Но съдбата си ме знае и ми праща все любезни и разбрани свекъри.

.
/ Баща ми си мълчеше, като цяло. Лепваше им разни грозни етикети, като "льольо", "шмугльо", "клесавец" и т.н., но си трайкаше. Първият ми съпруг и двамата не го харесваха. Като казах, че ще се женим, 9 месеца ми отровиха живота вкъщи. Скандали, разправии, рев всяка вечер. Беше ужас. После посвикнаха с него и се кротнаха. Като казах, че ще се развеждам стана трета световна война вкъщи. Майка ми тогава беше много щастлива, защото не го понасяше, обаче баща ми ме направи на пастет. Заплашваше ме, че ще ми вземе всичко, че ще ми вземе детето и ще му го даде на него, обиждаше ме каква майка съм, че ще си умра сама, че никой с ремаркето нямало да ме вземе, че обричам детето да расте без баща, че по-добър няма да намеря, защото всички били такива....... Тъъъъкмо се кротна и разбра, че си имам приятел /втория ми съпруг/. В началото си траеше и само ме гледаше лошо, но като разбра, че съм бременна и се започна кошмара. Баба ми /майката на баща ми/, започна уж да ме защитава, но през ден ми звънеше да ме убеждава да махна детето, лека полека се опитваше да прави интриги.... Абе ужас беше. 
Защото така, като те чета, ако искаш да имаш отново съпруг и стабилно семейство, това малко ми изглежда, като загуба на време. Според мен това е от типа връзки "за убиване на времето, докато се появи подходящия". Което разбира се изобщо не е лошо по принцип. Даже си е супер - без драми, натоварване и отговорности. Въпросът е ти какво искаш, какво търсиш и дали този мъж може да ти го даде или не. Защото времето си минава
Защото така, като те чета, ако искаш да имаш отново съпруг и стабилно семейство, това малко ми изглежда, като загуба на време. Според мен това е от типа връзки "за убиване на времето, докато се появи подходящия". Което разбира се изобщо не е лошо по принцип. Даже си е супер - без драми, натоварване и отговорности. Въпросът е ти какво искаш, какво търсиш и дали този мъж може да ти го даде или не. Защото времето си минаваПрепоръчани теми