Азиатска козметика и грим 7

• 47 691
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • Prismatica Aerie
Изобщо не държа на този код, публикувах го два пъти - в предната тема и в тази. Щом съм нарушила правила, ок, извинявам се... Нямах намерение да го пиша повече и без това.
Впрочем, благодаря на този, който го е използвал на 10.01. и пожелавам успешна покупка Hug

Снощи пробвах Pyunkang Yul Intensive Repair Cream - доволна съм,  харесва ми като апликация, плътен е, подхранващ. Благодат за суха кожа.
Което не пречи да проучвам този крем.

# 76
Скрит текст:
Препоръчвам и тази дама, много хвалят и продуктите и:
https://www.youtube.com/channel/UCtCpkkzNnYixE9GEJVaCI8g
Единствената западнячка, в която съм се влюбвала последните години и която се отклонява от "голямото инстаграмско мацане" и която има Стил е Виолет:
https://www.youtube.com/channel/UCVMGTtoqRomDDZQFOsbHG1g
Отскоро следя и една рускиня, която доказва, че и на славянско лице минимализмът стои чудесно - между другото и тя е фен на корейска козметика, вкл. декоративна :
https://www.youtube.com/watch?v=mxjJh5utRT8
Благодаря, ще я чекна Виолет -на първо впечатление много свежа.
Jung Saem Mool е изключително интересна личност със стабилна професионална историята и в Корея много я уважават. Имам в уишлиста от продуктите на марката, но с декоративната козметика нали опира до нацелване на цвят,а не са бюджетни, та за сега отлежават и чакат  да ги видя на живо Grinning
Котката ми е голяма слабост - много е сладка, а същевремено говори адекватно и явно е добър професионалист.
Скрит текст:
Не знам дали си гледала клиповете с Марк #ВИЗАЖИСТЫМРАЗИ, но мен ме докарват до истеричен кикот -мноого са забавни. И самия Mark Kaufman е голям образ.
този е за пластичната хирургия
https://youtu.be/fg6s3mKkCeE?t=3
това са за "бюти блогърите"
https://youtu.be/fKd7XkU4TGE?t=4
https://youtu.be/BR3eqiPbX5c?t=37

Мишел, гледам я Ксения (от нея получих много полезна информация за вит.С продуктите) и я харесвам, но напоследък не прави ревюта на интересни за мен продукти. Иначе, да, има много добри предложения за суха кожа, а за консервантите (и всички силикони, парабени и тн) - стига да има компенсиращи компоненти и да е добре формулиран продукта, нямам проблеми с някоя и друга химия.

Catalano, благодаря за коментара за PKY Hug Със сигурност отива в кошницата Blush

Моята поръчка е спряна на митница в Милано и чака лекарски контрол😣😣😣
K.Lera, би ли дала малко повече подробности - от кой сайт, от къде пазаруваш,защото ако почнат да ги спират пакетите за лекарски контрол ще е ужасно! Знам, че може да има проблем с част от "естествените" добавки в азиатската козметика (охлювен муцин, конска мас, магарешко мляко... крилце от прилеп Stuck Out Tongue Winking Eye) при внос и продажба на европейския пазар, както и новите слънцезащити не са разрешени за продажба в САЩ, но до сега за БГ не имало проблеми.

Някой вече пазарува ли от NowZenith сайта?
Скрит текст:
Напълнила съм една кошница, но им писах да ги питам какво пишат на кашона и чакам втори ден отговор. Ако е като в ибей магазина ще е ОК ама знам ли...

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 12:33 от Viola Tarakanova

# 77
Мишел, гледам я Ксения (от нея получих много полезна информация за вит.С продуктите) и я харесвам, но напоследък не прави ревюта на интересни за мен продукти.
Ооо последното й видео е интересно,за продукти за очи.Аз отдавна им се чудя на пачовете на Шисейдо, на jayjun има за зеления чай ревю и сега в уишлистата ми е и един крем на jayjun-направо ми останаха очите в опаковката, в масажора към крема и в описанието.Искам го Satisfied

Catalano аз съм го зачакала този крем на PKY вече повече от месец,че е заедно с др.неща които не бяха налични и нямам търпение.

# 78
Ампулата,с прополис  на  Missha може ли да се слага и околоочите?

# 79
За пачовете на шисейдо с ретинол ли става въпрос. Преди 2-3 г изразходих 2 опаковки, никакъв ефект. Но за да има поне каквото съм чела за ретинола трябва постоянство минимум 3-4 месеца.А съотношението цена бройка е убийствено. За мен не си струват.

