ми си стори оригинален сюжета, не бях чела подобно нещо преди, но колкото повече чета, разплитам сама нещата. Изпълнението на идеята не е изпипано докрай. Препоръчвам, ако искате нещо драматично, но в същото време поднесено леко и ненатоварващо.

# 447
Прочетох на един дъх "Неуверена" на Девни Пери.

За съвременен любовен роман е лек и ненатоварващ, без излишни описания.
Интересно ми е, какви ще са следващите от тази поредица "Ларк Коув", а и
 дали ще издадат и поредицата "Джеймисън Вали", с която е станала известна.

# 448
В последно време имах повече свободно време и прочетох доста книжки. Така както не бях решила дали да продължавам с "Академия на проклятията"  на Елена Звездная, така вече съм на 6-та книга. Началото не ми допадна особено, но в последствие станаха толкова увлекателни, че съм ги подкарала подред.
Междувременно прочетох "Уравнението на любовта" - доста сладка и интересна, хареса ми. След това прочетох "Елайза и нейните чудовища" , много добре написан young adult роман. И след това дойде ред и на "Тъмната страна" на Коуди Макфейдън - мрачна, ужасяваща и абсолютно завладяваща. Поредицата за агент Смоуки Барет става все по-добра с всяка книга.

# 449
  • ВАРНА
Чета Хана Хауъл и поредицата Макенрой за шотландците https://chitanka.info/serie/macenroy-family  . Не е лоша, малко наивна, но все пак за шотландци Simple Smile Само се чудя в нейните книги защо все става въпрос за изнасилвания ...

Да ми предложите нещо,с в което поне единия от партньорите има деца ?

Общи условия

Активация на акаунт