Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
Какви са някои от предложените имена за бебета във форума?
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
- Някои от обсъжданите теми във форума включват споделяне на лични преживявания с бременността, избор на име за бебето, проблеми с теглото, усещанията на бебето и планиране на срещи за майките в различни градове. Формулярът обсъжда различни теми, свързани с бременността като здравословно хранене, усещания на бебето, избор на име за бебето, проблеми с килограмите и споделяне на лични преживявания и притеснения.
-
Какви са някои от предложените имена за бебета във форума?
-
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
-
Какви са новите социални промени?
-
Какви са причините за протестите, изискващи по-високи майчински и детски надбавки?

Възможно е да е от преумора.

Марш в леглото и да не си станала 
Дано да се намести по-височко
Пожелавам ви слънчево, но не и горещо време
.
Сутринта много кеф си направих,моми4ета.Запо4наха намаленията и цял дообед ходихме по магазини с мама.Много си на4есах крастата,накупих доста нещица за моито мъжле.През август една приятелка ще си има моми4енце и пазрувах в розово също.Оооооооооо, много ми хареса.Влюбих се в една рокли4ка с палтенце в бяло и малко розово.Дано и на мамата и хареса като на мене.Абе нещицата които и взех на малката госпожи4ка вси4ките ме изкефиха,но тая рокли4ка наи много ми хареса
.Общо взето това намаленията са си хубава работа,по принцип съм 4овек които не хар4и особено за дрехи,но тая година с тези двама де4ковци доста радост ми доставиха.
Утре отивам да си я взема Не мога аз да с деля от нея 
и си почивахме пълноценно. Бебчо обаче страшно много риташе и явно бе неспокоен в слънчевите дни но сега вече се поуспокои а и доки ми каза че той си е много наред расте си и си шава съвсем нормално
.
.