Разведена с деца - шанс за нова връзка

• 40 847
  • 658
  •   1
Отговори
# 150
Е, това е щото не постъпвам както ти смяташ за правилно, спор няма Simple Smile
Отделно е похвално заключението ти относно личния ми живот.

# 151
Аз нищо не заключавам, ти самата сподели, че нямаш опит с постоянни връзки. Или проблемът е в теб, или в партньорите, които избираш. Разбира се, има хора, които изначално нямат нужда от постоянни връзки и въобще не разбират явлението. Но тук говорим за другите, които изпитват такава нужда,  и към които спада авторката. За жени като нея хвърлянето в безразборни опити би свършило по-скоро с повече сълзи, отколкото с повече смях.

# 152
Ако 20 години ти се чини неопит, то ти имаш сериозен проблем със себе си.

# 153
Но тук говорим за другите, които изпитват такава нужда,  и към които спада авторката. За жени като нея хвърлянето в безразборни опити би свършило по-скоро с повече сълзи, отколкото с повече смях.
Хайде стига с тези безразборни връзки . На една жена на 40+ , я и се отдадът 2 - 3 случая на възможност за срещи с мъж на година , я не . То не е като да си на 20+ , волна студентка  , и купон всеки ден .
Да стоиш отстрани и да чакаш обаче , без да се пробваш , е обречена кауза . Все едно да искаш да спечелиш от тото , ама без да пускаш фиш , щото видиш ли може да не уцелиш числата , и парите ти да отидат на вятъра .
Какво като не излезе нищо , продължаш нататък . Пък и ще понатрупаш опит , как да флиртуваш , ка да привлечеш вниманието на желан партньор , как да го заинтересуваш . Все неща които ние 40+ годишните сме ги позабравили вече . Вярно че свалките са като карането на колело , не се збравя , ама губиш форма като не го практикуваш редовно .

# 154
На една жена на 40+ , я и се отдадът 2 - 3 случая на възможност за срещи с мъж на година , я не .

😂😂😂

# 155
Но тук говорим за другите, които изпитват такава нужда,  и към които спада авторката. За жени като нея хвърлянето в безразборни опити би свършило по-скоро с повече сълзи, отколкото с повече смях.
Хайде стига с тези безразборни връзки . На една жена на 40+ , я и се отдадът 2 - 3 случая на възможност за срещи с мъж на година , я не .
Ма ВЕРНО ЛИ?!?

# 156
Стига да иска, много повече ще й се намерят, но едва ли самата жена може да хареса 10 и повече човека, че да излезе с всички!

# 157
На една жена, ако й пише на челото, че е свободна, мъжете сами си идват. Е може да не са все на по 20 и 30, но съобразно възрастовата група си има и желаещи. Все пак не всички мъже стават импотентни на 45 години и не всички си падат по инфантилни връзки с 20 години по-млади.

И преди писах, ако сега ми се наложи да си търся мъж, предпочитам да е над 45-50 разведен и с отгледани деца, отколкото младок под 40, който все още има издръжки на главата или пък никога не е имал семейство и има всички обременености на стария ерген. Не че няма изключения. И, разбира се, трябва да се внимава за причините, довели до първия развод. Ако са зависимости или изневери по вина на мъжа, вероятността проблемите да са останали в миналото е нищожна.

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 11:28 от Анонимен

# 158
Аз се бях настроила да излизам с някой разведен мъж с дете/деца. Някак си това беше варианта, който ми се виждаше много добре за моята ситуация. Но ето че срещнах човек, който не се е женил и няма деца (не го очаквах).

# 159
Бианка, твоето е изключение. В живота, разбира се, има всичко, но ерген да се ожени за жена с 3 деца, аз не познавам такъв.
Аз като бях активна в търсенето, като разведена жена с едно дете, търсех подобни. Така човек си спестява много неща, които не би искал да прави наново. Но и късметът играе много важна роля.

# 160
На една жена, ако й пише на челото, че е свободна, мъжете сами си идват. Е може да не са все на по 20 и 30, но съобразно възрастовата група си има и желаещи. Все пак не всички мъже стават импотентни на 45 години и не всички си падат по инфантилни връзки с 20 години по-млади.

И преди писах, ако сега ми се наложи да си търся мъж, предпочитам да е над 45-50 разведен и с отгледани деца, отколкото младок под 40, който все още има издръжки на главата или пък никога не е имал семейство и има всички обременености на стария ерген. Не че няма изключения. И, разбира се, трябва да се внимава за причините, довели до първия развод. Ако са зависимости или изневери по вина на мъжа, вероятността проблемите да са останали в миналото е нищожна.

Точно тъй ми приказваше една приятелка, като останах сама. Ах, да внимаваш какъв мъж сега да търсиш, щото ако е изневерил, пак ще. Глупости, глупости в главите на жени без самочувствие. Сякаш я бях питала какво да правя с живота си.
Тя избра да си живее с мъжа, когото вече не понася, ден за ден, докъдето я докара. Физически декомпенсира, но нее - семейството, децата. Който както иска.

# 161
Това казвам, че животът много ни изненадва понякога.

# 162
Явно тук в темата е пълно с неустоими жени на 40+, за които мъжете се редят на опашка, но в живота има и други. За мен е валидна констатацията на Светеца.  Ако беше толкова лесно, нямаше да има никой сам. Имам 2-3 колежки на 30+ - красиви, интелигентни, свестни, не съм забелязала да са със свръхочаквания от мъжете, но от години нямат човек до себе си и вече много се притесняват, че ще си останат без семейство. Същото, дори в по-голяма степен, се отнася и за разведените. Реалността е по-различна от розовите очила. Късметът е също важен фактор, да.

# 163
Напротив, според мен за 30 годишните е много по-трудно положението. Те търсят мъж, с когото ще правят дом и деца, гледат му доходите, пък жилище дали има, и т.н. Неща, които мен грам не са ме интересували. Аз си търсех мъж за купон, да ме разсмива и весели и да не слуша чалга. Нямах други изисквания. Е на кой му е по-лесно, как мислиш?

# 164
Ама кога ще разберете, че да си желан няма нищо общо с това дали си красив и тн?
Всичко е до излъчване - самооценка на жената.

Общи условия

Активация на акаунт