# 80
  • Prismatica Aerie
Catalano аз съм го зачакала този крем на PKY вече повече от месец,че е заедно с др.неща които не бяха налични и нямам търпение.
И аз го чаках толкова, затова вече само налични неща ще поръчвам.
Така и с пратката от Iherb -  вчера получих най-после митническо известие и като снимах документите си припомних какво съм поръчвала.

Някой вече пазарува ли от NowZenith сайта?
Скрит текст:
Напълнила съм една кошница, но им писах да ги питам какво пишат на кашона и чакам втори ден отговор. Ако е като в ибей магазина ще е ОК ама знам ли...
Моята кошница периодично се изпразваше и се бях отказала, днес пробвах през друг браузър и сега се пазят нещата - още не съм ги купила, умувам Nerd  Заради едно минисетче на IOPE се заформи бая поръчка... Ако поръчам ще пиша.  

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 19:14 от Catalano

# 81
И аз го чаках толкова, затова вече само налични неща ще поръчвам.
При мен беше с неща с 21 дни доставка, на 22 ден ми пратиха мейл че едното още не е дошло ,обаче нямах време да им пиша и след още 3 дни ми пратиха друг мейл че са шипнали всичко.
Трябва ми за зимен крем, а зимата ще свърши докато пристигне.
Голяма одисея, важното е че пътува и до дни ще е при мен.

Зари, Flowers Hibiscus точно за тези пачове с ретинол ставаше въпрос.Още по-добре,ще си спестя някой лев.Но кремчето ще си го взема,лошото е че само в ибей го намирам в момента, а преди съм го виждала в йесстайл.

# 82
Имаше една др.рускиня,много хубава техника използваше,100% се покрива с моята,трябва да изровя видеото,жалко че тя вече спря да публикува.
Ще ми бъде много интересно да я споделиш!

Добавям и Ксения Вебер!
(a трябва и да разчистя, че преливам от абонаменти, които не гледам!)

# 83
Моята кошница периодично се изпразваше и се бях отказала, днес пробвах през друг браузър и сега се пазят нещата - още не съм ги купила, умувам Nerd  Заради едно минисетче на IOPE се заформи бая поръчка... Ако поръчам ще пиша. 
Моите неща си стоят в кошницата ама периодично добавям все нови и нови....
Има и много хубав сет на Amore Pasific, а околоочния крем на AHC е към 2 долара... как да се удържиш. Чакам ги да ми отговорят какво пишат на пакета.

Мишел, щам е така отивам да я прегледам Ксения, че отдавна не я бях проверявала Simple Smile Оказа се ,че я бъркам с wikky3000  https://www.youtube.com/user/wikky3000/videos. Да, Ксения има добри ревюта, но бях спряла да я гледам, защото ме дразнеха визията и тембъра...

# 84
Момичета препоръчайте ми кушон за млада много светла кожа без проблеми.

П.с. и аз с пълна кошница в nowzenith,  разсъждавам трябват ли ми или не.

# 85
  • Prismatica Aerie
Има и много хубав сет на Amore Pasific, а околоочния крем на AHC е към 2 долара... как да се удържиш. Чакам ги да ми отговорят какво пишат на пакета.
О, да и този сет Grin Околоочният AHC  го имам, много силно е ароматизиран, иначе е приятен и лек.

Всичките тези влогърки са млади за моя вкус Joy Дайте някоя 40+, иначе е нереалистично.

п.п. В момента съм с Skin79 Egg Veil Face Mask, имам два бр. подарък от Yesstyle, съставът е нещо като нищо, всички хубавини са накрая. Надявам се поне да нямам раздразнение.

п.п.п. Restock на Benton в Sttylekorean, взех Deep Green Tea Toner Sunglasses

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 19:40 от Catalano

# 86
Catalano HugHeartFlowers Hibiscus
Ако не беше писала, въобще нямаше да погледна в  Stylekorean, а са намалили днес и кутиите с маски! Веднага забърсах по една от вид Satisfied

# 87
Всичките тези влогърки са млади за моя вкус Joy Дайте някоя 40+, иначе е нереалистично.

Grinning Току що попаднах на една 40+, която хвали много едни продукти, които ме интересуват, но имам сериозен проблем да се самоидентифицирам и с нея, точно както с 20 годишните Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=_HVAhFUJOVg

# 88
  • София
Agent, разбирам те! Simple Smile)) Проблемът не е възрастта тук Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 23:02 от Harpalike

# 89
Sen sen bg e влогърка, която ползва корейска козметика  но за мен не е кой знае какъв фен.

Общи условия

Активация на акаунт