Азиатска козметика и грим 7

• 47 813
  • 748
  •   1
Отговори
# 465

Valandin, може би нещо такова би ти свършило работа.

А да, забравих да кажа, че и на тях съм хвърлила око. Всъщност, първоначално исках да взема и падовете на Cosrx, но след като вчера видях намалението на Пурито, не се стърпях.

Снощи ми правиха джеснер пилинг, та да споделя, че зеленият крем на Dr Jart ми дойде още по-добре днес. При нанасяне стои леко мазен, но след това изсъхва и дори леко подчертава изсушените участъци, но въобще не се наслоява в порите и използвах два пъти по-малко количество фдт. Освен това ми поуспокои опънатите места след пилинга.  Получи ми се лек кир ефект, но обвинявам изцяло слънцезащитата си, нямам търпение да дойде Klair's.

# 466
  • София
Виола, благодаря! Видях къде греша.
Zari65,  аз под очите слагам всичко, което нанасям и на лицето. На мен кода не ми лови, ще пробвам пак.

# 467
Поръчах точно преди да напиша поста 2019LOVE и от сметката ми са дръпнати парите с 10%намаление, винаги проверявам след като платя, когато пазарувам онлайн.

# 468
На мен ми пристигнаха повечето неща. Ето и първите ми впечатления Simple Smile

Banila - Clean It ZERO - наистина без усилия маха страхотно грима, буквално без следа. Кожата става мекичка, много ми харесва. Като цяло ми хареса двойното измиване. Не пресушава кожата, както се опасявах.

Hada Labo Goku-Jyun Premium Hyaluronic Acid Lotion - Приятно е, трябва му малко време да попие, но все пак го мажа на мокра кожа. Хидратира страхотно, но май ми се получават леки зачервявания от него по бузите. Ще го спра за няколко дни, да видим дали наистина в него е причината.

Witch Piggy Hell Pore Control Hyaluronic Acid 97% - това може би ми е любимото засега Simple Smile Сви ми порите видимо още на първото намазване. За пръв път попадам на продукт с моментален ефект и доста ме впечатли. Първия път намазах само него за да видя как ще ми повлияе, но кожата ми лъсна и се опъна неприятно. Върху тоник и с крем отгоре го няма този ефект.

MIZON - All In One Snail Repair Cream - много приятен крем, очаквах да е по-тежък (не знам защо), но всъщност дори е леко воднист. Бързо попива, овлажнява добре, харесва ми.

LANEIGE - Sleeping Mask + Lip Sleeping Mask - засега пробвах само маската за устни и е добра, омекотява приятно.

COSRX - Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask - пристигна ми вчера, така че впечатлението ми е само от една нощ. Много ми хареса - приятна консистенция, попива достатъчно за да не лепне лицето цяла нощ, на сутринта кожата ми беше мека и гладка, но зоната под очите беше доста подпухнала. Не съм сигурна всъщност, че трябва и там да се маже... Довечера ще мажа далече от очите, пък да видим.  Simple Smile

[ETUDE HOUSE] Collagen Eye Patch - чудесни са, паснаха ми много добре на формата на окото. В пликчето и в кутийката остана много серум и го мазах още три дни. Определено много омекоти и хидратира, за бръчиците е рано да се каже  Stuck Out Tongue

Rohto Melano CC Concentration Measures Essence - сложих го в хладилника без да го пробвам, ще чакам да ми дойде слънцезащитата

Чакам още Pyunkang Yul - Essence Toner, Mizon – Apple Smoothie Peeling Gel и PURITO Centella Green Level Safe Sun SPF50+ PA++++

Сложила съм в кошницата на YesStyle SNP - Bird's Nest W+ Eye Cream и PUREDERM - Collagen Eye Zone Mask, но мисля да изчакам поне няколко дни защото мъжът ми започна да ме гледа като опасна луда в криза на третата възраст щом спомена, че съм поръчала някаква козметика Grinning

Ползвам продуктите в реда, в който съм ги написала, с изключение на пачовете, тях ги сложих сутринта, престояли за малко в хладилник. Ще се радвам на мнения за подбора и евентуални грешки, както и на каква съставка може да се дължи зачервяването от лосиона. Flushed Също и кои от продуктите могат да се мажат под очите. Много лесно ми подпухва там. Weary

# 469
но мисля да изчакам поне няколко дни защото мъжът ми започна да ме гледа като опасна луда в криза на третата възраст щом спомена, че съмпоръчала някаква козметика Grinning
Ама те тези неща не се казват на мъж, Никога Satisfied

Меланото може да не го държиш в хладилник.
Нищо което не е за очи не нанасям там, още по-малко пък от типа нощна маска с активни съставки,вит.С и т.н.
Понякога ми се засичат тонера и околоочния крем на една линия,един върху друг,но да сложа нещо в близост до очите е изключено.Козметиката за лице не е тествана за зоната около очите и е възможно да предизвиква дразнене и подпухване.

