Гордо пъчиме кореми, към ОКТОМВРИ без проблеми

• 17 676
  • 269
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Здравейте и от нас...по-скоро добър вечер bowuu
Днес бяхме на доктор...бебчо ни е пораснал..вече сме около 900гр.  Shocked...добре си храня чедето Mr. Green
РС коте попази леглото малко време..пълен покой и пий хапчетата. Пожелавам ти вече никакви тревоги. Hug Възможно е да е от преумора.
На мен крачетат като стоя повече врем навън и леко ми отичат краката он като се прибера у нас и се оправят.
Барабана весело изкарване на морето  Flutter
Яни честито завършване  bouquet
Хайде лека вечер...отивам да лягам Heart Eyes

# 151
Добро утро момичета
Сиси и PC (коте)   желая ви възможно най-бързо да се оправите!
Yany честито завършване Peace
Вчера бебо постоянно рита ,чак си притесних  да не става нещо?Сигурно ще е хулиганин като майка си .
barabana вече пътува към моренце блазе и Grinning
В Русе нещо се е захладило .ще си диша по-спокойно днес
kryc kryc и ние последно ще бъдем в Сл.бряг от 14 до18 юли и чакам с нетърпение да помързелувам малко.
Относно боядисването и аз се боядисвам на кичури дори смятам преди термина да се разкрася максимално ,че бебо на първата си снимка да е с красива мама/едва ли ще ми до това тогава ,но ще видим/
Днес съм на  козметик и след това на тур по магазините-обожавам такива дни.Чао от мен и весел ден  bouquet

# 152
Какво затишие - блазе им на мързелуващите! Аз след малко поемам към офиса, че имам изостанала работа. Вчера бях на преглед и консултация - добре сме, движим се в норма. Поисках снимка на личице, а получих снимка на голяма пишка  Confused Другите атрибути вече също се виждат. Явно това е най-впечатляващото при моя младеж  Laughing Малко се притесних за собствената си линия, защото кантарът отчете цели 53 кг (!), което значи поне +8, но въпреки това вечерта и аз направих тортата с мюсли на Сладка Хапка. Не е лоша, но едва ли ще ми стане любима. Освен това никой освен мен не проявява интерес към нея. Виж, ако бях направила тирамису...  Mr. Green

# 153
  • Стара Загора
Здравейте и от нас bowuu
Това затишие е защото всички хукнаха към плажовете Blush
Миньон ако направиш тирамису и аз ще дойда Mr. Green

# 154
Миньон ако направиш тирамису и аз ще дойда Mr. Green

Хванах ли те аз!  Laughing Наистина е неустоимо изкушение...

# 155
Здравейте, мамки newsm03

Браво, Яни, супер си Grinning. Айде сега, както викат бабите, повлечи крак и Евелинчето и тя като теб скоро да завърши и да си починете вече Peace

Илияна, ние заминаваме точно когато вие ще се връщате. На 18-ти юли тръгваме сутринта за Слънчев бряг. Преди това мисля да си ида малко на Плевен, да си постоя при мама Heart Eyes Моята приятелка също ще си дойде от София и двечките ще си разхождаме тумбаците из Плевен Mr. Green

Аз сега си правя в шейкъра натурален сок от праскова с няколко топки ягодов сладолед. Разбивам ги яко и става нещо страхотно smile3521

Коте, ще ти се накарам. Може ли така да се презорваш. Не е сега времето smile3513 Марш в леглото и да не си станала newsm51

Миньон , и нашия сладур всеки път си показва пишката Grinning. Аз направо съм се шашнала с него. Дано и като порасне не я развява така наляво, надясно пред мацките, че незнам какво ще го правя newsm03

Хайде момичета, приятен уикенд. Навън вече се живее Heart Eyes

# 156
Здравейте и от нас!Ние с бебчо малко живнахме, тъй като при нас се разхлади.Да видим до кога. Като се изключат леките болежки долу-горе сме добре.Риткаме си по цял ден.
PC (коте), съжалявам за това, което се е случило с теб.Пожелавам ти бързо да се оправиш.Съветвам те много стриктно да си пиеш хапчетата, особено гадния Магнерич.Аз го пия от доста време.Вече смятам, че има ефект от него, макар че как го пия тоя ХАП-просто не е за разправяне, направо съм за скрита камера.И лежи, почивай!!!Знам, че е трудно, защото това е другото ми наказание в момента, но трябва да се изтърпи.
На всички, които тръгват към морето-приятно изкарване!
А аз ще взема да потърся тая торта, за която говорите, че вече взех да я сънувам.
Чао, чао!

# 157
Привет и от нас
кръвотечението спря,  но бебчо е все така ниско, въпреки че днес е много активен и пак ми преформя корема..  newsm32 preggo Дано да се намести по-височко Praynig

За пишката кво да ви разправям не се притеснява от доктора и си я опипва пред него .. ясно след футбола с маминия корем това е другата занимавка

Тук малко се захлади и се диша по-спокойно, днес само спя и сменям лява кълка, гръб, дясна кълка .. уфф всичко ми изтръпна от лежане.

За капак ще пропусна и един изпит следващата седмица, но ме е страх да  не  стане пак някоя беля с бебчо... сега той е номер едно .. Мама ще се развивава професионално след като бебенце се роди и укрепне

Весело изкарване по морето!!!   sport027 Пожелавам ви слънчево, но не и горещо време

# 158
     Здравейте,мам4ета.
     PCкоте,много да се пазиш и ако ти омръзне леглото ти разрешаваме да се преместиш хоризонтално на канапето.Нищо пове4е.
     Сиси,весело изкарване в болницата не мога да ти пожелая,но поне бързо да ти мине времето и да ти дадът добри новини.
     Голяяяяяяяям мързел ме гони днес следобед smile3538. newsm68Сутринта много кеф си направих,моми4ета.Запо4наха намаленията и цял дообед ходихме по магазини с мама.Много си на4есах крастата,накупих доста нещица за моито мъжле.През август една приятелка ще си има моми4енце и пазрувах в розово също.Оооооооооо, много ми хареса.Влюбих се в една рокли4ка с палтенце в бяло и малко розово.Дано и на мамата и хареса като на мене.Абе нещицата които и взех на малката госпожи4ка вси4ките ме изкефиха,но тая рокли4ка наи много ми хареса reverance.Общо взето това намаленията са си хубава работа,по принцип съм 4овек които не хар4и особено за дрехи,но тая година с тези двама де4ковци доста радост ми доставиха.
     Хубаво да си изкарате по4ивните дни и много да се веселите.

Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 159
Благодаря , мила Антоанета за координатите на доц. Томова.Все още не съм решила дали да я посетя и нея.Ще си помисля, ще поговоря и с таткото.
Момичета, надявам се сега в по-хладното време да сте по-добре.
Бързо отминаване на проблемите  РСкоте.
Лека вечер!  bouquet

# 160
Здравейте момичета
Благодаря ви за  поздравленията  Hug
Ние сме добре Риткаме много и обикалме да си купим обзавеждане за детска стая То това да избираш мебели си е доста трудна работа
Малката е при баба и дядо и ми е празна къщата  newsm45 Утре отивам да си я взема Не мога аз да с деля от нея
Ох и юли започна кога ще мине това лято
Момичета страшен глад ме гони  Embarassed
Тия месеци здравата ще се яде май  Mr. Green
Сега отивам да си пържа мекици  Embarassed
какво  да направя не ми се чака до утре  Blush

# 161
  • Стара Загора
Добриутро мамчета  bowuu
Ние имаме гости - една приятелка от Варна /където сега живее в София/.
Яни туй с яденето ми е много познато...що ли Mr. Green
Снощи се снимахме но с апарата на дружката ми...та ще чакам да ми пратят снимките и ще кача да видите какъв тотален плондер съм станала Crazy
Рс /коте/ радвам се, че течението е спряло /нека да няма повече такива работи/ но си почивай сега повечко...другото може да почака Heart Eyes
Това е за сега от нас...отивам да закусвам, че тати се грижи днес за нашето благополучие Mr. Green
Лек ден мамчета Hug

# 162
  • София
Добре че се поразхлади малко времето  Peace

Мамчета, от доста време искам да ви питам ползвате ли тест ръкавиците за определяне на вагиналната ПХ стойност на CarePlan? Аз все се каня да си купя, но още не съм, има ли смисъл според вас?

ПС коте, браво че е спряло течението, сега попази малко леглото и се поглези

Миньон, и аз спретнах тортата и се хареса, татито не си пада много по сладко но я одобри, виж и тирамису няма да откаже  Mr. Green

А относно непрестанния глад - и аз съм така, жегите хич не ме спират  Embarassed и то си личи

# 163
Здравейте и от мен след доста дълго отсъствие от нета, но си имам причини. Ами да ви се похваля вече станах госпожа newsm51.
Десет дена бяхме по морето   Nature Sunny    и си почивахме пълноценно. Бебчо  обаче страшно много риташе и явно бе неспокоен в слънчевите дни но сега вече се поуспокои а и доки ми каза че той си е много наред расте си и си шава съвсем нормално  smile3522.
Когато имам възможност ще ви покажа и снимките от сватбата както и успехите ми при риболова край в.с Дюни,всъщност беше страхотно. newsm81.
Какво друго да ви кажа ами пазете се мамчета и чакайте с нетърпение усърдните ритници на малките си бебчовци.

# 164
mira sm Честито желая ти щастлив семеен живот изпълнен с хармония и любов cheers
куки какви са тези ръкавици?
В Русе е мрачно и хладно цял ден мързелувах .Целувки на всички newsm51

Общи условия

Активация на акаунт