Звездни компромати - 393

• 72 768
  • 764
  •   1
Отговори
# 420
Не мога да повярвам,че харесвате кучета с вид на разлагащ се труп на кон.Ама всеки си има вкус,де Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 11:43 от Анонимен

# 421
  • При децата ми
Излишно превъзнасяне и търсене на внимание , в опит да бъде интересна.
Не разбрах какъв скандал се вихри между Слави Трифонов и Пловдив, нещо за сцената?
Точно от теб ли да търся внимание?Ахахахахах,сериозно?!
Не съм от търсещите внимание по форуми и сайтчета,ако ти си,това е друга тема Simple Smile
Не мога да повярвам,че харесвате кучета с вид на разлагащ се труп на кон.Ама всеки си има вкус,де Simple Smile

Мисля, че коментара не беше за теб, а за Тоца.

# 422
Значи съм Тоца Grinning Grinning Grinning

# 423
Не в възможно да има толкова ограничени хора. Просто не вярвам. Кучето било разлагащ се кон. 😒 Доколкото мога да преценя от снимката кучето е мастиф, произлиза от древна, мисля че римска порода. Изключително умно и спокойно куче. За разлика от доста хора.

# 424
Мерси на всички , значи това със сцената си намирисва на голям скандал. Да!!! Мен пък шоуто и сцената ми харесаха , личеше си ,че е направено с пари и усет.
Ариа , недей сама каза какви са тези хора.

# 425
Според Слави сцените са еднакви, но пловдивския кмет със сигурност ще отрече и ще кажа, че са съвсем различни.

По Нова обсьждаха вьпроса сьс сцената сутринта, но не обьрнах особено внимание. Сцената е сьщата, но е изградена по различен начин, (не сьм гледала откриването, нито следя изявите на Слави,  нещо при Слави е било хоризонтално, а сега e вертикално ( или обратното) и затова цената сега е над 1мил. Имаше и доста представителни ржоди за подарьци и други

# 426
Смотани неща?! WTF? Така да бъде. А ако кучето се окаже въздушна зодия ти опротивява още повече. Я пак си помисли кой има смотани интереси.

# 427
Не вземам страна, но гледах сутринта репортсж с някаква женица от кметството, която за 1 млн. не бе никак убедителна, слагайки го в графа други разходи. И да сме погледнели в сайта. То към *други" може да има и храна, спане. Но не каза точна цена само на конструкцията. Защото доколото четох Трифонов той говори само за конструкцията/ сцената.

# 428
Не в възможно да има толкова ограничени хора. Просто не вярвам. Кучето било разлагащ се кон. 😒 Доколкото мога да преценя от снимката кучето е мастиф, произлиза от древна, мисля че римска порода. Изключително умно и спокойно куче. За разлика от доста хора.
Hands Clap
И според мен е дог от Бордо и са ми много любими, за мастиф според мен не са толкова големи, колкото неаполитанския. И да, не е важна породата, а начина по който се говори за животното

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 11:57 от blue75

# 429
  • DE
Нито сцената ми хареса нито шоото което бе потресаващо скучно в стила  на отминалия соц  ooooh!
Язък им за потрошените пари и жалко, че са предпочели чужди изпълнители, при положение, че и в България има талантливи хора Tired

# 430
Сцената с прилежащите към нея подиуми, с цялото техническо оборудване, което включва огромен ресурс от България и много техника, която е внесена от Германия, излиза малко над 1 млн. Останалото се разпределя по хонорари на артисти, хонорари на самата компания, която изпълнява събитието. Има допълнителни разходи, свързани с логистика, транспорт, с контейнери. По принцип не би могла тази сцена да бъде наемана, защото тя е измислена, конструирана и построена специално за това събитие", обясни Куюмджиева

Това е от статия в Дир. Може да са преправяли сцената немците, предполагам ,че това е някаква огромна фирма , която с това се занимават, дизайн и конструкция на сцени. Щом и Слави е наемал сцена от тях. На мен цената ми хареса, беше впечатляваща.

Hands Clap
И според мен е дог от Бордо и са ми много любими, за мастиф според мен не са толкова голени, колкото неаполитанския

Няма значение ,каква е породата на кучето и дали въобще има такава. Грозно е да се говори така за животно , което по никакъв начин не е виновно как изглежда и не може да се защити.
А снимката и мила и сладка, деца и куче, умиляваща картинка.

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 11:24 от alayne

# 431
Спрете просекото сутрин 😊

Принципно Слави не мога да го определя от кои е, но е ясно че такива  събития са идеална възможност едни пари да се приютят на топло в нечий джоб.

# 432
Факт. Много обичам снимки на деца и кучовци. Дъщеря ми много обича кучета и ни познават в квартала всички кучкари, нищо че нямаме куче. 😆

Славчо ми е безразличен. Хубаво е, че има будна гражданска съвест, но от години си мисля, че е пешка на някой по-висшестоящ. Не знам дали е така, може би бъркам. Дори бих се радва ако бъркам, защото имаме нужда от будни хора без скрити подбуди.

# 433
Факт е, че в България вече нищо не се прави без скрити подбуди. За жалост.

# 434
  • При децата ми
Нито сцената, нито шоуто ми харесаха. За мен това е кич, и много пари похарчени на вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт