Разведена с деца - шанс за нова връзка

• 40 080
  • 658
  •   2
Отговори
# 585
Аз се справях трудно, също като теб бях решила да спазвам дипломатичност. Искаше ми се въпреки, че сме се развели, да поддържаме някакви нормални отношения. Обаче в началото, преди почти 2 години, беше някакъв ад. Обаждаше се, крещеше ми, пишеше ми глупости по Вайбър. Нямше край това, отчитам като грешка, че му се връзвах и изобщо отговарях. Не че сега не отфоварям, но като видя накъде завива и просто му пожелавам приятна вечер. Такива писания взеха да стават все по-рядко, за съжаление не са изчезнали съвсем. Отбелязвам обаче, че това винаги се случваше само, когато е пил. Та не знам за твоя, аз и моя БНД не го разбирам, не знам на кого е нужно това злоба, завист, ненавист ли не знам...

Иска ми се да стигне най-накрая до 3тия етап, обаче човека се е зарекъл, че жена не искал повече и не му трябвала.

Абе и моя така говореше, пък още на третия месец забърса първата. После започна да ги сменя, като носни кърпички и накрая се спря при една 19 годишна, с която ме изненадА - вече 7 години са заедно. И от тогава сме в перфектни отношения - той не се сеща за сина си, аз се радвам, че той не се сеща за сина си - всички сме доволни.
Че в началото беше някакъв ад - на всяко взимане ми го връщаше в такова състояние, че после 2 седмици не можех да се оправя с него. Говореше му глупости, настройваше го срещу мен, втория ми съпруг и сестра му. Повтаряше му, че ни пречи, че не го искаме, че той ще го вземе да си го гледа и какви ли не глупости. Беше истински кошмар.

# 586
  • Fairbanks, Alaska
[. Всичко е заместено от сайтове за запознанства, в които срещаш само предложения за секс и нищо повече....
[/quote
Някъде там , между тези предложения ще се прокрадне и свестният ... Има ги!
Те всички се оплакват, че получават предложения за секс, а като ги питам нещо нормално, свързано с описанието им в профила, пак са ме блокирвали.

# 587
[. Всичко е заместено от сайтове за запознанства, в които срещаш само предложения за секс и нищо повече....
[/quote
Някъде там , между тези предложения ще се прокрадне и свестният ... Има ги!
Те всички се оплакват, че получават предложения за секс, а като ги питам нещо нормално, свързано с описанието им в профила, пак са ме блокирвали.
Нормално да те блокират като не правиш предложения за секс. На жените също им харесва.

# 588
Като ви чета се запитах. А не може ли да сте се намерили със Свестния в резултат от предложение за секс? Или той е решил, че ставате само за секс и нищо друго? И ако е решил така, доколко е свестен? Ей такива ми ти въпроси ме занимават. Баща ми твърди, че мъжете, които търсели жени за секс, не ги търсели за сериозна връзка, защото били "лесни". Да, ама той е от друга генерация. Сегашните нрави доста са еволюирали. И как се търси някого за сериозна връзка без секс? Ами ако е дърво в леглото? Тогава всички планирания отиват по дяволите.
Плюс това темата е за връзка след развод, т.е. не липсва опит и кому е нужен така нареченият "свян" и ако го демонстрираш, не е ли преиграване?
Блокирането е доста екстремно. Трябва въпросът да е бил супер неуместен и дори обиден. На мен по-скоро ми прилича на необръщане на внимание. Ама то е нормално, ако някой не ви харесва и не се интересува от вас, просто да ви подмине.

# 589
Равена, и аз съм си задавала тези въпроси. Аз не съм въобще от свенливите, нито пък ще се дърпам нарочно, за да се правя на интересна и да задържам внимание. В края на краищата, аз също имам нужда от секс.

Аз стигнах до извода, че е важно с мъжа да сме на еднакво интелектуално ниво, за предпочитане с подобно образование и финансови възможности. Ако мъжете са с по-нисък статус, много се комплексират и хем искат секс, хем обаче искат и да накажат жената, че е постигнала повече от тях. И се почва едно ходене по мъките - ще се обадя, няма да се обадя, ще се сърдя, няма да се сърдя. Аз пък фасони не търпя и режа от дъно. После тичат след мене, ама кел файда.

Но ние сме в Северна Америка, а тука връзките по принцип са си мираж.

# 590
Защо се случва така в Северна Америка?

# 591
Хората са различни, Бианка. Даже не знам как да го обясня, но не са като нас. Студени, дистанцирани, затворени, трудно е.

# 592
  • София
Защо се случва така в Северна Америка?
Политика и пропаганда. Закони, Холивуд, Фейсбук, Инстаграм, Тикток, ОФ.
Ние също частично ги следваме. Със 10 г закъснение, плюс смекчаване, защото сме силни традиционалисти.

Хората са различни, Бианка. Даже не знам как да го обясня, но не са като нас. Студени, дистанцирани, затворени, трудно е.
Ех, може ли така да говориш. То "на запад" е рая на земята. Тревата колко е зелена ... Особено като я гледаш от другия край. Сега ще ти наскачат щастливо задомените в чужбина.

# 593
Ако трябва да съм съвсем честна, когато се запознах с втория ми съпруг, идеята ми беше точно такава - да си намеря някой за неангажираща връзка, с който да излизам от време на време на някоя и друга вечеря, която да завършва със с.кс и после кой от къде е. След 12 години брак, нито ми се женеше, нито ми се раждаше, нито ми се занимаваше повече с някакви сериозни отношения, драми и разправии. Исках нещо леко, лежерно и неангажиращо. Най-интересното е, че и той тръгна към мен със същата нагласа, въпреки, че беше ерген и му беше време за семейство и деца. Уговорката ни беше, че няма нищо сериозно между нас и, ако срещне някоя свободна жена, която да му хареса, ще си излиза с нея и в един момент нещата между нас ще приключат. Виждахме се 2 пъти седмично, вечер след работа за по няколко часа - или ходехме да хапнем някъде или стояхме в тях. Уикендите си ми бяха запазени само за детето, което той не познаваше. На 6-я месец решихме, че е време да се разделим, защото аз вече имах дете, но за него си беше загуба на време. Разделихме се уж, а точно 2 дни след това ме помоли да се видим и ми каза, че му липсвам и изобщо не си представя живота си вече без мен. И кво стана? Ей ни на - вече имаме дъщеря на 9 годинки, 24/7 сме заедно и продължаваме да сме луди един по друг. Той е най-близкия ми човек, най-добрия ми приятел и се чудя как съм живяла преди да го срещна.
Та така.....

# 594
  • София
Отговарям директно на първия пост - зависи от самата жена как ще премине, ще се излекува и как ще се настрои за нови връзки. После всичко ще си дойде.

# 595
  • София
Разведи се първо, успокой се и тогава ще се появи някой. Недоразделена, недоизлекувана, освен ако си нямаш някой на пейката отпреди брака не мисля, че ще налетиш на друго освен на разочарования. Време трябва, разводите не са лека работа, не ти се ще да отровиш новата връзка със старите истории, а то неминуемо ще стане докато още си на тази вълна. Та не децата са проблем, макар да не те съветвам да въвеждаш в живота им нов мъж преди връзката ви да е стабилна и на поне половин-една година.

# 596
Не е това. Издръжките при развод. И да живеете на семейни начала пак имате право на такава при раздяла. Мъжете ги е страх, особено ако някоя е злоупотребила с тях преди това. И това с нямането на пари не е комплекс. Пари се печелят. Трудно се опазват след това. Обществото е консуматорско, затова.
Нищо, ще се нагаждаме и ще го караме на временни връзки! Аз поне деца си имам, така че не ми е приритало мъж да си прибирам в къщата.

# 597
  • По света и у нас
Еми така е - парти вече е имало, рокля също, пръстен имаше, цирк имаше, разправии имаше и ще има. Да напирам за второ парти ли, втора рокля ли, второ пръстенче ли да искам??? За какво - за да въртя сватбената икономика, за да сложа снимки на ФБ и после да храня 16 адвокати и всички да гледат сеир. Бе я FO. Добре съм си така и това е. Ако ми е писано пак ще се омъжа, но ако не се - не мисля, че ще ми е зле.

# 598
Ако трябва да съм съвсем честна, когато се запознах с втория ми съпруг, идеята ми беше точно такава - да си намеря някой за неангажираща връзка, с който да излизам от време на време на някоя и друга вечеря, която да завършва със с.кс и после кой от къде е. След 12 години брак, нито ми се женеше, нито ми се раждаше, нито ми се занимаваше повече с някакви сериозни отношения, драми и разправии. Исках нещо леко, лежерно и неангажиращо. Най-интересното е, че и той тръгна към мен със същата нагласа, въпреки, че беше ерген и му беше време за семейство и деца. Уговорката ни беше, че няма нищо сериозно между нас и, ако срещне някоя свободна жена, която да му хареса, ще си излиза с нея и в един момент нещата между нас ще приключат. Виждахме се 2 пъти седмично, вечер след работа за по няколко часа - или ходехме да хапнем някъде или стояхме в тях. Уикендите си ми бяха запазени само за детето, което той не познаваше. На 6-я месец решихме, че е време да се разделим, защото аз вече имах дете, но за него си беше загуба на време. Разделихме се уж, а точно 2 дни след това ме помоли да се видим и ми каза, че му липсвам и изобщо не си представя живота си вече без мен. И кво стана? Ей ни на - вече имаме дъщеря на 9 годинки, 24/7 сме заедно и продължаваме да сме луди един по друг. Той е най-близкия ми човек, най-добрия ми приятел и се чудя как съм живяла преди да го срещна.
Та така.....

Много красиво. Радвам се, че нещата са се получили. Улучила си на съвестен мъж!!!
В момента излизам с един тип (разделен с дете), уж неангажиращо .... Вечери няма. Излизахме докато не си легнахме. След това започнахме да се виждаме само у тях. Вярно е че и оставам да спя при него. В началото не идваше да нощува в спалнята с оправдания от рода на "хъркам" Последният път сам дойде, което ме изненада, но... някак не усещам да се получи като при теб.

# 599
  • София
Маша, много се радвам на истории като на Бианка и лейди Касиопея, обаче те са по-скоро изключение, отколкото правило.
Аз тотално се отказвам от опитите за втори шанс, след поредната драматична раздяла, която още не е приключила, де.
Явно радарът ми за свестните мъже е изпаднал някъде.

Общи условия

Активация на акаунт