Гордо пъчиме кореми, към ОКТОМВРИ без проблеми

• 17 639
  • 269
  •   1
Отговори
# 180
Аз съвсем се обърках с тези месеци!  В статията на Мари-Клод Дьолайе, публикувана в bg-mamma пише, че в 6-и месец се влиза след 26-а седмица, лентичките ви обаче го показват от 23-а...  newsm78 И сега какво? Май излиза, че сме в 6-и месец, а някои даже в 7-и!
Блазе на почиващите - и аз искам моренцееееее  newsm45! Толкова съм уморена, а на спешните задачи не им се вижда краят  smile3511. Напоследък спя по 5-6 часа на денонощие, а принципно съм поспаланка. Ама проклетото ми чувство за отговорност не ме оставя да си почивам...
Спирам да се оплаквам, че ми действа деморализиращо. Да ви се похваля, че избрахме подарък за бебчето на колегата - столче за хранене  newsm44. Утре ще ходя да го купя. Той каза, че неговата дъщеричка приема братчето си много добре, даже му е подарила любимите си играчки  Peace Но са работили доста усърдно по въпроса месеци наред. Яни, желая ти успех и на тебе! Мисля, че ако обясниш на Дари, че малкият човек не отнема любовта ви към нея и с него тя печели още един близък, който да я обича, страховте й ще изчезнат.

# 181
ЕЕЕхххооо,здравейте Hug.Толкова да ми липсвахте,от тези бури ни беше спрял нета от 5 дни Crazy ,но вече съм на линия Grinning.
Сиси ,ПС коте да се оправяте милички  Praynig,стиснати палци и от мен и прегръдка Hugи скоро да се похвалите че всичко е само спомен.
Ние сме добре/пу пу/аз ям ,то си щурее Joy
На почиващите приятно изкарване на моренцето/и аз искам ама май няма да ходим/ .
Да не плямпам ами да заминавам да си запиша час за ЗЪЪбар #Crazy,малко ме е шубе но изход няма ,откърти ми се парче от зъба и имам една малка плобмичка,та да ги оправя докъто е време.
Аиде гуш от мен и бебо и лек ви ден

# 182
Здравейте,днес ще се разпиша с не много добра новина  Cryвлизам за задържане за няколко дена .Сутринта имах доста силни болки ходих на преглед имала съм скъсяване 60% на шийката Cry
Стискайте палци! Целувки и като се върна да чета само хубави новини от вас  Hug

# 183
илиянче,как го установиха?ти имаше ли някакви по-особени оплаквания?направо се чудя от какво се получават тези неща!
обаче,ти не се притеснявай толкова,докторите си знаят работата.толкова момичета полежаха по малко в болница и сега всичко с тях и бебоците си е ок.
пожелавам ти престоят ти там да е по-кратък и скоро да се разпишеш с добри новини !

# 184
Илиянче, от все сърце ти пожелавам всичко бързо да се оправи.Дано проблемът да не е толкова сериозен.Знам, че ти е много притеснено в момента затова ти желая успех и много смелост!

# 185
Здравейте моми4ета,
Илиян4е,сажаявам мила за слу4илото се пази се много.

Вмъкни Цитат
илиянче,как го установиха?ти имаше ли някакви по-особени оплаквания?направо се чудя от какво се получават тези неща!

Оска установяването става като те бракнат с рака така се установява защото и мен ме провериха така като ходих в спешното предния месец.Оплакванията са силни контракции и втвардяване на корема,а се полу4ават от преумора ,валнения,наи-ве4е 4увствителна матка.Мога само да кажа 4е проблема е много сериозен и не лек,има опасност от загуба на бебето.
Ох сажалявам 4е аз ви го обеснявам,но го правя за да сте наясно с това,така 4е много се пазете моми4ета.
Аз в4ера ходих на консултация,вси4ко е наред с мен и бебо само и аз трябва да по4ивам много защото и моята матка е много 4увствителна,в4ера и моя корем се втварди и не искаше да се отпусне 4е пих хап4ета но днес сам добре,за мое щастие

# 186
Илиянче, стискам палци всичко да мине по-бързо и леко!
Ще чакаме добри новини от теб!
Настрой се позитивно!
Успех!

# 187
  • Стара Загора
Здравейте и от нас bowuu
Илиянче стискам палци всичко да е наред....с теб и с бебо Hug Стискам палци Peace
Марче ако по килата требе да си сменям ника значи аз съм тюлен на трета степен Mr. Green
Аз днес бях на лека разходка...обиколих пазара за плодовете и зеленчуците и се прибрах пак с много ядене Mr. Green
Днес времето е прохладно и приятно за разходки.
Лек ден мамчета Hug

# 188
  • София
Здравейте и от мен,
да се отчета вчера се върнахме от морето, като цяло мина по-добре от очакваното. За съжеление загубих баща си и се наложи в един ден да се върна до София и обратно и беше доста уморително. Днес бях на преглед, че се бях притеснила за бебека, но засега изглежда всичко е наред, само дето пак съм лепнала някаква инфекция и чакам към края на седмицата да чуя какво е. Стискайте палци всичко да е наред, че много се притеснявам отново от антибиотици.
Извинявам се, че ви засипвам с мрачното си настроение, но така ми олеква поне малко, а и гледам да се държа пред каката, че иначе така ме усеща и веднага изпада в нервна криза, както казва мъжа ми вие сте като скачени съдове.

Илианче стискам палци всичко да е наред и те чакаме скоро да се появиш на хоризонта с добри новини.

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 22:18 от villi

# 189
Илиянче, дано скоро те изпишат и проблемите са зад гърба ти! Peace
Яни, дано успееш да обясниш на Дари, че винаги ще си я обичкаш и бебето няма да я измести от сърцето ти. Вярно, че е по-мъничка, но аз и Ради го осещам на моменти, че се притеснява дали ще му се радвам както до сега, когато започна да се грижа за бебето....Малките душички, какви страхове ги мъчат... Thinking
Вили, моите съболезнования за баща ти! Tired
Добре, че е по-хладничко вече, та ми е по-спокойно на работа....а само след 2 дни, живи и здрави, отпрашваме към морето - дано е останал някъде плаж по южното Черноморие...че като гледам новините положението е трагично!
Прохладна вечер и хубава почивка!
 bowuu

# 190
Вили, моите съболезнования за татко ти. Бъди силна заради малките човечета. Аз помня малко от детството си, но ярко са ми се запечатали сълзите на майка ми, когато баба ми почина. Бях на 6г. и не осъзнавах, че съм изгубила баба си, но само като видех майка ми така разстроена и аз заплаквах.

Илиянче, добре че са те "хванали" навреме. Оправяй се бързо и те чакаме с добри новини.

Засега това, днес не съм в блестящо настроение.
Поздрави на коремчетата.

# 191
Привет момичета,
с моя бебко сме добре, аз спя, а  той ме ритка ...
Опитвам се да се пренастроя за дългия престой у дома.. поне имам нета, вас и телевизор..
Леле, не бях се отдавала на тъкова затъпяване.. по тв само сапунки.. интересните филми са вечер, но вечер кое по-напред да се видя с татито или да зяпам филми..
Даже по Анимал Планет и Дискавъри вече хвашам да повтарят филмчетата

Илиянче, надявам се всичко при теб да се оправи бързо и после много пазене..
 Като казвате втвърдяване на коремите и моя става като топка, но няма болка.. това дали е опасно

# 192
Здравейте Hug

Коте, нормално е да се втърдява, стига обаче да не е болезнено

Вили, съжелявам мила Sad Живота е странно нещо. Трябва да го ценим и да живеем пълноценно...

Илияна
, много гадно е това разкритие. Няма как ще постоиш в болницата щом се налага. Успех Praynig

Мами, сега се връщам от консултация. Бебо е огромен милия ми. Цели 850 грама, 26-та седмица. Иначе аз съм +6кг. Ама пак съм спокойна за 6-ти месец и половина е добре все пак Mr. Green Бебо  е 32см #Crazy и се намира чак под ребрата ми. Направо се изцъклих,когато лекаря отиде под бюста ми почти и на апарата се виждаше човече. Лелее, колко място е заел. Та то е целия ми корем. Мами, ами до 9-ти месец, къде ще се събере това чудо newsm09. Направо се шашнах...Иначе много ритка от няколко дена, станал е супер активен. Хубавото е, че рита яко през деня и вечер спинка newsm32

Направих си всички зъбки и поне това не ми е до главата. Лека вечер от мен и да се пазите. Целувки на бебенцата малки, в големите кореми lovekiss

# 193
Привет и от нас майчета и бебчета! Hug  bouquet
И аз не съм писала скоро, а само от време на време тия два дни попреглеждам да видя какво сте писали. Иначе преди това по време на бурите в Пловдив нямахме 2 дни нет, а след това заминахме за 3 дни на Велинград, че тука не се живееше Sick
Последния път ние с бебчето се видяхме миналата седмица на часно при доки-главичката беше 66 мм, нормално за седмиците си, но дали този път от присъствието на тати или не пак показа инат, а може би и срам. Точно да видим пола и кръстоса крачета...После половин час още  аз и тати и доки безуспешно му говорихме и го молихме, ама уви.  Mr. Green Ами тва е горе долу от нас засега.
Марче, недей така бе - то и аз съм те стигнала и сигурно тия дни трябва да си сложа ник не тюлен ами бяла мечка.
AIR, поздравления-не се съмнявахме в теб.
На РС и Илиана-скорошно оправяне. Мислете положително-всичко ще е наред!

Вилиан, моите съболезнования мила. В живота има и такива ужасни моменти, които понякога или пречат или ни напомнят и помагат да осъзнаем и оценим добрите. Сега и всички тук да ти кажем, че те разбираме и съжаляваме, само твоята душа си знае какво и е-все пак мисли позитивно-най-хубавото нещо сега расте в теб.

# 194
Здравейте и от мен аз също чувствам много често да ми се подува коремчето но без никакви болки до момента.Щом казвате ,че това не е притеснително значи до момента съм спокойна.
Вили моите съболезнования за баща ти но се надявам всичко с вас да е наред.
Много се притеснявам защото вече съм в 23 г.с а коремчето ми е все още малко а  доки казва че бебчо е добре и като размери и като тегло но като гледам вашите снимки и направо се депресирам cryПримирявам се с това че доки ми казва че е добре.
Между другото съм си качила снимките от сватбата и може да ги видите. txtloves Two Hearts

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 22:01 от mira sm

Общи условия

Активация на акаунт