Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 60

• 74 277
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за отговорите! Розовото беше идея, по-скоро нещо като на тази снимка в комбинация със сив диван.
Не е задължително да е розово, иска ми се да има акцент на една или две стени, само че стаите не са много светли и таваните са 2,40м. Какво друго би подхождало? Тъмните и студени цветове ги изключвам, иска ми се и да избягам от сивото. Друго, което ми хрумва, е жълто или охра, като за кухнята ползваме блед нюанс, а за акцент по-наситен.

# 91
# 92
Здравейте, и аз се нуждая от цветово съдействие. Спалня със светъл към бяло ламинат и бели мебели. Мислех си за нещо розово- прасковено за стените  .. но нещо не мога да направя цялостната картина: пердета, възглавнички примерно, килим. Или друг цвят FearfulHead Band Моля за идеи Relaxed

# 93
На бели стени,бели мебели,много светъл пакет,сложих пердета,възглавници на дивана и някои дреболии в тъмно синьо.Става въпрос за хола...на мен ми харесва.Изглежда просторно и чисто.

# 94
Не бих сложила прасковени и розови тонове в никоя стая, освен ако само аз не живея в нея. На мъжете много не им понасят, според мен. Simple Smile А и ми е малко инфантилно. В нашата спалня сложиме бледозелено, на име Бамбук, много е приятно и свежо. Също на бял интериор отива светло сиво на стените.

# 95
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Във ваканционият ни апартамент сме с вертикални щори и перде.В самия прозорец са те,а корзиза си е на тавана и от там са предетата.Прегледах набързо за снимка,но от скорошните нямам.Утре ще потърся на хард диска.

Безкрайно ще сме благодарни! Simple Smile

Благодаря и за другото мнение и снимки.

Единствената снимка която намерих е тази......

Скрит текст:

Нищо не се разбира , защото са събрани в двата края на прозореца.

# 96
  • Най-красивата страна
Ето бяла спалня със светло сиви стени
https://www.pinterest.com/pin/815010863792382491/
Ето и с бледо розови пердета
https://www.pinterest.com/pin/448882287840991833/

# 97
  • В градината...
Дам, спалня за принцеса.
Само си представете мъжкото тяло пльоснато на тази пембяна красота.

# 98
  • Най-красивата страна
Е,не е точно пембяно.Много бледо розово .

Харесва ми също бяло и мента,бяло и жълто,бяло и резеда.

# 99
Stella_cadente
разгледай този апартамент тук има вкарано розово, може да ти хареса https://www.greatideahub.com/minimalist-style-apartment-with-ama … ink-white-colors/

# 100
А какво мислите за черно, бяло, сиво и лилаво/виолетово? Аз мисля този цвят да вкарам в нашата дневна, но още обмислям комбинацията точно заради мъжката част...

# 101
Стига виолетовото да се ограничи до възглавнички и цветя, другото е Hands Plus1  Stuck Out Tongue

# 102
Мъжката част е доволна, когато е доволна женската част. Stuck Out Tongue
Спалня в сиво и бяло на мен ми е ...бррр.. студена. Трябва ми поне още един цвят. Но пък той може да дойде от шалте, завеси, картина.
1
2
3

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 15:02 от Fifiana

# 103
Здравейте, и аз се нуждая от цветово съдействие. Спалня със светъл към бяло ламинат и бели мебели. Мислех си за нещо розово- прасковено за стените  .. но нещо не мога да направя цялостната картина: пердета, възглавнички примерно, килим. Или друг цвят FearfulHead Band Моля за идеи Relaxed
Аз бих комбинирала с тъмно зелено. Не намерих подходящо изображение, но нещо такова

# 104
Stella_cadente
разгледай този апартамент тук има вкарано розово, може да ти хареса https://www.greatideahub.com/minimalist-style-apartment-with-ama … ink-white-colors/
Зелен дом, не знам дали на Stella_cadente ѝ харесва, но аз се влюбих в дизайна на този апартамент Heart Eyes и по-специално в спалнята! Точно тази цветова комбинация ми се иска да използваме за нашата. Розовото е вмъкнато толкова деликатно, че мъжката част няма да има нищо против. Пък като си го знам...дори може и да не го забележи. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт