За тези, които четат любовни романи № 32

• 68 573
  • 793
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Започвам третата от https://www.goodreads.com/series/155364-playing-with-monsters
Първите две ми харесаха неочаквано много, особено втората. Малко дарк, доста секс, историята ми е интересна, втората завърши леко неочаквано, харесва ми стила на писане... Вещици, демони, малко феи, малко вампири, Луцифер и все още не мога да разбера главният какъв точно е. Обаче не препоръчвам трилогията на тези, които търсят романтика – няма такава.

# 76
  • Euskal Herria
Ибис пускат нова книга на Джули Джеймс. Всъщност книгата вече е издавана - част е от поредицата „Колекция Cosmopolitan“.

Нещо като любов
ОЧАКВАЙТЕ НА 29.01.2019

ФБР иска тя да им сътрудничи...

Като дъщеря на милиардер и собственичка на най-добрия магазин за вино в града, Джордан Роудс е канена на най-изисканите партита в Чикаго. Но има едно конкретно събитие, до което агентите на ФБР искат да имат достъп: благотворителна дегустация за набиране на средства, организирана от известен ресторантьор, който освен всичко пере парите на мафията. В замяна на освобождаването на брат ѝ от затвора, Джордан се съгласява да отиде на партито с придружител, а кавалерът ѝ да е агент на ФБР.

...А агент Маккол иска просто нея.

Най-добрият агент под прикритие в Чикаго, Ник Маккол, има правило: никога да не се обвързва емоционално с жените. Тази „среща“ с Джордан Роудс е просто задача, която и двамата са решени да изпълнят, дори и да не могат да прекарат заедно повече от пет минути, преди саркастичните забележки и искри между тях да започнат да прехвърчат. Но когато разследването на Ник е компрометирано, той и Джордан нямат друг избор, освен да се преструват, че са двойка. Това, което започва като обикновена мисия, се превръща в нещо много повече...

# 77
Не ми е ясно кому са нужни тия повторения. Свършиха се новите книги сякаш ...
На 80% "В мрежата" на Джули Гарууд съм и още не знам харесва ли ми или не. До половина беше горе-долу добре, но сякаш действието ми бяга или ще го струпа в последните 5 стр.

# 78
  • Euskal Herria
Аз пък винаги се чудя, когато преиздават някоя книга, дали наново я превеждат, или просто ползват вече направения превод. Защото много от книгите са издавани преди доста години, после пак ги пускат, нерядко с ново заглавие, със списание примерно. Или наново се преиздава.
Не знам дали "Да целунеш ангел" на Сюзън Елизабет Филипс, коята е качена в читанка, се различава от изданието на Ибис.

# 79
  • София
Прочетох "Някой бди над теб" и ми хареса. После прочетох и "Да го направим" пак на Лайза К., кратка книжка, лека и приятна за четене.

Напоследък все по-трудно си харесвам книги. Изпадала съм и друг път в подобни "дупки" и за да изляза от тях се връщам и препрочитам книги от любими автори .....
И аз така.

Препоръчаха ми "One week girlfriend". Не съм чела нищо от авторката. Видях, че я има и на бг. език, изтеглих я, но нещо не ме грабна още от първите страници. Чудя се, дали може да е заради превода? Освен да обърна пак на англ. език и да я помъча още малко. Някой чел ли я е?

# 80
  • Euskal Herria
От Ибис анонсират нова книга:

💖💖💖 ОЧАКВАЙТЕ НА 5 ФЕВРУАРИ 💖💖💖
Историята на Майкъл и Стела е забавна, трогателна и свежа. Перфектният избор за месеца на любовта, за вас или за подарък Simple Smile.
Ето до какво заключение стига аналитичният ум на героинята: "Жените купуват бельо на мъжете, които обичат. Това е икономика. И данните потвърждават твърдението."
❣️ Повече за романа тук: http://ibis.bg/uravnenieto-na-liubovta.html
Скрит текст:
Стела Лейн вярва, че математиката е най-важното нещо във Вселената. Тя създава алгоритми, които предвиждат покупките на потребителите – работа, която ѝ носи повече пари, отколкото може да похарчи. Но що се отнася до любовния живот, тя има по-малко опит от която и да е друга трийсетгодишна жена, дължащ се най-вече на затрудненията ѝ в общуването с хората.

