Гордо пъчиме кореми, към ОКТОМВРИ без проблеми

• 17 675
  • 269
  •   1
Отговори
# 135
здравейте мамчета, bye
ей ме на и мен,даже не помня дали съм писала вече в новата тема,ама ме мързи да проверявам,затова да похваля несса-отново е отличничка  newsm74!

да ви кажа,аз уж имах много работа,много социални ангажименти/разбирайте кафета,разходки ,гости,рожденни дни и всякакъв сорт други купони dance/,но май причината да не пиша по-често е лошата организация.направо имам чувството ,че дните са се скъсили наполовина/ми то като си поспивам често често....  sleepuu/

да си призная ,включвам се с конкретен въпрос към запознатите.
за боядисването на косата.днес се обадих на моя доктор и го питах,а той ми каза да използвам само безамонячни бои.да де,ама те не боядисвали добре белите косми,а аз си имам от гадините точно край фасадата Sly.първо си мислех да боядисам цялата коса,но сега се чудя дали кичури не е по-добре.нали не се боядисват чак от корена.по-безопасно ми звучи,щото то без амоняк няма как да мине при мен-косата ми е доста тъмна и трябва да има  контраст.
ако някоя от вас вече е правила такава процедура,моля да сподели с каква боя.аз може и в общия форум да пусна въпроса,но първо да си ви питам вас.

яни и аз съм за нова срещичка.момичета,какво ще кажете за четвъртък или петък другата седмица след края на работния ден?поне ние в събота и неделя винаги сме заедно от сутрин до вечер,а и се виждаме с много семейни приятели и ще ми е по-трудно да намеря "прозорец" за лични срещи.

# 136
Здравейте момичета!
И аз съм от мързеланите, които само четат, без да пишат.sisi, искрено ти пожелавам при вас всичко да е наред.Миналата седмица и аз много се бях изплашила, че ще ме вкарат в болница, тъй като контракциите ми бяха непоносими, но ми се размина; само ми увиличаха дозата на Магнерича.
Веничка и аз в тия 37-38 градусови жеги ям само салати, просто защото нищо друго не ми се яде, но и при мен килограмите се увеличават-вече съм 58 кг.Някой беше писал по-рано, че накрая се пълнее и от въздуха.Явно, че е така.Но за сега килограмите не ме притесняват.Само искам всичко с бебчо да е наред.
Миньон и аз това си мисля за зимната количка-дали има смисъл да се купува такава.Ние още нищо сме разглеждали и нищо не сме решили относно покупките.Не съм от суеверните, но да ви кажа не смея нищо да купя през този така проблемен за мен шести месец.На всичкото отгоре не излизам много от къщи, защото ми казаха повечко да лежа, така че нямам възможност да обикалям по магазините.
Това е засега от мен.С нетърпение чакам консултацията на 7-ми; дано най-накрая да разбреме той ли ще е или тя.
Чао!Целувки на всички!

# 137
ей то човек и вкъщи трябва да има нет значи  Hug много сте активни  Wink

oska- няма никакъв проблем да си боядисваш косата, боите вече не са такива като едно време и не вредят на бебо. За протокола сестра ми я боядисвах до последно, тя е руса  Party

sisi2000- няма страшно, успех в болницата, сигурна съм че всичко е наред  Peace

Yany - честито семистриално завършване, като се сетя че празнувахме 5 години от завършването и ми става мъчно че остарявам  smile3506

PC (коте) - надявам се колата да с климатик  Whistling

веничка - как само салати  и плодове Naughty не може го изхраниш туй бебе  smile3533

Хера пак се губи по тъча  smile3505

Крус, тъй като нямаме климатик  smile3515 и ми е топло, спя на вентилатор, ама и предното лято така спах в топлото  Tired Да чукна на дърво нищо ми няма  Praynig

Nessa - ще се покаже, поне октомври, няма къде да отиде  smile3532

Чао от мен, и да ви е студено днес  newsm08

# 138
Здравейте мами и от мен!  Mr. Green
Не съм влизала тези дни , за да видя какво става с  вас. EmbarassedПричината е , че таткото е отпуска и седи пред компа, та не мога да се доредя, а вечер излизаме на вън, че е по-хладно. Rolling Eyes
Сиси-бързо излизане от блоницата.Дано всичко да е наред. Praynig
Днес ще ходя до докито за болничен и ще трябва да се разберем за консултацийката.Честно да ви кажа нямам търпение да разбера какво ще е.Просто от любопитство newsm78-какво ще го видят.Писна ми да му говоря във всички родове-мъжки, женски , среден.Ама повече се случва в мъжки.Това дали не е знак?!
Пазете се от жегите.Блазе на тези с климатиците.Тя и мойта свекърва се замисли дали да не купи един, че направо ще умрем от задух.Дишаме като риба на сухо.
Хубав ден ви желая!  bouquet

# 139
Хилоу newsm47

Още малкомами, този ден само да мине и го дават малко разхлаждане. За кратко, но пак си е нещо.

Сиси, надявам се всичко да е наред. Наистина тези подувания от сутринта, не са никак хубави. Дано доки те излекува бързо и да си се прибереш у вас smile3525

Оска, ама това с боите са много остарели схващания. Сега както Зеля ти каза има страхотни бои, които по никакъв начин не вредят. Аз не съм спирала да се боядисвам, много мои приятелки също по време на бременност. Ако искаш пробвай на Лореал, аз се боядисвам само с тях. Доста я изсветлявам, а косата ми е супер здрава и мека. Пробвай Лореал Ексиленс - отлично покрива бели коси, има страхотни цветове и прави косата супер 4470

Яни, браво. Peace Не се притеснявай, аз също не съм купувала абсолютно нищо за моя бебо. Пр5осто гледам да не влизам в такива магазини. Незнам защо, но съм си обещала, че ще започна да купувам, едва когато вляза в 9-ия месец. Това е чак септември. Суеверна съм и ме е страх. Нека си расте в коремчето, пък без дрешки и пособия няма да остане душичката  newsm32 1crib

Хайде мами, пазете се и днес от жегите. Много положителни емоции ви пожелавам bye

# 140
  • Стара Загора
Хера пак се губи по тъча  smile3505
Тук съм ама пусти му мързел  Crazy Дойда до компа...прочета как сте...реша да ви пиша и да отговоря на някой въпрос и като ме гепи мързела...край Mr. Green В тези жеги излизам рано сутрин да пия една минерална вода на центъра...до обед съм се прибрала...пускам климатика и опъвам чопънки на спалнята  Blush и така докато си дойде нашия тати.
Лек и прохладен ден мамчета Heart Eyes

# 141
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 142
Здравейте момичета!
Сиси, стискам палци скоро да се оправиш!
Яни, честито за завършването!
Кръц кръц, климатик и аз не искам, страх ме е да не настна. В работата така се бях разболяла в най-големите жеги.
На мен днес ми беше първия държавен, има още 2 - в сряда и петък. Не съм много обнадеждена, ама ще видим какво ще стане. За среща аз ще мога в петък следобед.
Хайде лек ден от мен и много  Hug !

# 143
Здравейте, момичета! И аз съм от тези, дето още нищо не са купили - да дойде септември, да си остана в къщи, да му се вижда края, пък тогава...има време!  Peace
Яни, поздравления за семестриалното завършване,  а на Евелинчето стискаме палци! Сиси, дано при теб няма основания за тревоги!
За срещата - аз в петък, живот и здраве, заминавам за морето, та ако е в по-ранен ден, с удоволствие ще се присъединя към компанията, иначе ще ви пожелая весело изкарване!
Леля Зеля, и аз нямам апетит за друго, освен салатки и плодове...надявам се, че беборанчо си взема нужното от запасите ми, тая жега ми уби всякакъв апетит, само пия вода в промишлени количества!
Хубава вечер и прохладни почивни дни! Hug

# 144
Здравейте мамчета,

Миньон благодаря за линка, ще разгледаме с татенцето като си дойде ..

момичета да ви се оплача  от снощи имам кървене много слабо, но все пак притеснително..
Днес ходих при докито най-вероятно е пукнато кръвоносно съдче .. имам строга заповед за лежане и никаква работа поне една седмица.. Бебчо е слязъл много ниско, за два дни корема ми слезе видимо надолу и сякаш е по-малъл.. Много ми е гадно и ме избива на як рев.. newsm45
Изписа ми Магнерич и Но-шпа...
Много ми е гузно, защото се бях отдала пак на пре-работване и  причината за проблема с бебчо е пре-умора.. smile3537

Сиси пожелавам ти скорошно завръщане у дома и край на проблемите

# 145
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗАРА
Много, много здраве; много доволни клиенти; бързо и леко раждане и безброй щастливи моменти след това...

Весел праЗник!
  bouquet

# 146
Здравейте, момичета,
влизам само да ви кажа, че заминаваме утре за морето и няма да ме има 10дни, като се върна само хубави новини да чета от вас искам Hug

поздрави на всички и се пазете  bouquet

# 147
  • Откъм Варната
Има ли Варненски мами който утре ще ходят на протеста ?

# 148
  • София
Миньон, мерси за линка, разгледах го, а магазина им е точно до нас (аз живея на М. Дринов още известно (или неизвестно  Mr. Green ) време )

Тая жега направо ме съсипва, не мога да си изведа детенцето на разходка, искам вече да се поразхлажда малко

ПС коте, не се тревожи за корема че е слезнал, и моя е точно в това състояние в момента, но може и е съвсем възможно пак да си дойде на мястото (кой знае как са застанали дребосите вътре). Пази се обаче за кървенето щом доки е казал и си давай почивка, сега ти е времето, че после няма Simple Smile

Барабана, много вечело изкарване на морето   bouquet

Яни, честито завършване, а на евелинар лесно да минат държавните и да му видиш края

Оска, аз се боядисвам с нормална амонячна боя, и то от тези във фризиорските салони, май са по - силни. Всичко си е ОК, това е отживелица че е вредно

За покупки за бебо имам някоя друга, но имам и доста неща от каката (оановни и малко дрешки) Скоро правих разбор и има още доста дрешки да се вземат, но има време

# 149
Здравейте момичета
Евелинар, Весе Куки благодаря ви Аз съм безкрайно щастлива Не мога да повярвам че нямам да уча Евелинар стискам палци за изпитите  Praynig
Ние сме добре риткаме активно и опъваме крачета от време на време
Аз понеже съм свободна за среща вие кажете
ПС стискам палци всичко да е наред  Praynig
Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт