Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 60

• 74 211
  • 772
  •   1
Отговори
# 660
Аз, така както е описана и си я представям стаята, тези пана изобщо не ги виждам вътре. Според мен трябва да се насочиш към нещо по-модерно, минималистично, по-"сканди" като изкуство. Естествено, никой не е казал, че трябва да черно-бяло, сиво и т.н., просто в този стил си го представям аз и никакви пана - картини с рамки. Може да си потърсиш нещо в гамата на показаното пано, ако това ще бъде цветовата ти схема.

# 661
Чудесна тема! Включвам се и аз с молба за съвети! Купихме си къща, която е на два етажа с еднакво разпределение, ето схема, която аз съм си направила:

Къщата е напълно празна и започвам да мисля как да си я ремонтираме и обзаведем. И търся съвет:
Според вас къде да направим кухня, трапезария и дневна? Изложението на къщата е следното: двете тераси са на юг, входът е от изток, по- широката тераса е на запад. Първият етаж е на кота около 1,50 м., има мазета отдолу.
Представям си на първия етаж- дневна, кухня, баня и една спалня, а на втория етаж- ако мога да събера 3 спални.
Благодаря предварително за помощта!

# 662
Стената между двете южни стаи може ли да се "отвори", дори частично?

Иначе - кухнята до банята, с трапезарната част при нея, хола в стаята с голямата тераса и прозорец (юг и запад)... А ако и горе разпределението е същото - имаш си спокойно 3 спални Hands V
Аз бих уголемила банята назад да включи и нишата (долу), а горе две бани - една малка с вход откъм едната спалня (140х160) и втора отвън от коридора.

# 663

Иначе - кухнята до банята, с трапезарната част при нея, хола в стаята с голямата тераса и прозорец (юг и запад)... А ако и горе разпределението е същото - имаш си спокойно 3 спални Hands V
Аз бих уголемила банята назад да включи и нишата (долу), а горе две бани - една малка с вход откъм едната спалня (140х160) и втора отвън от коридора.

Точно същото пишех...

# 664
  • В градината...
А в коридора затваряте прозореца и правите дрешник с вход откъм спалнята. Така в спалнята ще има само легло, нощни шкафчета и скрин.

# 665

Може да се отвори стената  между двете стаи, с укрепване.

Вижда ми се много тясна банята, дори и удължена- прилича ми на тунел. Може би ако направим по- светли стените...
За дрешник не се бях сетила, чудесна идея!

# 666
  • В градината...
Тясна, но в дъното ще е душът, може да са сложи праг и завеса или плъзгаща врата от стена до стена и няма да се мокри в останалата част.

# 667
  • София
Вижда ми се много тясна банята, дори и удължена- прилича ми на тунел. Може би ако направим по- светли стените...

1,20 е наистина много тясно, но има достатъчно добри решения с компактна тоалетна чиния. Ето, собствениците на подобна са успели дори вана да вкарат на такова пространство... Laughing
https://moderendom.net/kogato-banqta-e-samo-dva-kvadrata-a-iskash-vana-2-m/

# 668
Скоро попаднах на тази обява, продават новообзаведена къща. Нямаше как да не я споделя с Вас. Laughing
Направо качвам линка, за тези които имат Фейсбук. Моля, разгледайте.
https://www.facebook.com/marketplace/item/446354979237665/

# 669
Заслепих се Joy

# 670
  • DE
Е, то си личи, че са от маалата  Grinning ooooh!

# 671
Лилавкото ме зарадвА! Особено драпериите към кухнята, мммм шукарно Smirk

# 672
Червената стая е брутална 😱

# 673
Две спални наточени, ама юрганите и чаршафите в хола по диваните. Представям си колко народ я обитава Satisfied. На мен би ми гръмнал бушона в такава обстановка.

# 674
Стана ми интересно Grinning Може ли да качите снимки за тези, които нямат фейсбук? Joy

Общи условия

Активация на акаунт