Нейното заключение е, че се нуждае от много практика... с професионалист. Ето защо наема придружителя Майкъл Фан, който се съгласява да ѝ помогне да отметнат всички точки от нейния старателно подготвен списък.
Не след дълго тяхното на пръв поглед откачено споразумение започва да придобива смисъл, a чувствата, които Стела започва да изпитва, ще я убедят, че най-прекрасният вид логика е... любовта.

Някой да я е чел или да е чел нещо от авторката?

# 81
  • Плевен / София
От Ибис анонсират нова книга:

💖💖💖 ОЧАКВАЙТЕ НА 5 ФЕВРУАРИ 💖💖💖
Историята на Майкъл и Стела е забавна, трогателна и свежа. Перфектният избор за месеца на любовта, за вас или за подарък Simple Smile.
Ето до какво заключение стига аналитичният ум на героинята: "Жените купуват бельо на мъжете, които обичат. Това е икономика. И данните потвърждават твърдението."
❣️ Повече за романа тук: http://ibis.bg/uravnenieto-na-liubovta.html
Скрит текст:
Стела Лейн вярва, че математиката е най-важното нещо във Вселената. Тя създава алгоритми, които предвиждат покупките на потребителите – работа, която ѝ носи повече пари, отколкото може да похарчи. Но що се отнася до любовния живот, тя има по-малко опит от която и да е друга трийсетгодишна жена, дължащ се най-вече на затрудненията ѝ в общуването с хората.

Нейното заключение е, че се нуждае от много практика... с професионалист. Ето защо наема придружителя Майкъл Фан, който се съгласява да ѝ помогне да отметнат всички точки от нейния старателно подготвен списък.
Не след дълго тяхното на пръв поглед откачено споразумение започва да придобива смисъл, a чувствата, които Стела започва да изпитва, ще я убедят, че най-прекрасният вид логика е... любовта.

Някой да я е чел или да е чел нещо от авторката?
Аз не съм чела нищо от нея...

# 82
Това е спечелилата книга в ГР и доскоро имаше коментари тук. Малко 50:50 бяха отзивите, доколкото помня.

# 83
Аз я четох
Главната има аутизъм, а главният е полуазиатец дизайнер жиголо
Това ми дойде в повече. Да беше само единият с някаква особеност  или проблеми, разбирам. Ама тук малко прекалено ми дойде. Главната ми допадна, но при младежа вече беше нереалистично.

# 84
Днес изчетох "Здравей, непознат" , която се явява поредната от Рейвънел на Клейпас. Главните бяха докторката Гарет и Итън. Не мога да разбер дали вече има и книга за Уест Рейвънел. Виждам нещо  в гугъл, но като се опитам да отворя,антивирусната ми програма блокира страницата. Моля за инфо.

# 85
  • Euskal Herria
Благодаря! Има откъс в сайта на Ибис, ще го видя. Но след коментара на ♥ HAPPY ♥  май няма да ми допадне.

# 86
  • София
Днес изчетох "Здравей, непознат" , която се явява поредната от Рейвънел на Клейпас. Главните бяха докторката Гарет и Итън.
Скрит текст:
Не мога да разбер дали вече има и книга за Уест Рейвънел. Виждам нещо  в гугъл, но като се опитам да отворя,антивирусната ми програма блокира страницата. Моля за инфо.
Мерси за отзива. Ще я потърса. Поредицата ми допада.

# 87
  • Euskal Herria
Миналия ден я качиха в дата.

# 88
Сега прегледах goodreads и виждам, че има и се казва Devil's daughter  и ще я пуснат на 19 Февруари 2019. Супер, ще я чакам с нетърпение.https://www.goodreads.com/work/editions/60412445-devil-s-daughter
Всичко на Лайза харесвам, без циганската поредица.

# 89
  • София
Сега прегледах goodreads и виждам, че има и се казва Devil's daughter  и ще я пуснат на 19 Февруари 2019. Супер, ще я чакам с нетърпение.https://www.goodreads.com/work/editions/60412445-devil-s-daughter
Всичко на Лайза харесвам, без циганската поредица.
Тази поредица беше първото, което започнах на Клейпас, въобще не ми хареса и така си и останах – въобще не пробвах нищо друго на авторката. Сега май започвам да се колебая дали да не се пробвам пак. Предложение кое да бъде? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт