Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 10

• 52 429
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • На остров
Сиси ще сменим , но реално и там ще ме стимулират със същите лекарства, ще извадят яйцеклетки, ще се оплодят и ще ги втрнат. За себе си се чудя какво да търся в новата клиника, какво ще е по различното. Аз отговарям добре на стимулация, оплождат се без икси ембрионите, лигавицата ми е чудесна за трансфер.

# 106
Сиси ще сменим , но реално и там ще ме стимулират със същите лекарства, ще извадят яйцеклетки, ще се оплодят и ще ги втрнат. За себе си се чудя какво да търся в новата клиника, какво ще е по различното. Аз отговарям добре на стимулация, оплождат се без икси ембрионите, лигавицата ми е чудесна за трансфер.
Ами в много отношения може да са по-добри, както лекари, ембриолози,
стратегия, техника и т.н. Според мен задължително направи ПИД.
Явно имаш проблем с качеството на я. и ембрионите не са хубави,
затова не се получава, така мисля.

# 107
  • София
за качестовото на я е много важно да се уцели подходящата стимулация.
така че лекар с повечко опит също е важен.

# 108
Сиси, знам. Blush Аз не съм кандидатствала за наградата, но се сетих че може някоя от вас да иска да пробва при турски специалист пък като знам, че си трябват доста финанси за това... Иначе знам, че за ИЯР най-добрия избор в Турция е д-р Карликая.

# 109
Момичета, матурацията действа! Не отписвайте веднага яйцеклетките си. Моята неузряла яйцеклетка вече е ембрионче и изглежда съвсем нормално. Един ден са се грижили за нея преди ИКСИ. Не знаем дали ще оцелее, но поне си струва да опитаме.
На някой да са му слагали инжекции за стимулиране на едновременното развитие на фоликулите?

# 110
Сиси, знам. Blush Аз не съм кандидатствала за наградата, но се сетих че може някоя от вас да иска да пробва при турски специалист пък като знам, че си трябват доста финанси за това... Иначе знам, че за ИЯР най-добрия избор в Турция е д-р Карликая.
Боби, и там са много добри, но за случаи като нашия, Мемориал не е вариант.
Иначе в ТР излиза дори по-евтино ин витрото, ако не събираш я. и не правиш интервенции там.
Познавам момичета, дето в БГ са дали повече пари за 1 опит, защото тук лекарствата са много по-скъпи.
Много късмет ти желая от сърце! Heart
morning7, много се радвам! Стискам ти силно палци! Flowers Four Leaf Clover

# 111
  • На остров
Бамба каква е подходяща стимулация, която да повлияе на качеството ?

Сиси съгласна съм с теб, но и в същата клиника същите доктори ни направиха нашето съкровище. Иначе ПИД в Швеция не се прави и дори и като сменя клиниката с друга тук няма да правим ПИД.

# 112
Две в едно, според мен така знаеш, че връщаш по-надежден ембрион,
иначе на пръв поглед може да е хубав, ама като се направи ПИД,
да излезе с множество хр. аномалии, аз се отказах, защото не вадя я.,
ако вадех повече, щях да направя, освен това, ако са увредени,
може да продължиш да събираш я., иначе прекратяваш опита
и ти излиза по-скъпо да стартираш нов.
За моето състояние леката стимулация е най-подходяща. Силните скапват я.
В ТР обикновено правят стимулации с по-ниски дози.

# 113
Момичета, матурацията действа! Не отписвайте веднага яйцеклетките си. Моята неузряла яйцеклетка вече е ембрионче и изглежда съвсем нормално. Един ден са се грижили за нея преди ИКСИ. Не знаем дали ще оцелее, но поне си струва да опитаме.
На някой да са му слагали инжекции за стимулиране на едновременното развитие на фоликулите?

Точно миналата година ми се случи така,едната яйциклетка я оставиха да доуэрее и я оплодиха с ИКСИ, эа жалост само до третия ден и спря раэвитие.Стискам палци при вас да стане хубав бластоцист.
Момичета успех желая на всички ви.Новата година да ни донесе по едно бебче.

# 114
За около 20 години , пътуване до Истанбул , този път ми беше най- гаден ! Любимият ми град потъна вчера като галера ....
останала ми е една последна надежда в един 5 дневен , но все още било рано за трансфер , та ще пия пак Циклопрогинова ... на въпрос има ли надежда , е все пак има ...
На въпрос да правим ли стимулация ... определено не , заради години , изчерпан яйчников резерв .... определено не на мечтите ми ....
.... дотук ли свършват ...
иначе живота ми поднася какви ли не изпитания.... в комбинация с отрицателния тест и житейските проблеми Sad

# 115
  • На остров
Цветенце голяма прегръдка от мен !

# 116
И от мен!
Тъжно ми е като прочета такъв пост.

# 117
  • In transit
Цветенце, прегръдка и горе главата. Животът все пак продължава.

# 118
Благодаря за прегръдките ,за милите думи ! Наистина ме разчувствахте ❤

# 119
Цветенце! HugHugHug Успех!

Общи условия

Активация на акаунт