Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 60

• 74 344
  • 772
  •   1
Отговори
# 510
  • Най-красивата страна
Ако ги нямаше другите два фриза-на квадратчетата,нямаше да ме дразнят дървесните плочки.

# 511
Да, защото е 4ти вид плочки, защото е вертикален (бие се с другия фриз и прилича на ламперия) и защото червеникавия нюанс ме дразни. Ако подбере друг цвят и го остави само по пода, като паркет... хм може би, но ще трябва да е много близък до някой от цветовете на квадратчетата.
А според мен не е мрамор, прилича на травертин или нещо такова.
Всичко е плочки и на живо стоят много добре. Ще събера повечко мнения и другата седмица ще помоля да направят две-три различни комбинации на 3д.

# 512
То на 3д трудно се добива представа как ще изглеждат реално цветовете... Не знам, погледни и за дървесни, но в друг цвят, без това червеникавото.

# 513
За толкова малко помещение това натрупване на всички видове плочки от серията да не стане прекалено.

# 514
Направо е светнала стаята! Браво, някои трудно се отказват от бежовото и прасковеното - поздравления!
Стените изглеждат мааалко по-тъмно бели, харесва ми.

Благодаря на всички Simple Smile.
Дорис, като избирахме бялото разбрах, че има много варианти Simple Smile, дотогава не съм се замисляла Simple Smile
Поздравления и от мен! Много красива дневна! Би ли споделила  какъв е латексът (марка) и номерът на бялото? И аз харесвам бели стени, но тук бялото е леко приглушено и ми харесва много повече от снежно искрящо бяло.

# 515
То на 3д трудно се добива представа как ще изглеждат реално цветовете... Не знам, погледни и за дървесни, но в друг цвят, без това червеникавото.
Само аз ли не виждам червеникаво нищо? От телефона си гледам, с хубав дисплей е.

# 516
  • тук и там
На мен всичко ми сивее,и аз нищо червеникаво не виждам.На вилата имаме почти същата баня,но кабината е голяма и двете стени са със тези плочки от фриза целите.Иначе е със "италиански душ" ,.Както и да е-нашите са обаче в кафяво-бежавата гама по-скоро.Сигурно има различни варианти..Мисълта ми е,че трудно се добива представа от снимка какъв е действителния цвят .

# 517
Здравейте!
Имам нужда от съвет.
Имаме малък коридор, в който няма място за портманто.
Ще монтираме закачалки за връхни дрехи директно на стената.
Искам под закачалките да сложа нещо, но освен корк, не се сещам за нищо друго.
Ще съм благодарна, ако ми дадете някакви идеи. Simple Smile

# 518
За толкова малко помещение това натрупване на всички видове плочки от серията да не стане прекалено.
Възможно е. Тя и мострената баня не е много голяма, но е факт, че не е чак толкова малка. Иначе няма червено в банята. Явно така излиза на някои дисплеи.

# 519
Здравейте!
Имам нужда от съвет.
Не знам какъв е стила на жилището, но на мен ми харесва това:

И идея как може да се направи лесно от икейски продукт:

# 520
Здравейте!
Имам нужда от съвет.
А корк за какво? За декорация ли?

# 521
А корк за какво? За декорация ли?

Коркът е устойчив на замърсяване и нараняване. А ако се остави латекс не е така и ще се изцапа и увреди от дрехите.

# 522
Цитат на: Lirena
Поздравления и от мен! Много красива дневна! Би ли споделила  какъв е латексът (марка) и номерът на бялото? И аз харесвам бели стени, но тук бялото е леко приглушено и ми харесва много повече от снежно искрящо бяло.

Благодаря Lirena Simple Smile.
Бялото ни го смесиха в магазина, опитаха се да направят същото бяло, което имахме в предишната къща (имахме малко боя останала и целта беше да се получи възможно най-близък цвят до този цвят).
Марката със сигурност е Benjamin Moore, на кутията пише “Aura” и eggshell finish.

Ето снимки на етикета и кутията:

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 06:23 от Calli

# 523
  • тук и там
И аз имам същия проблем като dani_sim. Коридора е съвсем малък,а трябва да намеря място за дрехи и обувки.Има под стълбите място,но е ниско-само за деца е удобно !!!Трябва да се наведеш за да влезеш-така че ще трябва да сложа  закачалка на единствената по-висока стена. Мислех да сложа просто закачалки,тип кукучки на стената-или от типа дъска със закачлки  като тези:

Но след прочетеното тук и аз се замислих до колко са удачни, и дали няма много да се цапа стената..

# 524
То затова класика са закачалки с успоредни дъски - хем пазят стената (ако не са много редки), хем запълват пространството на стената, хем стоят по-леко от един цялостен плот.

Общи условия

Активация на акаунт