# 470
  • София
Zari65,  за каква сума ти е поръчката?

# 471
37 долара, за да хвана безплатната доставка, след 10 процента към 32 долара  и толкова са ми дръпнали от картата.

# 472
но мисля да изчакам поне няколко дни защото мъжът ми започна да ме гледа като опасна луда в криза на третата възраст щом спомена, че съмпоръчала някаква козметика Grinning

Меланото може да не го държиш в хладилник.
Нищо което не е за очи не нанасям там, още по-малко пък от типа нощна маска с активни съставки,вит.С и т.н.
Понякога ми се засичат тонера и околоочния крем на една линия,един върху друг,но да сложа нещо в близост до очите е изключено.Козметиката за лице не е тествана за зоната около очите и е възможно да предизвиква дразнене и подпухване.

Аз слагам витамин Ц и ниацинамид (не заедно) под очите, защото уж имат изсветляващ ефект върху сенките. Не съм забелязала промяна голяма, но сега като каза за подпухването и май имам някакво обостряне в тази посока. Вярно, витамин Ц-то ми е възможно най-безобидния дериват на TO, но все пак го слагам. Ретинол също слагам. Маски, тоници и кремове обаче не, особено с хидратиращите кремове почти няма нещо, което да не ми залюти.

Aomame, как ти е консистенцията на Witch Piggy серума? Четох ревюта, че е много лепкав и затова не смея да го поръчам, на мен  всяка хиалуронова ми е лепкава, какво остава за това...

# 473
  • София
Някои продукти спокойно може да се нанасят под очи. За мен това са  хидратиращия тоник на Joon Soon тоникът, серумът с витамин С (моят има алкохол, но не влияе на околоочната зона), чистата ХК на Elizavecca, есенцията с олювен муцин на Cosrx, алое вера гелът на Benton, слънцезащитата на Purito.
Страх ме е да нанасям ферменти - основно тониците са ми с тях -, защото от тях ми пощипва зоната около устните, предполагам че няма да е ок и за очите.

# 474
това ми е сутрешната грижа+измиване

А това нощната+ измиване и пачоветен на PNP и шийт Маска. Ползвам ги в реда, в който съм ги снимала. Вечер става много мазни и лепкав нещо.
От маската на JM с перлата вчера отвратително течеше от лицето ми лосион, бая са се оляли с него, много непротно беше. Моля за Вашата градивна критика.

# 475
На мен серума Witch Piggy ми попива за около  5 мин  ,ни ми оставя лепкав слой.

# 476
parusheva
сутрешна грижа:
Скрит текст:
това ми е сутрешната грижа+измиване
Вит С серума на Tiam трябва да се използва веднага след измиване или ,ако си с чувтсвителна кожа, може след тоника.
Прополисовата ампула е по-добре да е след есенцията на Бентън.
AHC крема е преди крема за лице, ако го ползваш като околоочен, ако го слагаш на цялото лице е след алое гела.
Слънцезащитата е последна стъпка.

вечерна грижа:
Скрит текст:
BHA тонера ти е първа стъпка след измиване
Прополисовата ампула е по-добре да е след есенцията на Бентън.
Млечната киселина на на The Ordinary всяка вечер ли я ползваш ?! Тя трябва да е преди гела.

Цялостното ми мнение-твърде много ексфолиация - почти всички продукти са ти или с киселини, или с охлюв, или с витамин С.Твърде много прополис,  недостатъчно липиди. Simple Smile

# 477
Много са полезни споделянията на сутрешни и вечерни рутини.
Виола, според мен всички тук се надяваме да видим и твоята история в снимки и разкази Simple Smile

# 478
Michelle, знам ама нямам избор, PayPal-а ни е общ и даже sms му праща Sweat Smile Просто аз никога не съм ползвала много козметика, обикновено арсеналът ми се изчерпваше с две кремчета, нещо за измиване, нещо за ексфолиране и някоя маска за разкош. Тези пакетчета с мазила дето сега ми пристигат през ден не са нещо обичайно за мен и затова ме гледа с научен интерес Nerd Междувременно не издържах и си пуснах поръчката с околоочния и пачовете, не ми е поискал развод, значи още има накъде Relaxed
Valandin, не ми е лепкаво Piggy-то, може би леекичко в самото начало, но бързо попива и изобщо не лепка, по-скоро като че ли изсъхва и прави нещо като филм ако не намажеш друго отгоре.

# 479
Аз слагам витамин Ц и ниацинамид (не заедно) под очите, защото уж имат изсветляващ ефект върху сенките. Не съм забелязала промяна голяма, но сега като каза за подпухването и май имам някакво обостряне в тази посока.
Преди ползвах околоочен с ретинол, сега с ниацинамид.Обаче са си специално за очи.
Аз мажа здраво, и клепачите , и под веждите, и винаги има възможност да попадне в очите от продукта,
а и няма да си кривя душата-обичам си кремчета за очи, може би са ми любимата част от цялата процедура,
та предпочитам нещо формулирано специално за тази част от лицето.

ХК на Елизавека не ми лепне, обаче и не разбрах какво точно прави.

Тоникът на I am from с ориз ми стана любим, мисля че ще е първият корейски продукт който ще повторя /заедно със слънцезащитата на innisfree /,хидратира много-не е за мазна кожа, и блърва леко лицето.Голямо попадение се оказа.

Общи условия

Активация на акаунт