Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 60

• 74 188
  • 772
  •   1
Отговори
# 720
Егер крем е много различно от снимката която си дала Rolling Eyes
(твоята снимка е с дървесен декор H1424 ST22 Уудлайн Крийм, ако е това - сменяй вратичките Simple Smile)
Скрит текст:
Крем обикновено е едноцветно... U222 ST9 Крема
Ако толкова ти е писнало от този почти бял цвят стени, минавай в зелената гама - много светло, но наистина в същия цвят като на дивана... Да не синее, жълтее или сивее спрямо дивана Hands V

# 721
  • By the river side
Искам съвет отново тук. Това е кухня и трапезария /без мека мебел, стаята е малка/. Гранитогресът е имитация на бетон, лесно го минавам с робот и моп. Колкото и да не исках обаче, май трябва да сложа килим. Или пътека само пред кухненската част?

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 14:53 от Magill

# 722
Ако е килим няма да е пред мивката, а не знам каква ти е идеята. За красота или да те топли, когато си в бокса. Аз съм за килим.

# 723
  • By the river side
О, само за красота би бил Smile Никаква нужда нямаме от топло на пода. Сякаш липсва нещо в сегашното положение...? 

# 724
Според мен завесите се карат с плочките на гръбчето. Ако няма нужда от килим, може би по добре да не се слага. Или да е едноцветен в сивото на гранитогреса, така хем ще даде мекота, хем няма да вкарва още цвят.
Или изцяло жълт, което за трапезария на мен хич не ми се връзва заради евентуални петна и тн

# 725
  • Най-красивата страна
Според мен липсва някакъв цвят-например освен килим може да сложиш някаква ваза ,чаша,кухненска кърпа в жълто или зелено .

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 16:17 от -veni-

# 726
  • Варна
Искам съвет отново тук. Това е кухня и трапезария /без мека мебел, стаята е малка/. Гранитогресът е имитация на бетон, лесно го минавам с робот и моп. Колкото и да не исках обаче, май трябва да сложа килим. Или пътека само пред кухненската част? Вратата, отстрани до печката е към спалня. Пердетата са жълти, опитах се да "хвана" цвета на едната снимка. Та, как го виждате - килим или пътека? Цвят?
Скрит текст:

Ооо много ми харесва даже, като от блог! Малко като мантра ми се получава, но метни една кожа върху стола.

# 727
Искам съвет отново тук. Това е кухня и трапезария /без мека мебел, стаята е малка/.

Много хубава кухня! С една светла пътечка пред кухненската част ще бъде много добре.

Светъл килим под масата за хранене също става, но от практична гледна точка не бих сложила килим там (имала съм и беше постоянно в петна и трохи, които се забиваха и трудно се чистеха).

# 728
  • тук и там
Много ми харесва кухнята  ти , Magill  !!!! Не мисля че има нужда от килим или пътека . Завесите малко не ми се вързват , но не мога да добия реална представа за цвета от тази снимка. Аз бих сложила  щори примерно, но аз  не разбирам много от тези неща, за това казвам само как на мен би ми харесало. Може би тъмни дори-като цвета на вратата примерно или тъмното  като гърба(така ли се казва?). на кухнята Или  дървени, но в същия цвят дърво  като кухнята или масата.
Скрит текст:

П.П.И моята кухня ще е сива.Май тук бях искала съвет за цвят,в началото мислех една стена само да е сива,но в последствие реших да е цялата сива.Сега остава и да стане същият цвят като мострата  на листчето от магазина..Не съм я видяла още ,имаме майстори.В края на седмицата ще видя какво са направили..Дано да стане хубаво! Като кухнята на Magill !:smile:

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 17:39 от Kaisia

# 729
Аз пък бих разместила столовете (не един до друг еднакви), едни жълти възглавнички на седалката и жълти покривчици (индивидуални) на масата (седалките на столовете са отдолу, не се виждат постоянно)
Скрит текст:

И в същия цвят кърпи, дъска за рязане и т.н. дреболии из кухнята Simple Smile
Килим в трапезария/кухня не бих си причинила, освен ако много се налага заради студ отдолу Hands V

# 730
  • В градината...
Може да се добави един жълт стол.

# 731
  • Варна
Не трябва да се прекалява със жълтото, ще престане да е акцент, ще се загуби хубавото чувство за хармония и спокойствие.

# 732
Абсолютно съм съгласна с Дорис - когато се обзавежда в такъв стил, обикновено се търси по-изчистена и модерна визия без много шарения. Не съм сигурна дали е необходимо да има нещо на пода - от една страна е добре, ще обособи зоната за хранене, но от друга отново заради стила на помещението, може би по-скоро без. Има нужда малко да обживее масата като че ли. Simple Smile

peneva, не проповядвай такава ерес тук, ще те линчуват! Wink

# 733
Аз бих сменила пердета на едноцветни. За да не се измества акцента от гърба на кухнята.

# 734
  • Варна
Абсолютно съм съгласна с Дорис - когато се обзавежда в такъв стил, обикновено се търси по-изчистена и модерна визия без много шарения. Не съм сигурна дали е необходимо да има нещо на пода - от една страна е добре, ще обособи зоната за хранене, но от друга отново заради стила на помещението, може би по-скоро без. Има нужда малко да обживее масата като че ли. Simple Smile

peneva, не проповядвай такава ерес тук, ще те линчуват! Wink
Не бе! Не е ерес, просто в тази кухня идеята е минимализма, но в друг интериор да, има място за такива джаджи, даже е много симпатично. Heart Eyes

И като стана дума за гърба, той от плоскост ли е или плочки? Много ми липсва още едно парченце нагоре по стената до нивото на горните шкафчета.

Скрит текст:

За килим може би наистина бяло, но в кухня аз не бих си го причинила, дори в името на дизайна Simple Smile
Но да речем една пътечка 70/160 като за 35 лева, може да се прежали човек.

Това е много практично за кухня, цвета е подобен на плота, вписва се в стилистиката минимал но не мога да визуализирам как ще изглежда, иначе има добри отзиви, столовете се плъзгат добре лесно се почиства, не се степва.

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 08:42 от Doris

Общи условия

Активация на акаунт