Азиатска козметика и грим 7

• 48 497
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Слънцезащитен стик ли?
Да, обаче за мен,за лицето.
На децата бях взимала преди 1-2 години от тук,на Нивеа ли беше,на Биодерма ли,не помня, но за тяло наистина много бързо свършва.

Мисля си от известно време дали да не взема и нещо за тяло да пробваме,за плаж ?
Някой има ли препоръки?

Привет Азиатски момичета ....интересно ми е мъжка козметика имат ли читава ?
Имат, даже и грим имат,обаче аз не знам кое е хубаво.
Като гледам доста корейци ползват "женска" козметика.

# 181
За лятото смятам да си взема спрея на JMS за подновяване на слънцезащитата през деня. Мария го хвали, а до сега не съм грешила с препоръчваните от нея продукти.
Извинявам се за поредните постове.
Виола , разбрах. Hands Plus1

Спреят не знам откъде ще го вземеш, защото под налягане не изпращат стоки.

# 182

Привет, в тази тема друга козметика не се признава освен корейска и японска.
Имат цели мъжки серии.

# 183
Добре си дошъл. Моя мъж ползва innisfree, iope, поякога и от моите продукти.
Viola, имаш ли линк към спрея за слънцезащита.
Мишел,права си  те тия стикове наистина за деца са по-подходящи, ние ако сме с грим няма да се получи.

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 21:25 от Анонимен

# 184
Виола, този спрей ли?
https://www.mumucosme.com/products/jm-solution-marine-luminous-p … nt=12775299088426
Държи се добре над грим ли? За това ми трябва на мен.

Ехе, имаме си мъж. Grinning Свежо допълнение към редиците. Миленски, добре дошъл! И аз мисля, че е до тип кожа, а не пол.

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 21:28 от IceIce

# 185
Аз намазах моя мъж с колагеновия крем на етюд хаус. Беше вечерта преди лягане и ме пита дали сутринта ще му са се махнали бръчките. След му казах беше доста разочарован и каза "чак един месец ли трябва да чакам" 😂😂😂

# 186
Аз моя го зарибих, за да купувам повече за себе си Laughing  той видя, че козметиката е страхотна и като поизразходи нещо от неговите ме кара да му поръчам и аз хоп и на мен Laughing

# 187
Мишел,права си  те тия стикове наистина за деца са по-подходящи, ние ако сме с грим няма да се получи.
Ааа, стават и за над грим.
Един беше показала Gothamista glow stick сега забравих марката,мисля че е американски,точно става и е един лъскав.
И други ютюбърки съм виждала да хвалят определени стикове за над грим,

то аз и затова не мога да реша,че ги искам и четирите.

# 188
Все съм смятала, че не стават. Трябва да пробвам.Ако намериш нещо пусни линк.

# 189
Все съм смятала, че не стават. Трябва да пробвам.Ако намериш нещо пусни линк.
Ами meеjmuse точно на AHC беше показала,май точно този който имаш,че те имат няколко вида формули тази марка.

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 00:17 от michelle_ma_bell

# 190
Спреят не знам откъде ще го вземеш, защото под налягане не изпращат стоки.
Еййй, голям съм шемет.. вярно, че е под налягане спрея! Е нищо, значи ще е стика ама хич  си нямам представа как ще се маже върху грим Confused

IceIce, това е спрея и уж точно за над грим бил страхотен, но явно няма как да се достави до БГ.

# 191
Е нищо, значи ще е стика ама хич  си нямам представа как ще се маже върху грим Confused
Маже се, сто стъпки слагаме,та един стик ли няма да пляснем отгоре Satisfied
https://www.youtube.com/watch?v=INIXAFsSSaA
към 14 минута.

# 192
Viola,  най-накрая днес пристигна коректорът на IOPE. Като консистенция - лека, течна, при размазване на ръката ми се стори леко сух, но на лицето ми е ок. Като цвят ми допада също - моят е в цвят Natural Beige ( за справка цвят фдт: Chanel Perfection Lumiere Velvet в 30 Beige ). За издръжливост не мога да кажа нищо, т.к. малко след като го пробвах, влезнах в банята Simple Smile
Има лек сладникав и лично за мен дразнещ аромат, но ще го преживея.
Има изчистена и стилна опаковка, усеща се добре и "като скъп продукт" в ръцете Grinning
Механизмът му е като на писалка и като всички подобни - натиснах черното копченце над 50 пъти буквално, докато всъщност съдържанието се покаже ( и си мислех да проверявам дали и други имат проблеми или моят е дефектен, защото се притеснявах да не излезе цялото количество наведнъж). Опитах се да снимам, но не се е получило особено добре.

Също така пристигна и още един на The Saem в цвят Clear Beige (поръчах го по препоръка от едно инстаграмско стори на Charlotte Cho), отново може да се види на снимката. Той е по-светъл и e на половина стик(кремообразен), на половина течен - много лека консистенция, която озарява. От двата този ми изглежда по-практичен, а и не усещам аромат, но като започна да ги използвам, ще споделя към кой от двата посягам повече. Simple Smile
Скрит текст:
От ляво на дясно 1. IOPE Easy Fitting Concealer in Natural Beige 02 2. The Saem Cover Perfection Ideal Concealer Duo (#01 Clear Beige) - течна част 3. The Saem Cover Perfection Ideal Concealer Duo (#01 Clear Beige) - стик
Пристигна ми също и Isntree - Real Rose Calming Mask (поръчах на база на октомврийските фаворити на Рене) и пробвах - много комфортно и приятно я усещам на кожата си, а след отмиване кожата ми е мека и хидратирана. Макар и от само едно ползване, определено ми харесва.Ще видим дали това усещане ще се запази при дългосрочно ползване.

Catalano, аз използвах кода ти на 10-и януари Simple Smile Поръчах Buffet серума на Пурито, семпъл на падовете на Пурито и един комплект на Troiareuke. Надявам се наистина да е добра поръчка Hug

# 193
Маже се, сто стъпки слагаме,та един стик ли няма да пляснем отгоре Satisfied
https://www.youtube.com/watch?v=INIXAFsSSaA
към 14 минута.
Мишел гледала съм го това клипче, ама нещо пак не мога да си представя как върху фондьотен или кушън, припудрен отгоре ще мацам със стика?! Имам чувството,че той ще свали всичко . Все още не съм намерила клип, в който някой реално да нанесе стик върху гримирана, тонирана кожа и да видя как стои. Но със сигурност за лятото ще взема стика или на AHC ,или на JMS зеления лайт версия. Има време, а и в момента чакам 3 слънцезащити - новия на Dear, Klairs; too cool for school с центела и подновявам HANYUL бялата хризантема... , а последната поръчка получих и A'PIEU Pure Block Daily Sun Cream от намаленията.

Viola,  най-накрая днес пристигна коректорът на IOPE.
Скрит текст:
Като консистенция - лека, течна, при размазване на ръката ми се стори леко сух, но на лицето ми е ок. Като цвят ми допада също - моят е в цвят Natural Beige ( за справка цвят фдт: Chanel Perfection Lumiere Velvet в 30 Beige ). За издръжливост не мога да кажа нищо, т.к. малко след като го пробвах, влезнах в банята Simple Smile
Има лек сладникав и лично за мен дразнещ аромат, но ще го преживея.
Има изчистена и стилна опаковка, усеща се добре и "като скъп продукт" в ръцете Grinning
Механизмът му е като на писалка и като всички подобни - натиснах черното копченце над 50 пъти буквално, докато всъщност съдържанието се покаже ( и си мислех да проверявам дали и други имат проблеми или моят е дефектен, защото се притеснявах да не излезе цялото количество наведнъж). Опитах се да снимам, но не се е получило особено добре.

Също така пристигна и още един на The Saem в цвят Clear Beige (поръчах го по препоръка от едно инстаграмско стори на Charlotte Cho), отново може да се види на снимката. Той е по-светъл и e на половина стик(кремообразен), на половина течен - много лека консистенция, която озарява. От двата този ми изглежда по-практичен, а и не усещам аромат, но като започна да ги използвам, ще споделя към кой от двата посягам повече. Simple Smile
Скрит текст:
От ляво на дясно 1. IOPE Easy Fitting Concealer in Natural Beige 02 2. The Saem Cover Perfection Ideal Concealer Duo (#01 Clear Beige) - течна част 3. The Saem Cover Perfection Ideal Concealer Duo (#01 Clear Beige) - стик
Пристигна ми също и Isntree - Real Rose Calming Mask (поръчах на база на октомврийските фаворити на Рене) и пробвах - много комфортно и приятно я усещам на кожата си, а след отмиване кожата ми е мека и хидратирана. Макар и от само едно ползване, определено ми харесва.Ще видим дали това усещане ще се запази при дългосрочно ползване.
Страшно много благодаря! И за снимките и суочовете Hug Направо отивам да го поръчвам Iope:)
От намаленията поръчах един коректор на The Saem - Cover Perfection Tip Concealer SPF28 PA++ цвят 1.5 Natural Beige , защото всички блогъри много го хвалят и на първо четене се оказа, че никак не е лош. Мазничък, но много хубаво се блендва и направо изчезва под окото.
Много ме влече маската с роза на Isntree, но съм си наложила вето, че вече имам 2 отворени -едната с роза, а ме чака и бъбъл маската на Mamonde. Твърде много хубави продукти, твърде малко кожа за третиране Sob

# 194
Мишел гледала съм го това клипче, ама нещо пак не мога да си представя как върху фондьотен или кушън, припудрен отгоре ще мацам със стика?! Имам чувството,че той ще свали всичко .
Да , аз забравих за пудрата понеже не ползвам и за мен не е проблем да наслоявам неща.
И все пак ,стиковете са доста мазни при нанасяне и си мисля че ще успееш, то после някакси се изпарява мазното и стои добре,поне това което аз съм ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт