Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 10

• 52 443
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Цветенце не се предавай,винаги има надежда дори и малка♥🌺😇

# 121
  • sofia

останала ми е една последна надежда в един 5 дневен , но все още било рано за трансфер , та ще пия пак Циклопрогинова ... на въпрос има ли надежда , е все пак има ...
На въпрос да правим ли стимулация ... определено не , заради години , изчерпан яйчников резерв .... определено не на мечтите ми ....
.... дотук ли свършват ...
иначе живота ми поднася какви ли не изпитания.... в комбинация с отрицателния тест и житейските проблеми Sad
   Надежда винаги има, човешкото тяло е непредвидимо, никой не може да каже със сигурност това е края, чудесата са навсякъде около нас....Само силна вяра и психика да имаш. Ако нещо е предназначено за теб, то става. Въпросът е, че не знаем какво е определено за нас в тази борба. За това продължаваме!

# 122
Момичета, направих кръвния тест - 10 - ти ден след трансфер на два 3-дневни ембриона.
Едно се молех - резултатът да е категоричен, било то отрицателен или положителен. Ама не...въпреки, че аз за себе си знам отговора. Нищо не е станало. ЧХГ-то е ниско - 16.76.
Знам, че ще трябва да пускам второ след 2 дни, но ми се иска да спирам всички лекарства и да се приключва по-бързо.
Много ми е мъчно, момичета....знаете за какво говоря.

# 123
  • In transit
Бебка не се предавай и отчайвай. Има шанс. Аз мисля, че на 14-ти ден ми бяха казали да пускам чхг. Дотогава може да се вдигне. Стискам палци.

# 124
На 10 ден се пуска тест при трансфер на бластоцисти. Изчакай още няколко дни. Нищо не спирай. Стискаме палци 😊

# 125
Tsvetence, много съжалявам. Силно вярвам, че твоята 5-дневна снежинка може да ти донесе така чаканото щастие. Heart
Bebka, хич не се отчайвай. Моят доктор ми е казвал, че е имал случай с ЧХГ 10 и живо и здраво родено бебче. Винаги има възможност имплантацията да е по-късно и от там и ЧХГ да е нисичко в началото. Желая ти късмет от сърце! Flowers Four Leaf Clover

# 126
Благодаря, момичета. Hug
Явно ще трябва да почакам още малко, след 2 дни ще е по-ясна картината.

# 127
Бебка, късмет! Стискам палци! Hug

# 128
Бебка, резултатът е положителен, дано расте стабилно, а на теб ти желая много здрави нерви BlushHug

# 129
  • In transit
Зачетох се в чешките клиники. Стана ми интересна статистиката, че за жени над 40години имат 35-40% успеваемост със собствени Я. В българските клиники не беше ли доста по-малка или се бъркам?
А да ви питам ако някой има идея за цената на лекарствата в Чехия, Русия, Украйна и другите държави сравнени с България?

# 130
Бебка, резултатът е положителен, дано расте стабилно, а на теб ти желая много здрави нерви BlushHug

Благодаря, !Diva!, но не ми остана никаква вяра, защото и гърдите вече не ме болят и са някакси нормални. Според мен, ако пусна още утре, а не на 48 часа, чхг ще е намаляло.
Не мога да си обясня защо се получава така - хубави уж ембриони, всичко ни е наред и не стана. Много вярвах, че няма да се заредят при мен опит след опит ама не....
Mikkey, ако правилно си спомням, тук успеваемостта над 40 e 10-15%.

# 131
  • In transit
Бебка, на мен даже за още по-нисък % ми се върти в главата.
А на твоето питане, тъкмо чета за ЕРА тест и изместване на имплатационния прозорец. Просто като вариант защо може да се е случило така при теб. Дано не съм права и всичко да върви по план, не бързай утре да пускаш тест, изчакай още ден-два, моля те.

# 132
Момичета, направих кръвния тест - 10 - ти ден след трансфер на два 3-дневни ембриона.
Едно се молех - резултатът да е категоричен, било то отрицателен или положителен. Ама не...въпреки, че аз за себе си знам отговора. Нищо не е станало. ЧХГ-то е ниско - 16.76.
Знам, че ще трябва да пускам второ след 2 дни, но ми се иска да спирам всички лекарства и да се приключва по-бързо.
Много ми е мъчно, момичета....знаете за какво говоря.
Да речем , че си имала късна имплантация, каквото и ще да означава ... близо 17 ... има надежда  ..знаеш..още няколко дни и ще си проличи поне 3 дни
При мен ..( при естествено зачеване.. после естествено раждане)... и .. чхг два дни преди очакваната менструация ми показа теста 0.000....
...и тъй като при мен нещата са все ,,ненормални,, в случая наистина беше чудо ...
Благодаря за подкрепата

# 133
В болница Надежда правят ли се трансфери на 3-дневни ембриони?

# 134
  • София
В болница Надежда правят ли се трансфери на 3-дневни ембриони?
да

Общи условия

Активация на акаунт