Гордо пъчиме кореми, към ОКТОМВРИ без проблеми

• 17 687
  • 269
  •   1
Отговори
# 165

Мамчета, от доста време искам да ви питам ползвате ли тест ръкавиците за определяне на вагиналната ПХ стойност на CarePlan? Аз все се каня да си купя, но още не съм, има ли смисъл според вас?

Миньон, и аз спретнах тортата и се хареса, татито не си пада много по сладко но я одобри, виж и тирамису няма да откаже  Mr. Green

Аз си ги купих, но до момента съм използвала 2 или 3. При положение, че нямам оплаквания (да чукна на дърво!) и досега тестовете са ми давали най-добрия възможен резултат, не виждам защо трябва да ги хабя. При това положение, според мен,са излишни. Но ако чувстваш дискомфорт - непременно се тествай. Аз за такива случаи си ги  пазя. Ако искаш, мога да ти дам да пробваш, за да не се набутваш за цяла опаковка.
За тортата нашият татко се изказа, че "торта с мюсли е нещо като торта с моркови", така че занапред ако ми се прияде такова нещо, ще си го правя индивидуално в купучка. Сега хладилникът ни е пълен с торти, защото баткото днес е рожденик и за него купих специална торта като за тийнейджър. Тя поне беше одобрена  Simple Smile, но се харчи бавно, защото е много калорична. Абе, няма угодия, ама това да са ни проблемите, нали?
Аз пък ви черпя виртуално   cook
Честито на Мира - желая ви още безброй щастливи моменти като тези, които сте имали!
А PC Kote да се пази. Както казва моята докторка (щото и аз имам склонност към героизми в мирно време) - "Няма да ти дадат тиквения медал!".  Чакаме добри новини!

# 166
Добро утро мамчета!
Моят бебок тази сутрин пак ме срита рано-рано, та ми се наложи да изтърча до тоалетната към 6.30.Явно ще е ранобудно като баща си.(Ужас!Той става всяка сутрин към 5.00).Та, ето ме в 8.00 часа пред компютъра сколасала със закуски, кафета и всички други подробности.
Тук в Русе направо си е студено.Като излязох на балкона сутринта просто се озъбих.
Знаете ли какво ми се случи вчера.Влязох в един квартален магазин да пазарувам и продавачката, която отдавна не ме беше виждала ми казва: "О-о, Вие ще си имате бебче!В кой месец сте?Четвърти-пети?" Като й казах, че почти съм в седмия, тя много се учуди.Аз естествено се притесних.Толкова ли ми е малък корема?!Като се гледам в огледалото, вече приличам на бъчвичка.Иска ми се всичко вече да приключва, че с тези притеснения... Ако много рита-защо рита; ако не рита-защо пък не рита?Но, както и да е!Още малко търпение!
mira sm, честито!Желая ти много щастие, любов и разбирателство!
На всички пожелавам спокоен и прохладен ден.Целувки на бебчовците!

# 167
  • Стара Загора
Добър ден мамчета и от нас bowuu
Вчера голям сън му дръпнах...то като вали, че още повече те унася на сън Blush
Сега се поразхлади и е супер...не са онези жеги от които ставах с мокра коса сутрин Crazy
Лек ден мамчета Hug

