👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 1 ОЧАКВАНЕ

• 46 767
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Другата България
Аз сигурно съм малцинство, но Пецата въобще не ме дразни - забавлява ме. Хани и Лариса много ме дразнят - тя с визия и обиди, той с поведение на вечно не разбрал и ощетен.
Вече писах-и мен Пецата не ме дразни.

# 616
Пецата ми е малко като Гичка Simple Smile Не ме дразни , просто не блести много с ум

# 617
  • Sunshine state
Още в началото Чилева ми заприлича по държание на Божана, но с разликата, че онази ме дразни в пъти повече, особено като й видях истериите в ББ.

# 618
Не мисля, че Чилева е най откроява ща се от жените. Да, тя иска да е така и прави всичко възможно да блесне, но и Варта се справя и Светлана не е зле.
Разликата между тях е, че не се само изтъкват, а си вършат работата.
Чилева самосиндикално е решила че е  най добра сред жените и в опита си да го покаже  на Ангелов се дъни.

# 619
Регистрирах се тук преди години заради темата с Испанският. Какво аджеба и харесвате на тази Чилева?

1.Не може да готви. Всичко загаря, изгаря, омазва и т.н.
2. Никога не е тя грешна. Все някой друг и е виновен. Всичко тя готви и все нещо е объркано, ама баш майстора му текат лигите като я види дори о*рана до ушите. (повече за това в точка 4)
3. Има прекалено голямо самочувствие и почти никога не го покрива.
4. Баш майстора я набеди за златното момиче на ХК, а тя горката всеки динър сървиз се дъни все повече и все повече. ха ха ха имам чувството че се по**еБ*в*т с него охоу.
5. Типичният слаб играч. Нека поясня - винаги напада най-слабия, просто защото не може да се защити, а именно Лариса. Лариса може и да не е стока, но прави впечатление, че вашата Чилка напада винаги нея за изкупителна жертва защото онази не може да се защити адекватно. Друг ако нападне директно в ефир, а не зад кадър просто ще стане въргала.
6. Подлизурка до безкрай (дааа шефффф, веднага ще го сменя шеф, не е хубаво шеф) О МАЙН ГОТ
7. Супер злобно същество. От устата и непрестанно излизат гущери и змии.

Второто в класацията на злобните човечета е Тихомиров. Тези двамата с Чилева ще са на финала заради зверската им злоба грешно разпозната като ХЪС.

Пецата се прави на Миши Шамара и Гумени глави от преди 20 години, но реално лае без да хапе и не е умрял никой заради него.

Вашия Никола е супер обран и хитър играч.
Хани е някаква драматиция от Театъра.
Другите не заслужават коментар - да шеф, да шеф. бла бла

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 21:01 от Tatti

# 620
  • Ню Йорк
Пецата ми е малко като Гичка Simple Smile Не ме дразни , просто не блести много с ум

И мен не ме дразни, ама не че не блести с ум, а откровено си е тъпо момчето. Wink

Лариса направо не ми се коментира, съща Нина. Дърта, злобна и готви колкото и всяка баба на село  Sick

# 621
Регистрирах се тук преди години заради темата с Испанският.  Какво аджеба и харесвате на тази Чилева?

1.Не може да готви. Всичко загаря, изгаря, омазва и т.н.
2. Никога не е тя грешна. Все някой друг и е виновен. Всичко тя готви и все нещо е объркано, ама баш майстора му текат лигите като я види дори о*рана до ушите. (повече за това в точка 4)
3. Има прекалено голямо самочувствие и почти никога не го покрива.
4. Баш майстора я набеди за златното момиче на ХК, а тя горката всеки динър сървиз се дъни все повече и все повече. ха ха ха имам чувството че се по**еБ*в*т с него охоу.
5. Типичният слаб играч. Нека поясня - винаги напада най-слабия, просто защото не може да се защити, а именно Лариса. Лариса може и да не е стока, но прави впечатление, че вашата Чилка напада винаги нея за изкупителна жертва защото онази не може да се защити адекватно. Друг ако нападне директно в ефир, а не зад кадър просто ще стане въргала.
6. Подлизурка до безкрай (дааа шефффф, веднага ще го сменя шеф, не е хубаво шеф) О МАЙН ГОТ
7. Супер злобно същество. От устата и непрестанно излизат гущери и змии.

Второто в класацията на злобните човечета е Тихомиров. Тези двамата с Чилева ще са на финала заради зверската им злоба грешно разпозната като ХЪС.

Пецата се прави на Миши Шамара и Гумени глави от преди 20 години, но реално лае без да хапе и не е умрял никой заради него.

Вашия Никола е супер обран и хитър играч.
Хани е някаква драматиция от Театъра.
Другите не заслужават коментар - да шеф, да шеф. бла бла

Първо-не знам къде видя да харесваме Чилева, след като поне 80%от пишещите тук я нападаме. Чак пък извратено мислене да имаме - айде нема нужда.
И второ-да НАШИЯТ Никола може да е хитър и обран/ в което няма нищо лошо/, но е добрият там. И като готвене и като поведение... а и като визия

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 21:01 от Tatti

# 622
Има предвид мен за Чилева, hahaha, ами да, харесвам я, хора, които не падат по гръб стават и пак продължават и накрая успяват! bowuu И да, предпочитам Чилева през оня зъл черен лалугер Ралица или карикатурата Лариса! Това не пречи да харесвам и Варта и Светлана, ако стигнат до финал може и за тях да викам, не точно за Чилева! Пред Петко и Тихомиров категорично предпочитам Петко, мразя злобари...!

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 22:17 от mimi.7299

# 623
  • Другата България
И аз не харесвам Чилева.
От жените ми допадат Варта и Ралица.
Донякъде съм съгласна с написаното от Caballero.

# 624
Има предвид мен за Чилева, hahaha, ами да, харесвам я, хора, които не падат по гръб стават и пак продължават и накрая успяват!

Голям успех е да си първият участник, успял да изгони вип-гостите си гладни и ядосани! Чилева е Нумеро Уно! Mr. Green

# 625
Има предвид мен за Чилева, hahaha, ами да, харесвам я, хора, които не падат по гръб стават и пак продължават и накрая успяват!

Голям успех е да си първият участник, успял да изгони вип-гостите си гладни и ядосани! Чилева е Нумеро Уно! Mr. Green
Днес ще ги изгони...ама след години ще я търсят да ги храни....освен това и Ангелов преиграва, чак пък толкоз съвършени манджи....айде няма да им приседнат и по обикновено приготвени, не с по две, а с по едно артишоче! Grinning
Чилева има многооо да учи, нивото ѝ е още никакво, но за мен има потенциал!

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 19:56 от mimi.7299

# 626
Чак пък да я гонят да ги храни. Чилева до момента не и показала кой знае какво- суров октопод, пресолен спанак, хаос, истерия, злоба и ....е, един инат, който далеч не е достатъчен, ако ти липсват други качества.
Нашият Никола/  мммм, че хубаво звучи/, бил хитър и обигран. Ми остава и да не е. От толкова години в бранша и е оцелял в истинската Кухня на Ада, няма начин да не е изградил характер, стил на работа, на поведение и отношения с колегите.

# 627
 Sunglasses Нашия Никола е сладурче. Дотук какво да не му харесаш.  Сега да вземем да припадаме по някакви простаци ли.
Чилева колкото и да я пудрят сценаристите не изглежда да е по-добра готвачка, поведението й какво да го коментирам - истеричка и натоварваща личност.

# 628
Това с "изгонването" на "вип" гостите или беше сценарий или тези родни звезди иззвездяха малко в повече Wink
Първо се съмнявам че преди концерт ще тръгнат по ресторанти. Второ нали знаят къде са отишли? Колко ако не по-големи то поне равни на тях звезди бяха в предаването и си чакаха поръчката и подхождаха с усмивка и разбиране.
Яко в повече ми дойде позьорското им напускане на масата. Ако не е по сценарий е много жалко за тях...
Чилева има потенциал, Ангелов вижда това. Освен това наистина изглежда най-добра в отбора на жените. Не знам кой беше писал по-напред че нищо не била сготвила както трябва, то явно не е гледал предаването... Спомням си какви перфектни меса вадеше от скарата миналата седмица, например...

# 629
А това за спанака някой и направи номер, маи Лариса.

Общи условия

Активация на акаунт