Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 10

• 51 715
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
ММ ще се върне през април за два месеца само Sad Няма да има време и ми е тъпо от снощи.
Добавки и аз пия Кистоп, Иногинол, Вечерна иглика и Див ям.

# 301
ММ ще се върне през април за два месеца само Sad Няма да има време и ми е тъпо от снощи.

мира ти до къде стигна ,час , клиника ? Прегръщам те

# 302
  • Варна
Ходих преди две седмици при моята АГ за цито и преглед, поговорихме, поисках и нейното мнение. Тя смята, че още има шанс да не се наложи процедура. Ако няма успех до края на годината, тогава да мисля за клиники и т.н.
Аз обаче се чудя с тоз моя мъж дето няма да го има общо още 6 месеца с прекъсване какво да планирам и на кое да се надявам Sad
Негов колега се радва на бебе след процедура в Турция, около 12 000лв. с тест за дефекти не можа да обясни на кое.
Тъпо ми е, губя ценно време и нямам свежа идея на какво разчитам всъщност.

# 303
Ходих преди две седмици при моята АГ за цито и преглед, поговорихме, поисках и нейното мнение. Тя смята, че още има шанс да не се наложи процедура. Ако няма успех до края на годината, тогава да мисля за клиники и т.н.
Аз обаче се чудя с тоз моя мъж дето няма да го има общо още 6 месеца с прекъсване какво да планирам и на кое да се надявам Sad
Негов колега се радва на бебе след процедура в Турция, около 12 000лв. с тест за дефекти не можа да обясни на кое.
Тъпо ми е, губя ценно време и нямам свежа идея на какво разчитам всъщност.
Най-вероятно ПИД е имал предвид. Не вярвай на обикновените Аг-та.
Те и на мен така ми казваха, ама се оказа, че и с ин витро нямам шанс.
Мъжът ти не ти трябва, може да замразиш сперма.
Късмет! Heart

# 304
  • Варна
Това би бил варианта да не губя време, но и да си правя бебето сама. Малко множко ми идва такъв сценарий, но си права ...

# 305
  • In transit
Цветенце, за първи път ги виждам тези марки, но Д3 е малка доза, аз около 6 месеца пих по 2000 единици и не ми беше мръднал грам резултата. Като вдигнах на 5000 единици тогава мръдна нагоре. А сега сме и зима, няма откъде да си набавиш натурално Д3, освен ако не идеш за няколко месеца на Карибите. Wink

# 306

Мира,
аз съм в същото положение.Има решение, не се тревожи за това. С “ обикновенин” гинеколози не се занимавай. Направи си ясен план за действие, проучи всички варианти в детайли ( неинформираността ще ти струва скъпо и като средстава, и като емоции....) и си следвай стъпките .

# 307
  • и тук и там :)
охххх като ви чета и аз искам да "хукна" към Турция, но не мога Sad
Аз съм сама и ще съм с донор, което означава, че трябва да си натискам парцалите тук.
Тази седмица съм на Клостил  и понеделник съм на преглед, да видим....

# 308
Цветенце, за първи път ги виждам тези марки, но Д3 е малка доза, аз около 6 месеца пих по 2000 единици и не ми беше мръднал грам резултата. Като вдигнах на 5000 единици тогава мръдна нагоре. А сега сме и зима, няма откъде да си набавиш натурално Д3, освен ако не идеш за няколко месеца на Карибите. Wink
Аааа започнах ги ще бъдат 5000 на ден Wink Карибите аааа ми ако завали мани ти тая работа 🤣😂🤣

# 309
  • Варна
Моят хубостник е на Карибите, съвсем откачам като ви чета да ги споменавате Joy

# 310
Кариби? Кой каза Кариби. При нас е Ледена епоха днес, цели минус 31. Да не ви казвам как се усещат в комбинация с влагата и силният вятър. Но пък грее яко слънце. 😁

# 311
Аз пък бях при д-р Стаменов днес на първичен преглед, формулярът не ми стигна да опиша всичко дотук. Заключи, че ми е много объркан случая, много лекари са намесени, много подходи. Иска консултация с генетик и в Надежда за кариотипа на ММ, за да определи стимулацията и да знае какви са очакванията в % за здрав ембрион. Даде ми дуфастон да предизвика цикъл, че днес ми е 41-42 ден пък имам Ф 25 мм, 10 мм, 17 и още няколко -  не запомних, лигавица 10 S!!  Голяма каша след последната стимулация... Expressionless

# 312
Малага, знам колко бързаме да се случат нещата. Но аз отново ще го повторя и потретя след 2 неуспешни инвитро опита, които бяха през няколко месеца, при все че от клиниката бяха готови още на следващия месец да правим стимулация. И в двата случая по къс протокол, от добри резултати хормоните ми бяха тотално сринати. Добре че по това време ходих на консултации при доц.Конова, та тя изрично настоя след първия път да изчакам поне 3 месеца и ми изписа много витамини, антиоксиданти и добавки. И въпреки стриктно спазените инструкции след втората стимулация имах отчайващи резултати. Бях се сринала. За една година всичко се възстанови в изначална позиция, но наистина си трябва време.Успех, мила, каквото и да решите!
Оптимистче, чакаме те с впечатления от Турция Hug

# 313
Аз постоянно имам чувство, че времето ми изтича и всеки неуспех направо ме смачква. Все едно си обречен и всеки ден те доближава към присъдата... Честно не знам как да се справям с това

# 314
Аз постоянно имам чувство, че времето ми изтича и всеки неуспех направо ме смачква. Все едно си обречен и всеки ден те доближава към присъдата... Честно не знам как да се справям с това
И аз се чувствам по същия начин. Confused Истински кошмар.
Малага, палчета д-р Стаменов да сбъдне мечтата ти. Ще споделяме опит. Hug

Общи условия

Активация на акаунт