# 168
Здравейте и от нас,морските!
Ние вчера се прибрахме след 8дневна почивка на морето и тоя път беше просто страхотно! Такова време топло,морето топло и спокойно,бебчо се държа чудесно-явно ще обича да пътешества като родителите си:)Само тая буря последната нощ беше много страшна-такива гръмотевици до сега не бях чувала,изобщо не можах да заспя от страх-светкаше,гърмеше,един проливен дъжд...а и по целия път не спря,как изплувахме от Поморие и аз още не знам,на места беше ужасно дълбока водата,ама колата издържа...Иначе обиколихме сума ти курорти,всеки ден ходихме на различен плаж.Открили са много готин чисто нов аквапарк до Равда. Ние,естествено,го посетихме,аз-естествено-под чадъра,мъжо иначе се позабавлява на пързалките.Да знаете,ако някоя от вас отиде,аз почти на майтап питах на касата за бременни има ли отстъпка,щото явно няма да ползвам пързалките,и те ме забиха с отговора: За бременни безплатно!!! Първия ден ,като влязах в морето,ми беше много странно плуването с шкембето,но бързо свикнах. А и по плажовете имаше доста по-напреднали бременни.Мисля,че спокойно мога да направя още едно море през Август.Сега ще взема да кача някоя снимка морска с шкембето:)
Уф,мога да пиша още много,ама айде няма да досаждам повече сега:)))
Та така- Яни,на теб честито ти взимане на изпитите!
Евелинче, стискам палци скоро да се похвалиш и ти с взет изпит!
За срещата-аз мога и в четвъртък следобяд,май и в петък следобяда ще съм свободна,ако не ме налегне някоя неотложна работа-така,че когато кажете:)
Лека седмица...леле само как не ми се бачка след почивката....

# 169
  • Ботевград
Здравейте сладурки!
Да се разпишем и ние днес   bouquet
Много много се радваме на прохладните дни, дано да не са като мираж в пустиня и да продължат поне малко!

chopi-6 и на мен не ми личи все още, но има време, аз също се бях шашнала, въпреки че съм по - назад от Вас с близо месец ... но питах една приятелка, която роди наскоро и тя каза, че коремчето изведнъж изхвръква  Peace даже онагледи със снимки Simple Smile
Миньон честит празник на патерица   bouquet
mira sm пожелаваме ти много романтика и любов, ааааааа и да спечелите много парички от тотото   bouquet
PC (коте) миличка, дано всичко мине добре, почивай по повече и се глези, като за последно, че бебка е най-важен, както ти самата казваш!
Целувки на всички мами, бебчета и коремчета!   bouquet

# 170
  • Някъде в Европа...
Здравейте и от мен!
Първо искам да ви почерпя всички   party023 cook - аз също завърших семестриално newsm44 newsm44. Миналата седмица в сряда ми беше последния изпит. После поостанах при родителите си на хладничко в Търново, че в Пловдив си представям какво е било. Държавният изпит май ще го пропусна, защото ще е или септември или октомври.
Виждам, че повечето от вас са добре. Някой са се попекли по морето (мен как ме е яд, че когато мъжът ми ме питаше как да си планира отпуската, аз му казах, че няма да ходим на море тая година  Close- откъде да знам как се чувства 7 месечна бременна Embarassed), други са в момента на плажа.
Аз съм добре. Тия дни трябва да ходя на изследвания да видим хемоглобина влияе ли се от лекарствата. Бебчо много ритка и въпреки, че се мъчи да ме буди сутрин рано-рано, аз не му се давам Wink и си спинкам блажено.
Това е от нас засега! Целувки на коремчетата!

# 171
здравейте момичета,
куки,кръц кръц,илияна,леля зеля,благодаря на всички ви за съветите! newsm51
преди време бях прекалила доста с работа и ми се случи нещо,което много ме изплаши.тогава си обещах ,че няма да поемам никакви рискове по време на бременността,още по-малко,ако става въпрос за задоволяване на суетата-просто никога не бих си простила,ако предизвикам дори само дискомфорт на бебока.
това с боите не е отживелица,просто странични ефекти се появяват наистина много рядко,но никой не може да гарантира,че няма да се случи точно на теб в този момент.
много,много четох,питах фризьори,говорих 2 пъти с моя гинеколог/вторият път се пазарих с него сума ти време,да го изврънкам поне за кичури,но отвърна твърдо не Rage/и мненията ,разбира се са противоречиви.фризьорката на мъжа ми също отказа да ме боядиса,защото работи отдавна и се е случвало да не понесе на бременни,а има сметка-цените при нея си ги бива,но мъжът ми й е редовен клиент от години и решила да бъде напълно откровена и честна с него.
е,при това положение,и той беше категорично против.като баща ,има пълно право да се меси в решенията ми,щом това зазяга и неговото детенце-така-че ми се размина боядисването.
бях свикнала с по-светла коса,а сега ми е с един тон по-тъмна,защото безамонячните могат само да освежат или потъмнят цвета.и ще се харесвам,къде ще ходя?!по принцип си падам по смелите експерименти,но на есен ще наваксам! af pletka reverance

коте,почивай си повечко и не се впрягай  с толкова работа!питай мързеливия да те научи на акъл tooth!ето ти едно добро опрвдание да помързелуваш-превенцията е най-доброто лечение-в нашия случай-спане ,пазаруване/в добрия смисъл на думата Wink/ и вкусна храна без ограничения!

сиси,стискам палци и чакам добри новини от теб!
евелинче, и на теб за двата изпита!
яни,честито завършване!
мира,бъдете много,много щастливи сега младоженци ,а на есен и родители.качвай ги тези снимки да ги позяпам,че много обичам сватбите!

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 14:20 от oska

# 172
AIR -Честито Hug
oska ти ме уплаши какво може да стане? newsm78
Ние с бебо сме добре. Grinning
 Сега пък моята лекарка си затворила кабинета и трябва да си търся лекар за консултациите Shocked

# 173
Привет от мен и моя корем  Heart Eyes

Честито на завършилите и завършващите мами    bouquet - направо ви се възхищавам как успявате и с изпити и с домакинство, и с малки деца /Яни специално/. Аз вече таблицата за умножение я бъркам, какво остава за сложни материи!

Мира, честито, пожелавам ви дълги години топлина и радост, а наесен - първия от много смисли на живота!

Сиси, Коте, бързо оправяне и ви чакаме скоро пак на форумския фронт!

Аз пък да ви кажа - мислех, че вече съм в средата на шести месец, а то май и пети не съм го довършила... Изобщо така съм се оплела в тези изчисления на месеци, че само терминът ми помага да се ориентирам що-годе. Лентичката пък ми показва шести...а, бе, шантава работа.

За боядисването сигурно е вярно, че не е добре, обаче аз вече веднъж си изрусявах едни косъмчета по корема, че от хормоните бяха станали мани-мани  ooooh!. А изрусителят съдържа амоняк. Сега пак ще го правя и после сигурно още един-два пъти - на мен гинеколкожката не ми е забранила изрично, каза само, че кола маска не е добре, че може да предизвика контракции. А за кичури не виждам никакъв проблем - то дори не докосва кожата. Ако е за миризмата - направете го някъде на проветриво място. Но, ако сте по-спокойни - не се боядисвайте - и така сте си хубави!

# 174
Здравейте мамки Grinning

Кала, вече си влязла в 6-ия месец, от 23-та седмица си вече 6-ти Simple SmileЗнаеш ли, най-лесно се определя по термина. Ти си за 30 октомври, значи сега на 30 юни си започнала 6-ти месец. На 30 юли, влизаш в 7-мия, значи на 30 септември започваш 9-ти месец и от там нататък, всеки момент бебо може да се появи Wink

Оска, ти си знаеш най-добре за боята. Щом не искаш да се страхуваш, не се боядисвай Wink

Кикиники, добре сте си починали. Гледам, че си се пекла с половинки. Мен ме е страх от слънцето и мисля да си предпазя коремчето с цял бански.

Браво и на теб Аир, въобще всички сте едни умници Grinning

Хайде лек ден. Довечера съм на зъболекар. Имам една малка пломбичка и ще си я направя Wink

# 175
Здравейте момичета
И ние сме добре Стоим си вкъщи и си похапваме какво ли не Чудя се дали да не изведа Дарчето малко но не знам Тя вчера за пръв път се държа много странно Както си лежах застана зад мен и започна леко да ме рита по кръста Аз я попитах защо ме рита а тя ми отговори че се правела на бебе
Не знам дали с баща и много се радваме и суетим като се разрита малкото и тя започва да се усеща но се притесних от сържанието и Трябва май да и обяснявам повече че аз винаги ще си я обичам и тя винаги ще си бъде мойта принцеса Вечерта като я слагах да спи ме попита Мамо нали никога няма да ме изотавиш Малкото ми момиченце май започва да се притеснява  newsm78
Ще засиля разговорите за подготовка
Поздрави

# 176
Здравейте и от мен!Аз съм скапана.Таткото е отпуска и го използвам да изчистим-шкафчетата в кухнята, плочките, дограмата хубаво отвътре и от вън, стените то прах и т.н.Той ми помага ма и аз се бутам, щото не мога да го оставя сам и сега направо нямам сили.Чакам свеките да се прибере та да я питам дали ще ми разреши да преподредя щкафовете и да изхвърля разни неща дето не се ползват.
Честито на завършилите и завършващите!  bouquet
Блазе на ходилите и отиващите на море! Sunglasses
Лека вечер от мен!

# 177
Привет и от нашия жегав край на света!
Ние пък също си бяхме на морето. Времето беше страхотно, обаче бяхме с помрачено настроение Sad. Тате толкова ни е каталясал, че не може да си събере главата от стрес и онзи ден като тръгнахме на морето...отиде да изтегли парички и ги е забравил в банкомата  Cry. И така сега сме 500 евра на минус. Направо щеше да ревне, душичката ми мила. Много ми е мъчно за него да го гледам така скапан, направо ми се къса сърцето. И като капак целия уикенд го прекара пред лаптопа да си подготвя презентациите и срещите за тая седмица Sad, единственото, което направи е да излезе с корабчето и баща ти за 2-3 часа да поплават, та поне се разсея малко.
Аз напоследък май само ви се оплаквам Sad.
Надявам се, че всички коремчета и мами са добре - много ме болят кокалите за да седя на компютрото повече от 5-10 минути. Ако някой има нужда от корекции в цвета на заека или каквото и да е - давайте на л.с. или бомбандирайте Херката  Mr. Green

# 178
Здравейте момичета!

Аз отдавна не съм писала, но честно казано много ме мързи да пиша повече от 1-2 изречения  Blush
Не знам вие как сте с килограмите, но аз за един месец качих скромните 7кг и сега съм +8.5 кг. Всъщност може и към 10така да съм вече. Дофторчето ми беше силно взмутено и покъртено от драстичното ми нарастване ooooh! Ям, спя, ям, спя... Blush Ей сега даже хапнах около половин килограм запечени на фурна картофи, с коричките и месце към тях, че нещо вегетарянството не ми се отдава  Mr. Green 
Иначе беба е добре, расте си нормално, рита много...явно ще я правим футболистка. Нямам търпение да раждам вече. Така искам да го гуша това бебе  Heart Eyes
Аз съм почти ок, мноооого ме болят краката, напоследък поне не се подуват много. Кръста също ме боли ужасно, като пред цикъл, зъби-мъби. Абе, развалина съм един вид  Laughing Освен това така ме е гръмнал хормона, че само налитам на мъжО  luvbed Mr. Green

Air
, честито!   bouquet

П.С. Аз съм Марчето, но покрай придобитите ми нови форми и килограми, приех нов ник (и на вид го докарвам)  Mr. Green

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 21:26 от ~ТЮЛЕН~

# 179
Мамита, писах ви ка съм се изморила днес и точно докато си почивах получих прекрасна новина. Hug Мойта приятелка , с която си живеехме като студентки дори и след това днес около обяд е родила красива елегантна госпожица тежаща 2,900кг.Да са ми живи и здрави и двете.Тя толкова мчного си искаше момиче... Hug Mr. Green baby_neutral Joy
Още три месеца и ние ще изживеем  тази прекрасна емоция!  newsm78 Crazy

Общи условия

Активация на акаунт