Разведена с деца - шанс за нова връзка

• 40 072
  • 658
  •   1
Отговори
# 600
Имам точно три приятелки, разведени с успешен втори брак. Две от тях са с по 2 деца, едната от които си има трето бебоче от втория й съпруг. Третата е с 1 дете от пърия брак, с втория й съпруг нямат общо дете, въпреки, че той самия няма деца. Той много обича сина й и изобщо не го притеснява факта, че няма дете.  Та не мисля, че сме чак такова изключение Simple Smile
Между другото, когато нещата между мен и втория ми съпруг станаха сериозни, точно моите роднини бяха тези, които ми обясняваха, че с това ремарке нямало да ме вземе, щял да си поиграе с мен и да ме зареже, защото нито съм най-хубавата, нито най-умната на света, пък той, понеже е ерген, няма да си обърка живота, взимайки "крава с теле". Да не говорим на какъв тормоз бях подложена, когато забременях - постоянно ми звъняха и ме караха да го махам, защото накрая съм щяла да си остана с две деца от двама различни мъже

# 601
Маша, много се радвам на истории като на Бианка и лейди Касиопея, обаче те са по-скоро изключение, отколкото правило.
Аз тотално се отказвам от опитите за втори шанс, след поредната драматична раздяла, която още не е приключила, де.
Явно радарът ми за свестните мъже е изпаднал някъде.
Да, да... Аз също мисля, че са изключение. А що се отнася до трудни и драматични раздели - знам за какво говориш. Разводът със съпругата ми ме вкара в болница за дълго и там ме тормозеше. За това, какво изживях и детето хич няма да ви занимавам.
От друга страна пък аз все още се надявам да срещна някого... Нали знаеш оная приказка за надеждата?😄 Още ми е трудно да приема, че мога да остана сама. Иска ми се пак да се влюбя, но споделено разбира се...

# 602
  • София
Ама то влюбването не пречи Joy
Обаче, аз от известно време се влюбвам или в кретени, или в обувки.

# 603
  • По света и у нас
Имам точно три приятелки, разведени с успешен втори брак. Две от тях са с по 2 деца, едната от които си има трето бебоче от втория й съпруг. Третата е с 1 дете от пърия брак, с втория й съпруг нямат общо дете, въпреки, че той самия няма деца. Той много обича сина й и изобщо не го притеснява факта, че няма дете.  Та не мисля, че сме чак такова изключение Simple Smile
Между другото, когато нещата между мен и втория ми съпруг станаха сериозни, точно моите роднини бяха тези, които ми обясняваха, че с това ремарке нямало да ме вземе, щял да си поиграе с мен и да ме зареже, защото нито съм най-хубавата, нито най-умната на света, пък той, понеже е ерген, няма да си обърка живота, взимайки "крава с теле". Да не говорим на какъв тормоз бях подложена, когато забременях - постоянно ми звъняха и ме караха да го махам, защото накрая съм щяла да си остана с две деца от двама различни мъже

Извинявай, че го казвам но имаш отвратителни роднини. Нечовеци направо...
Добре, че ти си била нормална и силна да се опълчиш.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 08:23 от PriMadonna

# 604
  • София
Маша и всички - не се подценявайте! Искайте всичко! Трябва да се чувствате като гаджета, а не като някаква /да не казвам думата/, която идва само за секса. Възможно е, вярвайте!

# 605
  • София
Рокстар, то да искаш, ама да има от кого.
Аз все си избирам емоционално незрели и нестабилни мъже, на които го играя психолог.
Иска им се да са мъже на място, а се държат като 6-годишни.
Еми, писна ми.

# 606
  • София
Аз си търся някой да е спокоен и стабилен. Писна ми от драми вече в семейния живот.
Надушвам ги отдалеч! Напише ли ми "защо не пишеш", бегам с 200.

# 607
Скрит текст:

Извинявай, че го казвам но имаш отвратителни роднини. Нечовеци направо...
Добре, че ти си била нормална и силна да се опълчиш.

