За тези, които четат любовни романи № 32

• 68 624
  • 793
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Днес изчетох "Здравей, непознат" , която се явява поредната от Рейвънел на Клейпас. Главните бяха докторката Гарет и Итън. Не мога да разбер дали вече има и книга за Уест Рейвънел. Виждам нещо  в гугъл, но като се опитам да отворя,антивирусната ми програма блокира страницата. Моля за инфо.
ГР са дали за дата на издаване 2019 г. /даже в едно от ревютата е 26 февруари/ Интересно, че вече 141 човека са гласували за книгата и са дали доста висок рейтинг /ревюта не съм чела, само рейтинга погледнах/.
Лично на мен обаче двойката Фийби /овдовялата сестра на Габриел, лорд Сент Винсънт/ и Уест ........... нещо ... а, бе.... По-големи очаквания имах за половинка на жизнерадостния Уест от увяхналото цвете Фийби.
За сметка на това нямам търпение за книга 6  Касандра и Северин!!!

А как е "Здравей, непознат"? Нещо не ме изкушава да я взема на хартия...

Тази поредица беше първото, което започнах на Клейпас, въобще не ми хареса и така си и останах – въобще не пробвах нищо друго на авторката. Сега май започвам да се колебая дали да не се пробвам пак. Предложение кое да бъде? Thinking
Пробвай със Сезони на любовта /има ги качени в нет-а/.
Скрит текст:
ако не ги намираш мога да ти ги изпратя

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 16:08 от . Яна .

# 91
  • София
Яна, благодаря Simple Smile

П.П. Ще ги открия със сигурност.

# 92
  • Кърджали
Днес и аз довърших "Здравей, непознат". Хареса ми. Щом.я прочетох за ден. Харесвам Лайза Клейпас и с удоволствие посягам към нея, когато имам нужда от романтика. Сега започнах първата книга от Рейвънел поредицата "Изкушение".

# 93
За Касандра книгата била планувана за 2020, по една на година издавала. Приятна беше "Здравей, непознат", но първите три от поредицата са по-хубави.

milenaka, поредицата Травис  е най-доброто на Лайза.  

# 94
  • София
Миналия ден я качиха в дата.
Така ли? Мерси. Аз имах проблем с регистрацията там, но ще се помъча да я изтегля.

Скрит текст:
Може ли да ми пратиш линк на ЛС?

Търся отзиви за "Чаровният прелъстител" на Стефани Лорънс.

# 95
„Чаровният прелъстител” Стефани Лорънс мисля, че четох миналата година. Не е кой знае какво, но не е и лоша. Имаше и някаква криминална загадка, мен като ли че това ми задържа вниманието.
Помня,че имаше и други мнения за книгата, някой я определиха като скучна. Но все пак,всичко е въпрос на вкус.

# 96
  • София
„Чаровният прелъстител” Стефани Лорънс мисля, че четох миналата година. Не е кой знае какво, но не е и лоша. Имаше и някаква криминална загадка, мен като ли че това ми задържа вниманието.
Помня,че имаше и други мнения за книгата, някой я определиха като скучна. Но все пак,всичко е въпрос на вкус.
Мерси много! Peace

# 97
  • София
Сега видях, че "Травис" съм я чела и тотално ми е изскочила от главата, съвсем смътно си я спомням. Ще се пробвам с другата препоръчана, и ако не стане, се отказвам – явно няма да се разбера с Клейпас.

# 98
  • Бургас
Откровено казано аз от сравнително скоро чета любовни романи, но любими са ми историческите и вероятно поради този факт харесвам повече тях отколкото съвременните /за Лайза говоря/

Не съм чела поредицата Фрайдей харбър, някой да има отзиви за нея?

# 99
  • Кърджали
Травис на Лайза Клейпас много харесвам - цялата поредица. Сега чета поредицата Рейвънел. Харесва ми стила и на писане, с еднакъв интерес усещам че чета и историческите любовни и съвременните. Наскоро бях препрочела поредицата Травис.

# 100
  • Плевен / София
Днес си купих "Греховно предложение"....да видим дали ще ми хареса...

# 101
  • Бургас
Между другото, приключих с Роза на любовта на Сара Маклейн и за мен е пълна загуба на време. Не харесах първата, чудя се как се навих да си купя втората. Никакво действие няма в тези книги, терзания и глупави диалози. Стила на авторката ми навява асоциация с тв театър  - три декора, дълги диалози и мнонолози - което е още по-тягостно.

Започнах "Да целунеш ангел" на СЕФ. 

# 102
Много ми хареса Да целунеш ангелHeartbeat

От Ибис анонсират нова книга:

Някой да я е чел или да е чел нещо от авторката?

Аз я четох на английски https://www.goodreads.com/book/show/36199084-the-kiss-quotient и приятно ме изненада. Главната е работохолик,много богата и пряма с хората,което й създава трудности в общуването, а главният герой е принуден да излиза един път седмично с жени, защото има спешна нужда от пари, иначе и той е образован  Simple Smile  Много е мил и търпелив със Стела и диалозите им са забавни. Леко четиво, неангажиращо.

Аз още чета Все още аз на Джоджо Мойс, много ми е интересна, но все нямам време да я довърша.
Наскоро открих и поредицата на Кинли Макгрегър Братсвото на меча и прочетох набързо първите две Grinning  Много са смешни заглавията на отделните книги Grinning

# 103
  • в сърцето на един мъж...
А коя е циганската поредица на Лайза?
Аз чета "Коледна тайна" на Карън Суон, доста ми хареса, докато се усетя и бях отметнала първите 100 страници. Чете се леко и неусетно и е доста приятна. Има заигравка с Тор и Локи Simple Smile въпреки че става дума за Ирландия.

# 104
  • Euskal Herria
Предполагам, че имат предвид серията "Хатауей".

Втората книга на Сара Маклейн вече я има в нета.

Общи условия

Активация на акаунт