Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 60

• 74 363
  • 772
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
fani34 най лесна промяна в кухнята ще стане, ако си смениш само зелените вратички в бяло например.

На мен диванът ми изглежда лилаво сиво, много скъпо е  претапицирането, а дивана е нов, изглежда много хубав и удобен, белите пердета са си много добре.

Ами хубаво си е у вас Simple Smile

Имам някои идеи, но нека малко да отлежат и да намеря подходящи снимки за онагледяване.

# 496
  • В градината...
И на мен диванът ми се вижда лилав.
Също съм за смяна на вратичките - евтино и бързо.

# 497
За сега изглежда така. Приемам идеи освен да килим и за декорация, защото не ми идват от вътре тези неща.
Скрит текст:

Завесите и възглавничките са от един и същ плат, което на снимките не си личи. Реалният цвят е по близък както се вижда на  възглавничките
Тоя ламинат в комплект със секцията търси сини стени, като сините възглавници. Белите стени не са паснали. Масичката също не е паснала. Стъклена ако беше, щеше да се съчетае със секцията и нямаше да има разминаване в цвета. Също ми се набива на очи и разминаването в сивото на дивана и столовете. Иначе идеята е хубава.

# 498
  • София
Скрит текст:
За сега изглежда така. Приемам идеи освен да килим и за декорация, защото не ми идват от вътре тези неща.
Скрит текст:

Завесите и възглавничките са от един и същ плат, което на снимките не си личи. Реалният цвят е по близък както се вижда на  възглавничките

Сложи си един такъв килим и възглавничка в същия десен на дивана и всичко ще си дойде на мястото
https://www.ikea.bg/search-results/?q=LAPPLJUNG

В момента изглежда доста скучно с тези моно цветове, сигурна съм, че тези геометрични фигури ще бъдат нужния акцент, за да вдъхнеш живот на помещението. Ако искаш мога да ти пратя на лични, снимки от моя хол.

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 12:31 от DeS8ka

# 499
  • По широкия бял свят
Скрит текст:
Скрит текст:

Сложи си един такъв килим и възглавничка в същия десен на дивана и всичко ще си дойде на мястото
https://www.ikea.bg/search-results/?q=LAPPLJUNG

В момента изглежда доста скучно с тези моно цветове, сигурна съм, че тези геометрични фигури ще бъдат нужния акцент, за да вдъхнеш живот на помещението. Ако искаш мога да ти пратя на лични, снимки от моя хол.

Благодаря, с удоволствие ще разгледам.

# 500
Гледам, че в Икеа са пуснали нови едноцветни килими в различни цветове, ако някой търси:
https://www.ikea.bg/neo/textiles/

# 501
Какво мислите за тези плочки и комбинацията между тях?

# 502
Сивите плочки са много хубави. Фризът с квадратчетата също. Обаче тези с имитация на паркет отстрани ме дразнят. Според мен без тях е по-добре.

# 503
Сивите плочки са много хубави. Фризът с квадратчетата също. Обаче тези с имитация на паркет отстрани ме дразнят. Според мен без тях е по-добре.
Мерси за мнението. Търся идеи за малка 2.9 м2 баня, за апартамент, който ще се ползва от персонала швейцарска фирма по време на командировките им в България. На мен лично цялата комбинация ми харесва, но ще ми е интересно да чуя повече мнения. Все пак няма аз да живея там и е важно какво се харесва на повече хора.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 13:52 от Анонимен

# 504
Щом е за чужденци даже само сивите плочки са достатъчни.

# 505
За кратко ползване никой няма да обърне много внимание. Все пак аз лично бих предпочела без дървените.

# 506
  • В градината...
Фризът отива на мястото на вертикалните дървесни, а сегашният фриз се маха.

# 507
  • Най-красивата страна
Аз бих махнала вертикалните дървесни плочки .
Бих оставила само единия фриз, вертикалния -на квадратчетата.

# 508
Май повечето ни дразнят тези вертикални дървесни плочки. Ама интересно защо, може би защото подът, пък, е четвърти вид плочки. Ако подът беше от същите дървесни как го виждате? Simple Smile Или защото са вертикално наредени? Иначе с фризът от квадратчета по цвят пасва, генерално погледнато...
Иначе, сивия мрамор ме грабна!

# 509
Да, защото е 4ти вид плочки, защото е вертикален (бие се с другия фриз и прилича на ламперия) и защото червеникавия нюанс ме дразни. Ако подбере друг цвят и го остави само по пода, като паркет... хм може би, но ще трябва да е много близък до някой от цветовете на квадратчетата.
А според мен не е мрамор, прилича на травертин или нещо такова.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 16:47 от killpop

Общи условия

Активация на акаунт