Е за какво ми се извиняваш - те наистина са отвратителни Grinning
Още не могат да преживеят, че не стана така, както те казаха. Дори на няколко пъти се опитаха и интриги да ни вкарват, но видяха, че сме бетон и се отказаха.

Аз пък да ви кажа честно, вярвам, че на всеки може да се случи. И, че никога не е късно. Просто за всяко нещо си има точното време Simple Smile

# 608

Аз все си избирам емоционално незрели и нестабилни мъже, на които го играя психолог.
Иска им се да са мъже на място, а се държат като 6-годишни.
Еми, писна ми.

Не ги избираш ти такива, просто вече повечето мъже са такива. Дори при хора над 40, забелязвам, че са толкова неориентирани, не зрели и несериозни...,че това е масова тенденция

# 609
Иска ми се пак да се влюбя, но споделено разбира се...
А аз взех, че се влюбих и ми се ще да вярвам, че е споделено. (Човек най-трудно преборва собствените си страхове и несигурност.)
Обаче тук идва мястото на роднините ( по специално баща ми, майка ми ме подкрепя ) и така наречени съветници (колежки като онази, дето ме съветваше да следя приятеля си за да проверя, дали казвал истината...Това за мен е лудост и беше отхвърлено), които рекоха и отсекоха, че връзка започнала неангажиращо и само за секс не може с времето да прерасне в нещо друго. Затова и задавам такива глупави въпроси, простете!
От друга страна пък, съдейки по себе си ( аз трудно се решавам да заживея с някого) се самоубеждавам вътрешно. Ами ако при отсрещната страна случаят е подобен? Не изключвам възможността и противоположния пол да има своите страхове и съмнения особено след травмиращ брак. Пък и след 50, кой се жени? Всеки има някаква установена рутина, от която трудно излиза. А тези, които са неустановени, като моя приятел например, се пазят от трайно ангажиране, понеже то би трудно понесло на евентуалния партньор.
Той веднъж ми го каза в прав текст: "Знам, че ме обичаш, но не мога да те натоваря с проблеми, които не са твои."
И аз го приех и реших да не променям нищо във връзката ни, нито да насилвам нещата.
Моят баща, обаче каза, че приятелят ми не ме уважавал и нищо нямало да се получи, още повече, че той е и като капак на всичко евреин, демек по подразбиране - твърде различен и не за мен.

# 610
  • София
Ти нали беше само за срещи, без любовни истории? Как изведнъж пълна промяна в нагласата? Този евреинът ли е или е нова звезда?

# 611
Ravenna, ти на 50 г. обсъждаш връзката си с родители ли??

# 612
Ravenna, ти на 50 г. обсъждаш връзката си с родители ли??
Не обсъждам връзката си с родители, но те знаят, че се срещам с някого.
Баща ми го е виждал и не го одобри, разбира се, ама той по принцип не одобрява никого. Той е защитник на теорията, че след определена възраст всеки трябва да се ангажира само със собствените си проблеми без да поема отговорност за чужди.
Да, Анди, същия. Аз не съм звездоброец да скачам от звезда на звезда. Само че и на него това не му се вярва очевидно след като упорито ми повтаря, че съм с него, докато си намеря някой друг. Как така срещи без любов? Аз, ако не съм влюбена в някого няма да се срещам с него. Sad

# 613
Аз на нашите казвам, че излизам с някого само когато ще се омъжвам. Те също не одобряват никого по принцип Simple Smile На свършен факт обаче приемат фактите с усмивка Simple Smile Преди това какъв е смисъла да ги занимаваш не знам... А и какво значение има мнението на роднините изобщо?

# 614
За мен има. Не мога да съм във война с целия свят. Още повече, че те знаят, че съм сама, че това на моменти (особено през зимата) трудно ми понася и се интересуват.

Общи условия

Активация на акаунт