Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
Какви са някои от предложените имена за бебета във форума?
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
- Някои от обсъжданите теми във форума включват споделяне на лични преживявания с бременността, избор на име за бебето, проблеми с теглото, усещанията на бебето и планиране на срещи за майките в различни градове. Формулярът обсъжда различни теми, свързани с бременността като здравословно хранене, усещания на бебето, избор на име за бебето, проблеми с килограмите и споделяне на лични преживявания и притеснения.
-
Какви са някои от предложените имена за бебета във форума?
-
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
-
Какви са новите социални промени?
-
Какви са причините за протестите, изискващи по-високи майчински и детски надбавки?
Всичко ще бъде на ред, сигурна съм!!

) и доки не каза нищо, може и да ме е прегледал за такива скъсявания
!и хич недей да ни се оплакваш-какво по-хубаво от това хем да си елегантна бременна ,хем бебчо да си расте и да е в норма.както виждам сте вдигнали чудна сватба.в коя седмица се падна щастливото събитие,че съм забравила?
Опровергавате много успешно твърденията, че бременните оглупяват
Каквато съм "висока" тези осем кг отгоре изглеждат като 18, а в деветия месец сигурно ще е по-лесно човек да ме прескочи отколкото да ме заобиколи
, но не бил много сигурен, като вляза в болницата в петък и там ще ги питам да видя какво ще кажат и там